12 січня 2017

Голова ОДА і мер Житомира їздили до Києва, щоб поговорити з Філаретом про УПЦ КП


12 січня духовенство Свято-Михайлівського кафедрального собору міста Житомира разом із владою Житомирської області та міста привітала Святійшого Патріарха Філарета з Різдвом Христовим.

Про це повідомиляє прес-служба Свято-Михайлівського кафедрального собору міста Житомира.

«12 січня 2017 року в синодальній залі Київської Патріархії Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет провів зустріч з головою Житомирської обласної державної адміністрації Гундичем Ігорем Петровичем та мером міста Житомира Сухомлином Сергієм Івановичем. Під час зустрічі обговорювали питання перспективи розвитку Української Православної Церкви Київського Патріархату на Житомирщині і становлення Помісної  Православної Церкви в Україні», - йдеться у повідомленні.

Таккож у зустрічі взяли участь настоятель та священнослужителі Свято-Михайлівського кафедрального собору міста Житомира, які привітали Патріарха з різдвяними святами та заспівали колядки. Наприкінці Святійший Владика подякував за привітання, благословив колядників та вручив всім присутнім різдвяні подарунки.



фото прес-служби Свято-Михайлівського кафедрального собору

89 коментарів:

  1. Анонім18.01.17, 22:07

    Слава Богу хоч обласній владі дойшло що повинна бути помісна церква,Українська ,а не московська.Колиж Душку дійде?...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не владі а тим хто ту владу представляє!!!Душку дійде коли в людей терпіння скінчиться і з*їздять йому по пиці тоді і шапку змінить.

      Видалити
    2. Анонім19.01.17, 21:22

      А з'їздять і за церкву і за тих людей,що масово не законно позвільняв

      Видалити
    3. Анонім20.01.17, 05:34

      Голова громади повинен об'єднувати,а він навпаки цілує руки московським попам,і каже що української церкви не існує,але чомусь на війні з нашими захисниками пліч опліч саме св'ященники української православної церкви,а не ті котрим мер руки цілує...

      Видалити
    4. Анонім20.01.17, 05:40

      За те свавілля що він робить,проти України і проти української церкви,його будуть судити як Нелю Штепу!

      Видалити
  2. Душа радується, що не напрасно Україну будуємо в Баранівці. Коли перші особи області, країни, району бачать Україну, Київський Патріархат значить Україні бути і в моєму містечку.
    Лише прокремлівському меру та його ставленикам помаленьку слід виконувати команду "сепар-шухер". Слава Україні, Слава Богу, Слава нескореним борцям та патріотам України. З Водохрещем!

    ВідповістиВидалити
  3. А Душка на вибори Нікодім благословив. Московський Нікодім Житомирської церкви. А Філарет це ж Київського патріарху. То Душко що сепар? Ну і ну. То кого громада вибрала?

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім19.01.17, 15:39

    Кому дійде шо повинна бути церква Українська Київська, Душку? Так його на пост привели москвічі з кремльовською церквою. Він їм должен. І поки він там діла сепарські.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім19.01.17, 16:23

      У нього якраз діла в порядку. Перше, що зробив- це штат розширив до 130 чоловік і премії 100% та надбавки 250% виписав. Тепер щомісяця лише на зарплату цієї ватаги десь півмільйона грошей іде. А ви жебракуйте далі, йдіть допомогу просіть. Може дадуть 500 гривень, якщо добре кланятись будете.

      Видалити
    2. Карат19.01.17, 16:42

      Ви абсолютно праві. Йому до спини ці люди. У нього до 30 тис. зарплата. А ви дурні майте своє місце. Цар. Спитаємо. Керують таборські першотравенці з вірлі. Дожились. А Барани куди?

      Видалити
    3. Анонім20.01.17, 12:38

      Штат якраз не 130, а 230 осіб. Такого штату не мав ні райвиконком, ні райдержадміністрація до утворення громад.

      Видалити
  5. Похоже БППшна команда оговтується від нокауту, вже почали перші ознаки життя проявлятись)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Друже, а ти давно з регіонала став укропом?

      Видалити
    2. У нашого земляка Вадима Крищенка знайшов яскравий вірш:
      Свої чужинці

      Він вміло удає за свого,
      А як придивишся - чужий.
      В очах сховав пересторогу,
      У роті крутяться вужі.

      Замішаний на мутних водах,
      На інших помислах він зріс.
      Хоча кричить: - Я - із народу,
      Я прапор волі також ніс.

      Розхвалює козацьку віру
      Й в московські храми тупо йде.
      Слова гучні, але не щирі
      Він розсипає між людей.

      - Я патріот, я син вітчизни, -
      Він це підкреслює щомить.
      Пригляньсь… І до стіни притисни -
      Йому вкраїнське не болить.

      А наші вороги для нього -
      Не вороги, а так собі.
      Не бачить він нічого злого
      В неправді, в нинішній ганьбі.

      В розмові «штокає» він жінці,
      Дітей не вчить, як вчив Тарас.
      …І отаких - своїх чужинців,
      Як толя, безліч серед нас.

      Видалити
    3. А мені Крищенко подобається ще такий:
      Заходьте у храм, що ясніє обновою,
      Хай вас не торкається слово вороже.
      Братове, моліться вкраїнською мовою -
      І Бог вас почує і вам допоможе.
      Правда ж кльово?

      Видалити
    4. Анонім23.01.17, 08:53

      Тарас був проти панів а Ви с..ка панщину по новому запроваджуєте

      Видалити
  6. Анонім19.01.17, 18:36

    Дурдом. Зробіть одну єдину Українську православну церкву і не морочте людям голови.

    ВідповістиВидалити
  7. Єдину? А що тоді буде робити Баранівський мер? Наприклад ми знаємо, а він хоть здогадується? Чи його московський радник Васілько чи Ромо йому підскаже? Ой далекі...

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім20.01.17, 00:05

    Треба гарно казати, не з'їздити Душку по пиці, а з'їздити по обличчю! Це вірно. Голова громади все ж таки.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. комеск Т20.01.17, 06:46

      А краще по писку, за те що руський мір привів у громаду з регіоналами...

      Видалити
    2. А навіщо йому бити по пиці, він пригрів біля себе дві поважні жіночки, а це говорить про те що душко не знає що робить-сам собі підписав приговор!!!З Гнилорибою не получилось,всетаки не під.....ст, но мазохіст!!!Вони вже таке чворять в міськ раді що в голову не вкладається! Не забуваїм нові ВИБОРИ -ОСІНЬЮ!!!

      Видалити
    3. Анонім20.01.17, 10:36

      А він та його зами самі так розмовляють. Так що все правильно. До влади прийшли гопники, і говорити з ними треба, як з гопниками.

      Видалити
  9. Анонім20.01.17, 09:41

    Люди добрі! Невже Душко такий всемогутній, що тільки завдяки йому УПЦ Московського патріархату тримається в районі й у місті?! Ви б зайши у неділю, 15 січня, до міського Будинку культури, де відбувся вечір колядок, організований УПЦ МП - й побачили б, стільки людей там було, зал забитий був! Це все наші земляки! І ніхто з них не встав і не вийшов, коли зі сцени до них звернувся благочинний Коростишівського округу архімандрит Яків чистою російською мовою з чисто москальським акцентом! А ви кажете - Душко сепар... У нашому районі до двох десятків церков саме Московського патріархату, а Українського - й п'ять не набереться. І за три роки війни лише жителі Мирославля перейшли у Київський патріархат. Так що, у нас чи не весь район - сепаратисти. Такий висновок напрошується.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Павло20.01.17, 13:39

      Вечір колядок проводять вже не один рік. Більшість людей, на мою думку, просто прийшли концерт подивитися. Впевнений, що переважній частині було байдуже якого патріархату церква все це організувала. Перестаньте воювати в коментарях, живіть по совісті, робіть добрі справи, а час все розставить на свої місця.

      Видалити
    2. Пацан20.01.17, 14:52

      Да так як ви сказали так і є, всі в районі в основному сепари, тільки із за вугла ще виглядають, а коли б прийшла сюди раша, то всі би на коліна і стали би, і в сраку московських попів і цілювали би ... Отакі блюдолизи барани в чанах....

      Видалити
    3. З Великою повагою відношусь до того що повина бути УПЦ КП!!!Але хто Вас заставляє ходити в МП?Що Ви зробили щоб це донести людям?А може побудували церкви КП щоб був у людей вибір?Район слава богу переважно про Український,а ось якби влада слугувала народу булоб краще,а владу вибираємо ми!МИ МАЄМО ТЕ НА ЩО ЗАСЛУГОВУЄМО!!!

      Видалити
  10. Прокоп 1020.01.17, 14:14

    Обіцяємо запитати за роботу. Це що, ще не встигли прийти, а вже премія? За що? Премія це стимулююча виплата, а не обов"язкова винагорода, на яку вам розраховувати, як мінімум рік не треба. За таку премію хлопці гинуть в холодних окопах, за збиту одиницю вражої техніки, за Україну проти окупанта Москви.
    Питома вага утримання Душка з його 5 замами рівняється 40 працівникам. Шановні, сорок працівників це не 5, це серйозний промах за який слід запитати. Кого ми обрали? Що ми будуємо? Люди без роботи. Не подобаються жовті, беруть на роботу красних. Спеціалістів беріть, а не кастинг влаштували. Обсадив мер себе дівками, шейх, а голову РДА Вельчинського М.Р. винить. Одним словом - робіть. Громада це Ми.
    Чув багато "задоволених" Душком.
    Як привели, так і винесуть трудягу. І перестаньте в тилу руки окупантам цілувати та якісь морали на КПП малювати. Не засуджуйте тих, хто вам заважає це робити, вони дальше дивляться чим ви і варті більше вас. Хлопці війна на сході, забули?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А у нас чомусь завжди виноватий хтось но не ми.На Донбасі-хлопці розберуться,в Києві з верховною радою-хлопці розберіться,вибрали на виборах не того-я не голосував.Люди добрі коли ви зрозумієте що ми відповідальні за все!!! ГРОМАДА ЦЕ МИ!!! Прокоп 10,пацанам на фронті уклін і бережи Вас Господь!!!

      Видалити
  11. Анонім20.01.17, 14:51

    Оце да! Обрали на свою голову.

    ВідповістиВидалити
  12. Анонім20.01.17, 15:15

    Ця поїздка до Філорета показало куди рухається Житомирщина. Сьогодні біда що йде війна з росією. Зовсім не осужую священників російських шо правять в Україні, але самі люди чого це не понімають. І більше того шось там доказують по руському міру. Губернатор молодець. І наш голова РДА і Райради зустрічали Київських попів тут. А що Душко проти? Господь Бог його знає чого. І кажуть на роботу з іншими поглядами людей не бере.

    ВідповістиВидалити
  13. Скалка20.01.17, 15:50

    Молодці чиновники Житомира. А що далі робити Онуфрію Московському? Філорет же Київський. Церкви будуть Українські будувати, чи бистро землю приватизовувати? Одні і другі в Бога вірять, але гадять одне одного не на шутку. Одні без благословіння і без дозволу руські морали на собачих будках малюють, другі їх закрашують і терплять шквал фальшивої критики від окремих прихильників окупації. Зашибісь.

    ВідповістиВидалити
  14. Анонім20.01.17, 17:32

    Пишіть, пишіть "скалки","марусі","пацани","вартові" і т.д. скоро ваш рейтинг буде не 5%, а 0.5% так тримати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ооооооо............!!! Аноніст,хочу заспокоїти по поводу рейтингу,нам він і не потрібний бо він завжди 0,01% !!! Но коли цей рейтинг завітає до вас у гості та запитає як дальше жити будемо, то від цього показника у вашого (60%) всі цифри коситись будуть.

      Видалити
    2. Анонім20.01.17, 21:19

      А з тебе корона не впаде???

      Видалити
    3. Не може впасти те чого не має!!!

      Видалити
  15. Анонім20.01.17, 21:20

    Нічого брехнею світ пройдеш,а назад не вернеш,Душко брехнею і паплюжінням вибори пройшов,тепер люди все говорять,а рейтинг не тільки з 5% ай з50% до 05%падає,так що не тішся.

    ВідповістиВидалити
  16. Анонім20.01.17, 21:21

    Свого Трампа Баранівка вже має. Шкода тільки, що на його голову тут немає Гілларі Клінтон.

    ВідповістиВидалити
  17. Анонім20.01.17, 21:26

    Так який в укропа рейтинг?Кричав вся Баранівка проголосує,а на вибори взагалі прийшло 37%виборців,ото рейтинг...позор

    ВідповістиВидалити
  18. Анонім20.01.17, 21:31

    Цеж як треба свою землю не любити,щоб московським попам,так прислуговувати...

    ВідповістиВидалити
  19. Тарас хз Олегом,у вас пальцi не болять? Вы тут так справно мера обливали брудом,а самi до нього на роботу проситесь. Не соромно? А за розкольникiв так скажу,Ви можете iздити до фiларета,хочу через день,та не змiниться нiчого. Собаки гавкають,а караван iде. Вадим Васильков

    ВідповістиВидалити
  20. Дiвчата не сварiться! Тарас з Олегом,у вас пальцi не болять строчити коменти? Тут мера брудом обливати ви гаразд,то чому на роботу до нього проситесь? А за розкольникiв я вам так скажу: ви можете iздити до фiларета хочу через день,а в Баранiвцi яка була церква,такая й залишиться. Вадим Васильков.p.s анонiсти,строчите коментарi,майте смiливiсть назватись,хто ви.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вадим Васильков,(Дiвчата не сварiться! Тарас з Олегом то чому на роботу до нього проситесь?)можна з цього місця по детальніш???

      Видалити
  21. Анонім21.01.17, 08:00

    ожили -оговтались і знову за своє.Оце біда

    ВідповістиВидалити
  22. Анонім21.01.17, 12:20

    Наскільки свою землю не любть,настільки й прислуговує московськти попам...

    ВідповістиВидалити
  23. для в в м21.01.17, 14:42

    через отаких вадиків і біда у Баранівці, а іх таких вадюньчиків тут як греблю гати , ждуть коли раша прийде ,ото вже вилижуть блюдолизи, бо так уже для толі і роми хоче вилизати вадюня ,що аж жах...

    ВідповістиВидалити
  24. ТАРАС21.01.17, 20:44

    Відкритий лист Васількову.
    Дорогий друже Вадім ..., дійсно боляче, але точно об"єктивно в останнє тебе публічно так назвати, саме того з ким я ріс, в дитячий садок ходив, в школу, на хор, дівчат одних любив, на річку, маївку, акваріумом займатися, музикою В.Цой, мотоцикли, боксом, машинобудівельний технікум ...
    Чому в останнє? Тому, що так зухвало, принизливо та ціленаправлено бажати мені та моїм дорогим рідним пекла, вязниці, безробіття, бідності, залучивши до цього кумів, сватів, сусідів, знайомих, особисто у фейсбуці розсилати відкриті негативні прохання щодо недопущення мого депутатства, насмішки над моїм сімейним ретроавто "Москвіч" 1980 року, врешті-решт критики про моє особисте ставлення до всього Українського в час російської окупації та війни - може лише ... ... ворог.
    Слід відмітити, що я на відміну від тебе ... жодних поганих кроків в твою ..., чи боронь Боже в адресу твоєї рідні ніколи не дозволяв робити.
    Саме тому, ти ... своїми діями заслуговуєш на серйозну ... ... похвалу. І Бог тобі теж подякує бо він знає хто його більше любить.
    На закінчення: дуже добре, що ти мене асоціюєш із Ковальським Олегом Володимировичем. Бачиш, оце ріс з тобою і можу порівняти - ... ...
    PS: Прохання. Не займайся перепискою у буках, постах, я визрів тебе почути в живу. До зустрічі. Тарас Борисович Сус.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тарас,респект та уважуха!!!

      Видалити
    2. Анонім22.01.17, 11:53

      Тарас, ну ти дав! То Васильков {censored}. Риє, сам туди вже попав.

      Видалити
    3. ДШК від ТАРАСА23.01.17, 15:26

      ТАРАС, ОТО Є КОНКРЕТНИЙ ХЛОП, а ви всі сепари БАРАНІВКИ, йому не годитеся навіть у підошву , і не х... васільковим тут розпи.....ватися....

      Видалити
    4. Анонім23.01.17, 22:35

      Так друзі не роблять. І так Борисович щось це затянув. Голову тому школьному таваріщу треба давно було звернути. А він ще так толерантно з цим Вадіком. Такими вещами так не шуткують. Той Сус довго запрягає, але бистро їде. В нього батько був грамотний, але по понятіям, а мати бендерівка з Волині, це точно. Брат Борис той зовсім красава, з карабіном спить, охотнік з детства. Родину чипати це отвецтвенность. Ці брати йому поможуть. І друг Ковальський той тоже загадка, і Ковальчук юрист прикриє. Куди цей дурень вліз. А теща Ружицька в лікарні легенда. Добре коли здоровя добре. А жінка Йосипівна непогано фізику читає, добре закон Ома знає. І це що я бачу, а продумати то ще щось у них буде.

      Видалити
  25. Анонім21.01.17, 22:28

    Прикро. Розєднали людей, друзів,колег, знайомих... Людоньки,схаменіться,прокиньтеся врешті-решт. Справжні лідери навпаки мають обєднувати. З часом уся ворожнеча між людьми обернеться проти них, тих - горе-керовнікОв, зачекайте, час пішов. Добра, миру та любові усім Вам!

    ВідповістиВидалити
  26. Анонім21.01.17, 23:53

    Вадику аж дивно,що в коментарях тобі Тарас і Олег мерещиться,невже ти думаєш що в Баранівці більше патріотів немає?А тих кого ти називаєш розкольниками,сьогодні разом з воїнами в окопах під кулями мерзнуть,а твої такі як Роман "праведники"на нашій землі пуза наїдають,та в Случі купаються!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. комеск Титаренко22.01.17, 15:21

      і не тільки пуза наїдають, а і за гроші таких недолугих , недорозвитнутих вад...ів кашкаї купляють, а хлопи на кордоні державу боронять , і кров проливають , а таке х...о як вад...ьчик і романчик тут жирують... Так що ТАРАС БОРИСОВИЧ не звертай уваги на всяких, це воно показало які є сепари в БАРАНІВЦІ, і йому подібні блюдолизи .... А УКРАЇНСЬКІЙ ЦЕРКВІ БУТИ І ВОНА ТУТ БУДЕ.

      Видалити
    2. Анонім22.01.17, 16:32

      Тарас молодець, а Вадик {censored} і москоський сра...лиз

      Видалити
    3. Володимирович22.01.17, 17:08

      до чого тут "московський". Вадік дістав ти цього "директора" коли він вже про свого москвіча згадав, нервує, багато часу біля компа проводить

      Видалити
  27. Анонім22.01.17, 00:24

    Шкода що більшість жтелів Баранівки не знають,що самне московська церква , в 15 ст розколола наше православ"я,самостійно утворивши свою метрополію.Після чого православний світ визнав її,московську цеокву розкольною і невизнавав 141рік.Доречі вселенський патріарх,і до тепер не визнає ту частину УПЦ яка тепер пока ще належить москві, московською тому що москва породила цей великий розкол!!! Що до обласної влади,відрадно що в область здається зайшли патріоти,бо попередні як і Душко були прокацапські,а коли сам губернатор їздив до святійшого то це сигнал що таким як "романчик" пора в далеку дорогу...

    ВідповістиВидалити
  28. Анонім22.01.17, 12:29

    Всякое царство, разделившееся само в себе, опустеет; и всякий город или дом, если разделится, то скоро разрушится. ( Евангелие от Матфея) Робіть висновки!!! Україну,міста, людей розділили, тому й "бємося, як риба об лід".

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вибачте а можна ( Евангелие от Матфея)рідною державною мовою?!

      Видалити
    2. Анонім22.01.17, 15:10

      Звичайно, добродію! Усяке царство,що розділилося в собі, спустошиться, і всяке місто чи дім, що розділився у собі, не встоїть. Нехай береже тебе Господь!

      Видалити
    3. Від щирого сердця Вам вдячний!!!Всетаки можете!!!Якби за Державу Україну Мир та Людей тієї країни в якій живете так само вправно, то і до лампочки булоб до МП чи КП Ви належилиб!!!А може Ви громадянин іншої держави???

      Видалити
  29. Анонім22.01.17, 14:54

    Дуже жаль, що більшість вірян УПЦ МП не замислюються над тим, а чому ж, коли князь Володимир охрестив киян і будував перші церкви, на місці Москви були болота й ліси, тепер наша церква підпорядковується московському патріарху? Москва веде з нами війну вже не першу сотню років, і найдієвіша її зброя - ні, не "гради", а саме московське православ'я й російська мова... А щодо конкретно нашого району, то проблема в тому, що не має, на жаль, Київський патріархат тут сильного духовного лідера, до якого б люди потягнулися.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.01.17, 16:37

      То може Ви станете лідером,а не будете жаловати що когось нема,чогось нема,ніхто не робить-ЗРОБІТЬ!!!

      Видалити
    2. Анонім22.01.17, 21:21

      Коли ти добродію останній раз в храм заходив ?

      Видалити
  30. Анонім22.01.17, 19:21

    В такій дирі, як Баранівка, ніколи і нічого не зміниться.

    ВідповістиВидалити
  31. Анонім22.01.17, 19:44

    Люди добрі,якщо ви зараз не зрозумієте яку роль тут грає"отець Роман"і московська церква,то потом може бути пізно будь що розуміти...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. теж анонім22.01.17, 23:58

      Спокійно, не робіть демона з нашої сільської московської церкви. Якби ви там хоч зрідка бували, то б щораз побачили кілька десятків приязних наших земляків, які мають хорошу традицію ходити до церкви - і все. Вони там нікого нідочого не закликають і не підбурюють, вони там спільно моляться, бо вони мають таку потребу і таке бажання. Звісно, не їх вина, що на обох берегах нашої стражденної річки безальтернативно діють лише російські церкви. Для того ми, хто вже пізнав радість спілкування із Всевишнім рідною мовою, і маємо потребу у такому спілкуванні, повинні створити в місті хоч якісь первинні умови для спільної молитви. Без галасу та істерик…

      Видалити
  32. Дайте спокій церкві, ідіть краще щось зробіть корисне, а не вмієте то і не заважайте.

    ВідповістиВидалити
  33. Анонім22.01.17, 21:18

    Хто каже що у нас немає української церкви ? Хіба не здавали грошей українському батюшці на будівництво храму ? Здавали ! Через місяць купив собі будинок і машину . Залиште УПЦ МП в спокої , хочете ходити в уркаїнську - ваше право , не заважайте ходити до храмів МП тим хто туди ходить . Раджу всім почитати Лаврентія Чернігівського (1949-го року) він пророчив і про Україну , і про Церкву , і про нашу владу . Все йде по тому як він напророчив . І , накінець , останнє слово буде не за Філаретом і Кирилом , а за Христом . Хто бажає змінити світ - почни змінювати себе . "Господь гордим противиться " - пам"ятайте про це .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім25.01.17, 11:40

      То виходить, що багато наших людей хочуть мати тут українську церкву, коли зібрали стільки грошей, що аж на будинок і на машину комусь вистачило, це хороша новина...

      Видалити
  34. Анонім22.01.17, 23:26

    Дійсно, Бог один, а батюшок багато і різних.
    Щоб у Баранівці правив Отець Валерій Лановий цього протистояння не було б. Він би обєднав громаду. І неправда, з радикалами найшов би конструктив та із іншими тоже. Кому ця війна треба. Роман не січе процесом і його мер-нарциз уже ломає дрова.
    Бачите яка температура в коментарях, це вже страшно. Зло уже гуляє.
    А Украінській КП церкві ясно що в Баранівці бути, це як мінімум почати будувати і неперечити цьому, бо максимум будуть проблеми із захоплення. До цього йде. Ви дивіться, уже до кого повістки приходять, понятно, що воюватиму будуть уже офіцери і в них кулі будуть летіти російські. Миру Вам.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім25.01.17, 19:47

      Роман не січе процесом? Ще й як січе-за такий короткий час в Баранівці фортецю будує по вул. Комсомольській

      Видалити
  35. Комеск Титаренко.23.01.17, 11:21

    твій лановий такий само як і рома, конкретовий сепар, він УПЦ КП боїться як чорт ладана.... і не треба тут макарони розвішувати... раша то є ворог всьому світові, це ще деякі індивідуми не усвідомлюють... а барани в чанах прогинаються і лізуть чорту в зуби, то ж схаменіться подумайте , чи ви зможете, і чи ваші діти з вашим запроданством, будуть жити нормально... подумайте москальський батюшка то не є ВАШ батюшка, то є зло від раші , то є індульгенція нечистого... ВИ в УКРАЇНІ повинні слухати молитву і молитися на УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ і все .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Марко23.01.17, 14:48

      ВИ в УКРАЇНІ повинні слухати молитву і молитися на УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ і все - Бовдуре, хто тобі нещасному тут щось ПОВИНЕН, нині маємо вже не 1917, не 1937, і навіть не 1973 рік. Це тоді всі були щось комусь повинні. Ти коли останній раз був у церкві, Клімакс Тампаксенко, ти ж навіть і не збираєшся туди іти, ти лише когось невідомого тобі хочеш кудись загнати, бо випадково дізнався, що десь тут ще й українська церква є. Слухай, ти її краще не шукай, бо такі придурки там точно не треба, будь краще з москалями, у тебе з ними один тип мислення, ти не українець...

      Видалити
    2. Комеск Титаренко.24.01.17, 01:07

      Ну, що марко-дурко бовдуре типовий , давно тебе небуло чутно, от ти знову проявився, і про клімакс свій згадав мучить він тебе, і на тампакси просиш, щоб тобі скинулися ,біда в тебе.Ти не є прихильник церкви УКРАЇНСЬКОЇ,ти є запроданець. А ПОВИННІ вірити у віру УКРАЇНСЬКОЇ ЦЕРКВИ ,ті люди які мають найвищу духовність віри,тільки ті люди які знають ціну вірі УКРАЇНСЬКІЙ, ти марко ціни тій вірі не знаєш і її не сповідуєш, ти є раб маскальського патріархату, і тобі до українця як свині до неба.Ти марко-дурко майбуть прихильник і повинен мацкві і кацапстану бо майбуть точно бовдур-дурко.

      Видалити
    3. Анонім25.01.17, 11:49

      Тормозенко, ти красава, ти найкращий, горе твоїм ворогам... і друзям теж.

      Видалити
  36. Анонім23.01.17, 16:11

    11:21 Листи хворої людини.

    ВідповістиВидалити
  37. Анонім23.01.17, 17:29

    Боже, для чого сварки. Да ходіть ви хоть і до бабтистів. Аби людьми були. Ви ж продаєте рідних, тих з ким росли, а інші до сліз обзивають перших. Хватить. Зхаменіться.

    ВідповістиВидалити
  38. Анонім24.01.17, 12:32

    У розвинених країнах на території одного мікрорайону можуть спокійно співіснувати і церква і мечеть і сінагога. І лише в Баранівці "не той" патріархат може викликати таку бурю емоцій. Чому?

    ВідповістиВидалити
  39. Анонім24.01.17, 12:37

    Не треба сваритися. Ми ж вибрали депутатів, які представляють нас у мерії. От хай дійсно представляють народ, а не прислужують меру! Вони ж мають повне право засудити діяльність мера з пропаганди московської церкви і Руського міра. І не тільки засудити, а й висловити недовіру. Для цього треба всього-на-всього 14 депутатів-патріотів...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Супер!!!!Баби сю.....!!!Хто там думає про громаду-депутати???

      Видалити
  40. Анонім24.01.17, 14:39

    «Як буде Лавра українцям належати, то й згине імперія, а як будуть московські попи там правити, то й буде лишатися вся Україна московською колонією!.. Весь час вам каже історія: «Геть від Москви!», бо ви – Європа, а ви все про якесь братство торочите. Мало вам голодоморів, мало вам Петрів та Катерин Великих, Валуєвих, Троцьких, Муравйових, Кагановичів та Постишевих разом узятих? Буде ще! От побачиш, знову кровію умиєтесь, як у Росії хтось сильніший за Єльцина царьом-батюшкой стане!»» (із книги Антіна Мухарського , “Доба. Сповідь молодого бандерівця», 2012 р)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім25.01.17, 08:59

      Якщо почав то вже все пиши і про турків і що ляхи нашому брату робили . Не потрібно нам, а ні клятої москви ,а ні сраної європи. Нам треба свою країну будувати, а для цього простим людям потрібно зрозуміти що барижню з криміналітетом треба гнати від корита

      Видалити
  41. Анонім25.01.17, 08:34

    Антін Мухарський..... сміхота.

    ВідповістиВидалити
  42. Анонім25.01.17, 08:40

    я.к мені вас усіх шкода,бог то у нас один єдиний,вам підкидають різні дурниці,а ви на це видетесь ,вся ця,не можу даже слова підібрати,шушера в долоні плеще крадіє і чекає коли це прихожане мп і кп на площі почнуть чуби один одному рвати краще прокидайтеся і контролюйте роботу нами обраних діячив

    ВідповістиВидалити