06 грудня 2016

Членам Молодіжної ради Баранівки розповіли про безкоштовні програми навчання


2 грудня у залі засідань міської ради відбулося засідання Молодіжної ради Баранівки, під час якого присутнім розповіли про безкоштовні програми навчання, стажування та дозвілля в Україні та за її межами.

Про це повідомляється на сайті Баранівської міської ради.

Офіційний представник Програми обміну майбутніх лідерів (FLEX), член AmeriCorps та учасник 27-Ї Національної конференції лідерів американської молоді Вікторія Гончарук розповіла присутнім про безкоштовні програми навчання, стажування та дозвілля в Україні та за її межами. Презентація включала в себе інформацію про всесвітньо відомі молодіжні програми культурного обміну (FLEX, UGRAD, Fulbright, Open World), міжнародні організації та волонтерські проекти, створені українською молоддю.



фото з сайту Баранівської міськради

2 коментарі:

  1. Анонім07.12.16, 08:54

    Інформація про ці програми є на відповідних сайтах, і кожен охочий може її прочитати та взяти участь. Для чого цей піар перед виборами??? До речі, Вікторія не першою з Баранівки стала її фіналістом (хоч вона супер і молодчинка, бо там дуже жорсткий відбір!!!). З Баранівки їздив до Америки вже не один фіналіст програми Flex упродовж останніх 5 років. Просто виглядає так, ніби мерія щойно дізналася про це і робить собі піар на учнівських досягненнях, здобутих у тому числі й працею вчителів, яких мер відкрито ненавидить (на зустрічах говорив не раз, що у нього ненависть до вчителів ще зі школи).

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім08.12.16, 22:02

      Так, правильно, за останні 5 років їздило аж двох і всі з гімназії!

      Видалити