05 грудня 2016

Юні майстри з Баранівки стали переможцями обласної виставки-конкурсу


Юні майстри та майстрині міського Будинку дитячої творчості вибороли призові місця на обласній виставці-конкурсі «Декоративний розмай», яка проходила 25-26 листопада у Житомирі.

Про це місто Баранівка повідомила керівник гуртків міського Будинку дитячої творчості Тетяна Бенкіна.

Юні майстри декоративно-прикладного мистецтва представили на виставці свої роботи з ліплення, бісероплетіння, штучних квітів, розпису по тканині, дереву та склу.

"Відповідно до програми виставки, учасники представили виготовлені власноруч вироби, виконували практичне завдання і вміло захищали свої роботи. Журі відмітили високий рівень творчих робіт наших вихованців, завершеність та практичну спрямованість виконання практичних завдань і гарну підготовку до захисту", - розповіла Тетяна Бенкіна.

За підсумками конкурсу, учениця 9 класу Баранівської школи I-II ступенів Анастасія Стельмах стала абсолютним переможцем у номінації «Розпис по дереву», а учень 8 класу гімназії Богдан Іщук посів I місце у номінації «Ліплення», керівник Тетяна Бенкіна.

У номінації «Розпис на склі» дипломом «За втілення творчого задуму» відзначений учень 6 класу Баранівської школи №2 Дмитро Майструк, кервник Олена Мущинська.

Таким же дипломом відзначена учениця 9 класу Баранівської школи № 2 Олександра Гринь у номінації «Бісероплетіння», керівник Ольга Богун.

"Вагомий внесок у копілку делегації внесла учениця 8 класу Баранівської школи №2 Анна Мартинюк у номінації «Розпис на тканині», керівник Ольга Богун та учениця 10 класу Баранівської гімназії Наталія Нечипорук, яка продемонструвала свою майстерність у номінації «Штучні квіти», керівник Тетяни Бабич", - зазначила Тетяна Бенкіна.



фото міського Будинку дитячої творчості

2 коментарі:

  1. Анонім05.12.16, 22:10

    Молодці !!! Бажаємо подальших злетів, участі в конкурсах та перемог!!! А головне- вдячності та шанування від глядачів.

    ВідповістиВидалити
  2. Вітаємо наших дітей!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити