18 січня 2017

У Баранівці під час благодійного вечора колядок зібрали понад 9 тис. грн


15 січня у міському Будинку культури ім. А. Пашкевича відбувся благодійний різдвяний вечір колядок, під час якого зібрали 9 тис. грн для допомоги дітям, батьки яких загинули або перебували в зоні АТО.

Благодійний різвяний вечір колядок проходить у Баранівці вже 6 рік поспіль, збираючи у міському Будинку культури вірян міста і району.

З вітальними словами до гостей та учасників різдвяного дійства звернулися благочинний Коростишівського округу архімандрит Яків (Шумов), який передав щирі вітання вірянам Баранівки від архієпископа Житомирського і Новоград-Волинського Никодима.

Благочинний Баранівського округу УПЦ Московського патріархату протоієрей Роман Клим у своїй вітальній промові побажав миру та процвітання Україні та всім її громадянам.

На сцені виступали колядники з Баранівки, Довбиша, Кам'яного Броду, Дубрівки, Глибочка, Острожка, Мокрого, Суємців, Марківки та Зеремля. Завершився благодійний вечір виконанням найвідомішої української колядки "Нова радість стала", яку виконував увесь зал.

Під час заходу було зібрано понад 9 тисяч гривень благодiйної допомоги для дітей, батьки яких загинули або перебували у зоні проведення антитерористичної операції.



фоторепортаж дивіться тут

6 коментарів:

  1. Як вже дістали!!!Скільки ви мужновладці будете за людські кошти робити собі піар???,Знов зібрали з людей, а не можна було не премії собі виписувати в кінці року а передати ті кошти дітям АТОвців???.а потім в газетах напишуть що- тіпа Я Душко=Вельчинський зробили добре діло!!!Чому церква не виділила не копійки?Що дуже бідна?Чому католицька і дітям допомагає і бідним і безкоштовно на похороні відспіває? а тут потрібно здерти!!!То перед ким відчитаються де пішли кошти???С...ка набридло!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.01.17, 00:23

      Вартовий, ти б хоч тут не сичав, люди зробили добру справу, спасибі їм, а ти зудиш невідомо про що. Хто і чого перед тобою має звітувати? Ти туди поклав хоч копійку? Хочеш щоб тебе католики відспівали - жодних проблем. Ти сам собі вже набрид, тепер інших дістаєш без розбору. Більше на повітрі бувай, не вартуй лише біля телевізора і холодильника.

      Видалити
    2. Люди то якраз і зробили добру справу!!! А тобі нагадаю що доброі справи робляться безкорисно!!!Хапни повітря відспіваний наш,воском дихати напевне корисно але як кажуть поляки-що за бардзо то не здраво.

      Видалити
  2. Анонім26.01.17, 10:30

    Дійсно, чому за те, що батюшка відспіває на похороні платити гроші? Таксу придумують самі батюшки. Невже не соромно брати їм за це гроші? Стидомирники.....

    ВідповістиВидалити
  3. якщо вже питання "за людей" то чому люди наче худоба в холодному хліву в цьому БК в шубах сидять?.
    Геть не важко вирішити це питання. Трубу від міськради запернути до БК.
    Цікаво, Литвин в зимній період приїздить на "масовку" ? І чи тоді опалюють - чи він як усі, в кожусі і вушанці концерт слухає?

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім27.01.17, 19:46

    Якбиж ти су--ра там був то роздягнувся б до спіднього а то сидишь в повному гімні і мульку травиш

    ВідповістиВидалити