07 грудня 2016

Мешканців Баранівки запрошують обговорити Генеральний план міста


Баранівська міська рада запрошує керівників підприємств, установ, організацій та жителів міста взяти участь у громадських слуханнях, під час яких обговорюватиметься проект Генерального плану міста.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівській міській раді.

"Баранівська міська рада 7-го скликання повідомляє, що 15.12.2016 року о 14:00 год. в залі засідань Баранівської міської ради за адресою вул. Соборна, 20, м Баранівка, відбудуться громадські слухання, де будуть розглядатися наступні питання порядку денного: 1. Про розгляд та погодження проекту Генерального плану м.Баранівка. Запрошуються керівники підприємств, установ, організацій та жителі міста", - йдеться у повідомленні.

Довідково: генплан міста Баранівка має бути направлений для надання висновків в Житомирську облдержадміністрацію та для проведення державної експертизи. При наявності усіх необхідних висновків та після громадських слухань (час і місце проведення яких обіцяють повідомити пізніше) новий генплан мають затвердити рішенням сесії міської ради.

Інформаційну довідку до генплану можна переглянути тут, основне креслення - тут.

7 коментарів:

  1. Анонім07.12.16, 20:54

    Вже майже всі міста України давним - давно розробили генплани,але лише тільки зараз Толя Душко рішив про піаритись бо вибори на носі . Нічого без вигоди , скоро завдяки Толі сонечко в ранці буде вставати і без нього повнолуння буде не можливим . Ганьба прихвостням і негідникам .

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім08.12.16, 13:13

    Знаєте чому Душко, поки він ще міський голова, так поспішає затвердити цей генплан? Для того, щоб землі с/г призначення автоматично (згідно цього генплану, а не рішень сесії) стали землями промисловості. Тоді для Еко Нова буде зелене світло і ніякі депутати зі своїми сесіями і рішеннями не будуть потрібні. І картинка намалюється така, що Душко тут типу ні при чому, це все згідно генплану, який самі жителі і погодили. Отож, любі друзі, продовжуйте і далі вихваляти Душка і не забудьте за нього проголосувати 18 грудня. І тоді вам Еко Нова набудує ще багато чанів для баранів. І буде всім вам щастя.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім08.12.16, 14:31

      З окропленим УКРОПом Душком все зрозуміло. Тому розумні люди вже давно з Вельчинським у Солідарності. А от чому мовчить земельник і радикал Ковальчук? Чи РПЛ теж за гроші може і промовчати де треба? А головне, куди дивиться головний земельник Танський? Чи йому вже теж окуляри встигли закрити купюрами відповідного номіналу??

      Видалити
  3. Анонім08.12.16, 23:13

    Да в Солідарності одні бариги лісівники району і дуже "розумні"...

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім08.12.16, 23:19

    Вельчинський привів дані фірми і весь час показує людям удавану боротьбу з ними.Люди,схаменіться,відкрийте очі,і зробіть правильний вибір...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім09.12.16, 00:20

      Наша пісня гарна нова... Вже так обридло це переведення стрілок... Мені наприклад вже байдуже хто їх сюди привів. А от хто заступиться за громаду і не дасть їм тут палити гидоту зі всього світу ось у чому питання!

      Видалити
  5. Анонім09.12.16, 17:16

    Обiцянок багато, особливо про премii вчителям, яких уже як кажуть i не буде, чого вартi обiцянки кандидата?

    ВідповістиВидалити