15 грудня 2016

Звернення сільських і селищних голів до мешканців Баранівської громади


Шановні жителі Баранівської об’єднаної територіальної громади! 18 грудня вам належить зробити вибір, який стане визначальним для подальшого функціонування й розвитку Баранівської громади.

Саме від вас у великій мірі залежатиме, чи буде на селі медицина, освіта й культура, чи буде автобусне сполучення, чи будуть створюватися нові робочі місця, чи будуть ремонтуватися дороги й будуватися мережі вуличного освітлення, чи буде село жити й розвиватися.

Упевнені, що тільки в тому випадку, коли об’єднану громаду очолить керівник, котрий уже зробив багато добрих справ задля розвитку громад району, усі сільські населені пункти й селище Полянка матимуть достойне майбутнє у заможній і спроможній громаді. Саме таким є нинішній голова Баранівської райдержадміністрації Микола Романович Вельчинський.

Так, завдяки його ініціативі та сприянню в багатьох сільських школах з’явилися спортивно-ігрові майданчики, тенісні столи, учнівські стільці, значно покращилася матеріальна база закладів, проведена заміна вікон на металопластикові, а також виконані різноманітні ремонтні роботи. Крім того, Микола Романович врахував думку сільських громад щодо збереження сільських шкіл, і в цьому році ні одна з них не була закрита.

Певна допомога надавалася й на розвиток медицини, завдяки чому район відстояв наявну мережу фельдшерсько-акушерських пунктів та амбулаторій. Жоден медичний заклад у районі не був призупинений, у багатьох з них були проведені або найближчим часом завершаться роботи щодо заміни вікон і дверей на металопластикові, а Жарівський ФП з нового року переїде в нове приміщення, де вже проводяться відповідні ремонтні роботи. Жителі ряду сільських населених пунктів, смт.Полянка та мікрорайону Заріччя, що в Баранівці, змогли пройти медичне та флюорографічне обстеження, а окремі діти з різних населених пунктів району пройшли безкоштовне обстеження й лікування у Київській клінічній лікарні.

Цілу низку проблемних питань вирішено й у сфері культури, завдяки чому покращилася матеріальна база закладів, а приміщення окремих з них набули нового вигляду після ремонту.

Ми всі знаємо, у якому жахливому стані перебували й перебувають дороги, особливо у віддалених населених пунктах. Варто зазначити, що саме завдяки ініціативі Миколи Романовича в цьому році жодне село чи селище не залишилося без коштів на ремонт доріг. Звичайно, цих фінансових ресурсів недостатньо, щоб закрити дану проблему, але відрадно, що було чи не вперше по-справедливому проведено їх розподіл, щоб ні один населений пункт не залишився поза увагою. І це є запорукою того, що й у подальшому кошти не будуть концентруватися тільки в райцентрі, а рівномірно розподілятимуться й по сільських територіях, адже в селах і селищах також живуть люди, котрі мають таке ж саме право жити в благоустроєних населених пунктах, як і мешканці міста.

У народі кажуть: «Найкращий керівник – той, хто володіє достатнім чуттям, щоб вибрати підходящих людей, здатних виконати потрібну роботу». І нинішній голова адміністрації дійсно має сильну й потужну команду професіоналів і фахівців, котрі зможуть вирішувати проблемні питання подальшого функціонування нашої громади та залучати державні й грантові кошти на її розвиток.

Беручи до уваги все вище зазначене, ми вважаємо, що тільки такий керівник, як Микола Романович, зможе забезпечити достойне майбутнє для Баранівської об’єднаної територіальної громади, адже лише він здатний налагодити тісну співпрацю (без будь-яких конфліктів і чвар) об’єднаної громади з районною, обласною та вищою державною владою. Ми впевнені, що лише при консолідації зусиль усіх гілок влади можна досягти гарних результатів, а ті численні конфлікти й протистояння, до яких закликають деякі кандидати, – то шлях у нікуди. Не буде співпраці з усіма рівнями органів влади – не буде спроможної громади!

18 грудня у кожного виборця є один-єдиний шанс, від якого буде залежати подальше життя. Скористайтеся цим шансом правильно. Пам’ятайте: жити за цим вибором доведеться довгих 5 років. За кого проголосуєте – так і житимете.

Головне правило будь-яких виборів просте: голосувати потрібно не «за» чи «проти», а тільки за самого себе, за своє майбутнє та майбутнє своєї родини. Не забувайте про це й ніколи не довіряйте солодким словам, а вірте реальним справам!

Звичайно, щоб досягти наміченого й продовжити те, що вже зроблено в кожному населеному пункті, нам потрібно й надалі діяти разом, однією дружною й сильною громадою.

Удачі всім нам і хай переможе на виборах достойний кандидат, котрий уже зробив багато задля розвитку громад району!

З повагою та надією на ваш мудрий і правильний вибір,

Олександр Добровольський, Мар’янівський селищний голова,
Юрій Домашин, Довбиський селищний голова,
Володимир Костінський, Кам’янобрідський селищний голова,
Любов Ільчук, Полянківський селищний голова,
Олег Грановський, Йосипівський сільський голова,
Володимир Вітюк, Марківський сільський голова,
Надія Закусило, Берестівський сільський голова,
Микола Левчук, Жарівський сільський голова,
Григорій Степанюк, Зеремлянський сільський голова,
Володимир Муравський, Кашперівський сільський голова,
Володимир Дейнека, Рогачівський сільський голова,
Олександр Мисько, Суємецький сільський голова,
Микола Гайдайчук, Смолдирівський сільський голова,
Анатолій Лавренчук, Ялишівський сільський голова.

Немає коментарів:

Дописати коментар