04 січня 2017

У Баранівці під час пожежі у власному будинку загинув чоловік


3 січня у місті Баранівка внаслідок пожежі у власному житловому будинку загинув чоловік. Фахівці припускають, що пожежа сталася внаслідок займання ковдри з ліжка при контакті з калорифером.

Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в Житомирській області.

«3 січня о 14:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що розташований в м. Баранівка. Загоряння помітили сусіди, які й сповістили рятувальників. До місця виклику негайно виїхали вогнеборці 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 3 чоловік.

По їх прибуттю в помешканні спостерігалось сильне задимлення, а з вікон йшов густий дим. 
Осередок займання вони виявили у житловій кімнаті – там горіло ліжко, біля якого знаходився електричний калорифер. На ліжку рятувальники знайшли власника оселі без ознак життя. Силами бійців ДСНС о 14:50 пожежу вдалося локалізувати, а вже о 15:15 – ліквідувати. Внаслідок пригоди вогнем знищено диван, 3 кв. м дерев’яної підлоги в кімнаті та пошкоджено двері. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутових нагрівальних приладів. Фахівці припускають, що зайнялася ковдра з ліжка при контакті з калорифером», - йдеться у повідомленні.


фото прес-служби У ДСНС в Житомирській області

Нагадаємо, 28 грудня у селі Забара Баранівського району внаслідок пожежі у власному житловому будинку загинула 81-річна жінка.

Немає коментарів:

Дописати коментар