25 грудня 2016

Школярі Баранівського району зібрали бійцям АТО подарунки до новорічних свят


Напередодні новорічних свят школярі Баранівського району власноруч виготовили прикраси для ялинок, які встановлені на блокпостах в зоні проведення АТО та підготували для бійців вітальні листівки.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському районному методично-інформаційному центрі.

"Напередодні Святого Миколая відділ освіти райдержадміністрації спільно з районною радою ветеранів провів акцію «Подаруй свято мужньому солдату». Учням шкіл запропонували виготовити різдвяні листівки-привітання, листи-подяки, новорічні прикраси, поробки для ялинок, встановлених на блокпостах у зоні АТО", - йдеться у повідомленні.

У благодійному заході взяли участь 10 шкіл району: Баранівська, Першотравенська, Полянківська, Кам'янобрідська, Кашперівська, Зеремлянська ЗОШ I-III ступенів, Баранівська гімназія та Суємецька, Острожецька і Явненська ЗОШ І-ІІ ступенів.

Серед подарунків, які волонтери повезуть в АТО, можна було побачити не лише новорічні прикраси, але й продукти харчування, і навіть в'язані шкарпетки, їх для воїнів АТО вже не вперше в'яже жителька села Дубрівка Любов Алексюк. За період АТО більше 500 пар теплих шкарпеток, вив'язаних майстринею, було відправлено в зону бойових дій.

Результати дитячих старань баранівські волонтери передали мотопіхотному і танковому батальйонам 30-ої бригади, а також танковому батальйону 92-ої бригади.




Немає коментарів:

Дописати коментар