05 грудня 2016

У Баранівській гімназії школярі змагалися, хто краще знає історію міста


30 листопада у Баранівській гімназії відбувся виховний захід під назвою «Моє місто найкраще», під час якого шестикласники розповідали учням 5-7 класів про історію міста, читали вірші та показували сценки.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівській гімназії.

"30 листопада школярі 5-7 класів Баранівської гімназії зібралися на виховний захід «Моє місто найкраще», який для них підготували шестикласники. Цікавою була розповідь про Баранівку, яку супроводжувала ілюстрована презентація", - йдеться у повідомленні.

Учні 6-Б класу продемонстрували сценку, де бабуся розповідає внучці про Баранівський фарфоровий завод. А також декламували вірші про рідне місто та розповідали про його історію. Учні 6-А класу читали уривки з книжки нашого земляка Анатолія Пашкевича «Мамина вишня», а школярі 6-В - показали міні-виставу «У п’ятницю на базарі».

"Закінчився виховний захід вікториною «Чи знаєш ти своє місто». Серед запитань, на які учням потрібно було відповісти були: яка вулиця Баранівки найдовша, ім’ям якого святого названо костел, чиє ім’я носить стадіон, скільки років Баранівці, на честь якої дати побудовано церкву, як називається головна площа міста", - повідомили в гімназії.





фото Баранівської гімназії

Немає коментарів:

Дописати коментар