16 січня 2017

У Баранівському районі 6 людей зазнали обморожень у новорічні та різдвяні дні


За період новорічних та різдвяних свят 6 жителів Баранівського району зазнали обморожень середньої тяжкості. Здебільшого реєструвалося обмороження кінцівок. У двох випадках цьому "посприяв" алкоголь.

Про це місто Баранівка повіомили у Баранівській райлікарні.

"Нещодавнє зниження температури не найкращим чином вплинуло на здоров'я багатьох мешканців району. Незважаючи на попередження синоптиків про значне похолодання та несприятливі умови, людям все ж таки доводилося у морозні дні та ще й з вітром, тривалий час перебувати на вулиці. У новорічні та різдвяні дні 6 осіб зазнали обморожень середньої тяжкості (можливе лікування вдома), здебільшого реєструвалося обмороження кінцівок. У двох випадках цьому "посприяв" алкоголь", - йдеться у повідомленні.

Значною була і кількість травм: переломи, вивихи, забої. Загалом за грудень та першу декаду січня зареєстровано 102 випадки травмувань людей.

1 коментар:

  1. Анонім26.01.17, 22:27

    Баранівка-це суцільний каток! Нікому немає діла, ніхто нічого не каже.Площа Волі, територія біля Добрині.Це суцільний жах! Чому у Баранівці всім байдуже до всього?Річку забруднюють, якась Ека-Нова, все місто-каток, всім байдуже!

    ВідповістиВидалити