21 грудня 2016

Лісівники Баранівського лісмисгоспу роздали дітям майже півтисячі подарунків


Аби жодна дитина не була обділена увагою, працівники Баранівського лісмисгоспу з торбинами солодощів та іграшок вирушили до навчальних закладів району і роздали дітям майже півтисячі подарунків.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського ОУЛМГ.

"Святими Миколаями" на один день стала чоловіча половина працівників державного підприємства "Баранівське лісомисливське господарство". Аби наповнити цей день світлою радістю, аби жодна дитина не була обділена увагою, лісівники з торбинами солодощів та іграшок вирушили до дитячих закладів Баранівського району. Загалом майже 500 дітей району у день свята отримали дарунки від лісівників.

«Я йшов сюди зробити приємне діткам, - ділиться враженнями від відвідин Полянківського  дитячого садочка директор лісгоспу Анатолій Остудімов, - а вийшло, що обдарували мене. Обдарували радістю, посмішками, щирим сміхом… Таке спілкування з малечею не лише створює настрій, а й додає життєвих сил та впевненості у завтрашньому дні.»

Привітання  з днем Святого Миколая  приймали і учні Баранівської загальноосвітньої школи I-II ступенів – сюди з подарунками  завітали головний лісничий лісгоспу Віктор Мірошниченко та начальник лісопромислового комплексу Ігор Король.

Своїх молодших колег – вихованців шкільного лісництва «Паросток» Баранівської гімназії вітали та роздавали гостинці головний інженер Юрій Юрчук та голова профспілкового комітету Микола Юрчук.

Малеча  Зеремлянського дитячого садочка переконувала лісничого Зеремлянського лісництва Руслана Муравського, що цілий рік всі були надзвичайно слухняними. Отож солодощі від лісівників вони отримали цілком заслужено.

Лісничий Довбиського лісництва Олександр Кисель відвідав  дітлахів Довбишського дитячого садочку «Сонечко», де привітав всіх зі святом і подарував солодощі та іграшки.

Непросто у моральному плані далася роль Святого Миколая лісничому Червоноармійського лісництва Олегу Слободянюку – він завітав до Довбишської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, де виховуються діти-сироти та діти без батьківського піклування. «Хто хоч раз бачив очі дитини-сироти, яка простягає рученята за подарунком, - каже Олег Гергійович, - запам’ятає цей погляд на все життя. Доля послала цим діткам важкі випробування, і вони потребують особливої уваги і турботи».

Отож наступного року лісівники з Баранівського лісмисгоспу обов’язково знову підуть до дітей, щоб ті не перестали вірити в чудо", - йдеться у повідомленні.








фото Баранівського ЛМГ

Немає коментарів:

Дописати коментар