16 грудня 2016

Загальновідомо, що інвестиції, вкладені в освіту, – то інвестиції в майбутнє


Відрадно, що саме турбота про навчальні заклади району стала одним із основних завдань для голови Баранівської РДА Миколи Вельчинського, котрий всіляко сприяє належному функціонуванню та розвитку шкіл.

Зокрема, завдяки його сприянню було покращено матеріальну базу багатьох навчальних закладів району шляхом придбання необхідних предметів і матеріалів довгострокового використання (спортивне обладнання та інвентар, палатки, пневматичні гвинтівки, учнівські стільці, посуд, магнітні дошки і таке інше).

Поряд із цим, у ряді шкіл (Баранівська гімназія, Довбиська ЗОШ І-ІІІ ст., Зеремлянська ЗОШ І-ІІІ ст., Вірлянська ЗОШ І ст., Суємецька ЗОШ І-ІІ ст.) проведено заміну вікон на металопластикові блоки, в окремих закладах встановлено артвердловини та проведено ремонт водомережі (Рогачівська, Полянківська, Смолдирівська ЗОШ І-ІІІ ст. та Глибочанська ЗОШ І-ІІ ст.), зроблено капітальний ремонт крівлі в Першотравенській та Кашперівській загальноосвітніх школах, придбано кабінет фізики, туристичне спорядження та виготовлено проектно-кошторисну документацію на будівництво спортзалу для Баранівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 ім.О.Сябрук, придбано лінгафонний кабінет, боксерський ринг у Баранівську гімназію, де відкрито також логопедичний пункт, проведено ремонт фасадів, відновлено освітлення території та встановлено відеоспостереження, виконано ремонт спортзалу у Мар’янівській ЗОШ І-ІІІ ст., встановлено модульні котельні на твердому паливі у Першотравенській та Баранівській школі №2, проведено ремонт водогінної і каналізаційної мережі у Йосипівській та Климентіївській школах, зроблено ремонт системи водопостачання в Баранівській школі №2 та в Баранівській гімназії, здійснено капітальний ремонт їдальні Суємецької ЗОШ І-ІІ ст., підключено до мережі Інтернет Кашперівську, Зеремлянську, Смолдирівську, Рогачівську, Климентіївську, Острожецьку та Глибочанську школи.

Крім того, за ініціативи та сприяння Миколи Романовича було придбано 2 шкільні автобуси для забезпечення підвезення учнів до навчальних закладів, а всі загальноосвітні заклади району І-ІІІ та І-ІІ ст. і Старогутянська ЗОШ І ст. одержали спортивно-ігрові майданчики.

Варто зауважити, що голова райдержадміністрації завжди прислухається до думки громади, і ця думка була врахована ним нещодавно під час оптимізації шкіл.

Так, у цьому році завдяки скоординованим діям влади і громади була збережена існуюча мережа шкіл і жоден заклад не призупинено.

Тож ми, директори шкіл Баранівського району, щиро дякуємо голові Баранівської райдержадміністрації Миколі Романовичу Вельчинському за надану підтримку для загальноосвітніх навчальних закладів району. Сподіваємося, що освіта й надалі буде для нього одним з головних пріоритетів у випадку перемоги на виборах. Віримо, що тільки такі керівники, як Микола Романович, здатні забезпечити сталий розвиток шкіл району.

Шановний Миколо Романовичу, висловлюючи слова вдячності за сприяння та значну роботу, проведену задля розвитку загальноосвітніх навчальних закладів району, зичимо Вам міцного здоров’я, благополуччя, натхнення для нових здобутків в галузі освіти та перемоги на виборах! Хай береже Вас Бог і благословляє на добрі справи!

З повагою та щирими словами вдячності,

Віктор Присяжнюк, директор Баранівської гімназії,
Сергій Сіцінський, директор Баранівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 ім.О.Сябрук,
Олег Хом’як, директор Довбиської ЗОШ І-ІІІ ст.,
Володимир Гнітецький, директор Кам’янобрідської ЗОШ І-ІІІ ст.,
Ігор Данилюк, директор Першотравенської ЗОШ І-ІІІ ст.,
Олександр Кузнєцов, директор Мар’янівської ЗОШ І-ІІІ ст.,
Ростислав Николишин, директор Полянківської ЗОШ І-ІІІ ст.,
Олег Сукманюк, директор Зеремлянської ЗОШ І-ІІІ ст.,
Людмила Савич, директор Кашперівської ЗОШ І-ІІІ ст.,
Олександр Радчук, директор Рогачівської ЗОШ І-ІІІ ст.,
Любов Мисько, директор Смолдирівської ЗОШ І-ІІІ ст.,
Василь Стельмах, директор Баранівської ЗОШ І-ІІ ст.,
Тетяна Токова, директор Глибочанської ЗОШ І-ІІ ст.,
Володимир Мантик, директор Климентіївської ЗОШ І-ІІ ст.,
Ольга Богдан, директор Острожецької ЗОШ І-ІІ ст.,
Любов Полюшкевич, директор Суємецької ЗОШ І-ІІ ст.,
Марина Лашевич, директор Явненської ЗОШ І-ІІ ст.,
Олена Савич, директор Старогутянської ЗОШ І ст.,
Наталія Коструба, директор Йосипівської ЗОШ І ст.,
Інна Білошицька, директор Вірлянської ЗОШ І ст.,
Тетяна Ясінська, директор Жарівської ЗОШ І ст.,
Оксана Заліщук, директор Мирославльської ЗОШ І ст.,
Світлана Гімбер, директор Гриньківської ЗОШ І ст.,
Оксана Пашкевич, директор Берестівської ЗОШ І ст.

Немає коментарів:

Дописати коментар