16 листопада 2016

Сільгоспземлі на околиці Баранівки хочуть зробити промисловими. Міськрада проти.


Товариство з обмеженою відповідальністю «Утилізаційний комплекс» має намір змінити призначення сільськогосподарської землі на околиці Баранівки в районі льонозаводу на землі промисловості.

У зв'язку з цим підприємство звернулось до Баранівської міської ради з проханням надати дозвіл на розробку документації по зміні цільового призначення землі. 11 листопада це питання розглядали на засіданні 12 сесії міської ради, під час якого депутати відмовились надати такий дозвіл. Рішення одноголосно підтримали всі 16 присутніх у сесійній залі депутатів. Всього в Баранівській міській раді 26 депутатів.

"Відмовити директору товариства з обмеженою відповідальністю «Утилізаційний
комплекс» Далакашвілі О.Г. в затвердженні проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки загальною площею 0,6211 га по вул.І.Франка,104а зі зміною
цільового призначення з земель сільськогосподарського призначення на землі 
промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, та в
передачі земельної ділянки в оренду, в зв’язку з тим, що в даний час не затверджено
генеральний план і план зонування міста Баранівки", - йдеться у рішенні сесії.






64 коментарі:

  1. Анонім17.11.16, 10:22

    Шановні депутати та пан мер! Пан Гнилориба заявив, на цьому підприємстві працює тридцять чоловік.А чому вас всіх не зацікавило питання,що вони роблять,яку заробітню плату отримують та скільки поступило податків в бюджет міста?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім17.11.16, 11:36

      нікого там ніщо не цікавить... головне домовитися між собою та земельку в центрі міста поділюганити та бруківочкою біля своїх магазинів тротуари викласти за рахунок міського бюджету...

      Видалити
    2. депутат17.11.16, 11:38

      Володя Лис про це питав. Гнилориба сказав, що вони чи то тимчасово не працюють, чи то працюють на ТОВ "Еко Нова". Я не зрозумів до кінця. Там же 3 чи 4 підприємства зареєстровано на одну адресу. Крутять тими працівниками мабуть як колись на БФЗ, переводять щомісяця з одного підприємства на інше по документах, щоб податки не платити.

      Видалити
    3. Анонім17.11.16, 11:54

      ТОВ «Утилізаційний комплекс», НЕ займається утилізацією відходів, а в же три роки є власником будівлі - тому і звертається з питанням про надання землі в аренду.
      і всі ці три роки ні копійки грошей за користування землею в бюджет міста не потрапило (мабуть в цьму бюджеті і без них грошей вистачає).
      і напршується питання : кому це вигідно ??? тільки власникам цієї будівлі (економляться тисячі гривень щомісяця) і мабуть Зарембі, який так відчайдушно їм допомагає не платити ці гроші (за який відсоток з цієї арендної плати він домовився з Далакішвілі ???)

      Видалити
    4. Анонім17.11.16, 12:18

      УТИЛІЗАЦІЙНИЙ комплекс не займається УТИЛІЗАЦІЄЮ))) Ти хоч сам зрозумів, що написав??? Навіть не говорячи про лінгвістичний момент, підприємство будучи власником будівлі, в який здійснюється утилізація відходів юридично вже займаєьтся утилізацією.

      Видалити
    5. Анонім17.11.16, 13:51

      ти про КВЕД чув ???
      назва підприємства ні на що не впливає, хоч "РОГИ І КОПИТА" називай...
      а з приводу твоїх юридичних знань взагалі промовчу...

      Видалити
    6. Анонім17.11.16, 16:11

      Кому вигідно, що Еко Нова стоїть і не платить податки? Це вигідно жителям Баранівки, бо ті податки Душко все одно протринькає на якісь дурниці, а людям дихати отим димом з утилізатора. У нас і без утилізатора чисельність онкохворих росте з року в рік в геометричній прогресії.

      Видалити
    7. Шановні дописувачі !
      Наскільки я розумію з інформації наявної на цьому та інших інтернетресурсах, утилізатор не працює тому що у ЕКОНОВИ немає повного комплекту дозвільних документів, а НЕ ЗАВДЯКИ тому, що власник будівлі "ТОВ УТИЛІЗАЦІЙНИЙ КОМПЛЕКС" не отримав землю в оренду. Тому пан Заремба нехай не вішає на себе орден за цю заслугу, а пояснить чому протягом двох років блокує поповнення бюджету міста за рахунок орендної плати (можливо БЮТ компенсує це зі своєї партійної каси). Я вважаю, що в Баранівці знайдеться немало нужденних людей чи навіть сімей, для кого ці кошти стали б точно не зайвими !!!
      а гроші з оренди землі які Душко тринькає (з подання виконкому і після затвердження депутатами ) громада повинна контролювати, а не анонімно скиглити на теренах інтернету
      До речі, це не одиничний випадок, коли землями Баранівської громади користуються безкоштовно. Пане Душко, коли вже почнуть платити за оренду наші "НЕДОТОРКАНІ" підприємці, які роками займаються діяльністю прямо в центрі міста ??? чи може вони платять, але не в той карман ???

      Видалити
    8. Анонім17.11.16, 23:16

      "... чисельність онкохворих росте з року в рік"
      а за статистикою тієї ж митниі чисельність агрохімікатів, які ввозяться в Україну теж росте з року в рік. І все це потрапляє в наш організм з полів, на які все це виливається через продукти харчування (Хліб, макарони, мясо, олія), бо просто так такі рекордні урожаї не збираються!!!!
      Тож істина причина вказаних захворювань криється набагато глибже

      Видалити
  2. Анонім17.11.16, 12:38

    Еко Нова Еко Нова наша пісня гарна й нова

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім17.11.16, 13:54

      Вибори на носі, улюблена тема Вельчинського... Знов починається кидання лайном одне в одного

      Видалити
  3. Анонім17.11.16, 14:38

    послухав Зарембу В.Г і зрозумів, що в Баранівці без його погодження нічого не зробиш !!!
    тобто, інвестори (яких і так немає в районі) повинні зі своїми пропозиціями йти до нього, а він вже вирішить БУТИ чи НЕ БУТИ, і визначить скільки це буде коштувати.
    Ось , виявляється, хто цар звірів в цьму лісі...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім17.11.16, 16:19

      Заремба молодець! Чули, що Душко сказав? Що його губернатор області Гундич особисто просив не чіпати питання з еконова до виборів. А неслухняний Заремба чіпає. Тобто ні Душко ні Гундич йому не указ. Наш человек!

      Видалити
    2. Заремба - такаж кремлівська зозуля , як і його політична лідерка Уля, правильно Ляшко про цю банду сказав

      Видалити
    3. Анонім18.11.16, 08:55

      хай краще буде Заремба-кремлівська зозуля,який захищає інтереси громади, а не кучка радикалів які тільки брудом обливають

      Видалити
  4. Анонім17.11.16, 18:31

    ха, а душко все ж надіється що новий склад депутатів все йому з утилізатором погодить... зюзьки, прийдеться все вертати, що дали... громада проти!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім17.11.16, 20:34

    Слухайте і читайте уважно, Душко мав на увазі що не варто чіпати це питання до виборів, щоб не роздмухати на цьому підгрунті політичні чвари, як це робилося раніше. Бо дійсно тема Еконова є обовязковим пунктом передвиборчої програми багатьох кандидатів і партій.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім18.11.16, 10:48

      Чому ж тоді Душко ще до виборів лобіює інтереси Еконової? Навіть до губернатора поїхав, щоб просити його натиснути на екологів, щоб ті дали таки дозвіл Еконовій. Чому мер не виконує рішення громади????

      Видалити
    2. Анонім18.11.16, 11:27

      Душко поїхав до губернатора, бо його туди викликали, так само як і Вельчинського (губернатор зібрав нараду щоб розібратися з ситуацією)
      І чомусь голова РДА нічого про це не розказує, тому що там саме його загинали "в позу зламаної берези", а йому відповісти нічого було, бо за весь час перебування на посаді він там жодного разу і не був

      Видалити
    3. Анонім18.11.16, 11:51

      Все так, тільки з точністю да навпаки. Ставили там в позу зламаної берези якраз Душка. Бо на всіх документах про погодження діяльності ЕкоНова скрізь його підпис і печатка міськради. Хоча громада дозволу не давала і оголошення від ЕкоНова про намір запустити викиди у пресі не було.

      Видалити
    4. Анонім18.11.16, 13:06

      "оголошення про намір запустити викиди" - це щось новеньке :)))) Тобі в Верховну раду потрібно, туди таких безграмотних якраз набирають... годі вже в РДА сидіти і скавучати за Вельчинського

      Видалити
    5. Анонім18.11.16, 14:18

      Не треба робити вигляд розумного, вам не йде. Ви ж чудово зрозуміли, що я мав на увазі. ...про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин стаціонарними джерелами в атмосферне повітря - так краще? Ви по суті маєте щось сказати, чи тільки до граматики будете чіплятись? І да, я не маю відношення до РДА))

      Видалити
  6. Анонім18.11.16, 10:30

    Читаю і дивуюсь - майже всі галасують, що ЕКО НОВА не платить податки, а Ви шановні по тексту взагалі зрозуміли про що йде мова???
    Мова йде про зміну цільового призначення землі, яка вже давно у власності підприємства, але "штопор" для них в тому, що земля сільськогосподарського призначення, а не промислового.
    І друге - а що потрібно отак взяти і погодити все на світі для ЕКОНОВИ?? І одразу?? А хтось взагалі розуміє, що вони там роблять, чи просто так триває процедура позбавлення ліцензії, на яку ЕКО НОВА подали оскарження??? То може вже давайте припишемо їх до Святих, білих і пухнастих??? От хоч цього разу когось іншого обливаєте брудом (маю на увазі Зарембу, який принаймі не мовчить тупо, як інші), бо ж всіх інших вже давно облили. Якщо Ви шановні в чомусь не розбираєтесь, так краще помовчіть.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це Ви шановний по тексту взагалі НЕ зрозуміли про що йде мова
      у власності будівля, а земля Баранівської громади. І клопотання було НАДАТИ В ОРЕНДУ ЗІ ЗМІНОЮ ЦІЛЬОВОГО ПРИЗНАЧЕННЯ.
      а земля с/г призначення - це не ШТОПОР, а юридична несинітниця, бо не може бути в ПРОМИСЛОВІЙ ЗОНІ землі с/г - тільки землі промисловості
      а з приводу "А хтось взагалі розуміє, що вони там роблять" так на відео чітко видно, що пан Гнилориба вже вдруге запрошував на підприємство тих , кого цікавить це питання ----але мабуть всеж таки це нікого не цікавить... я наприклад там був на день відкритих дверей, бо мене це зацікавило :)

      Видалити
    2. Анонім18.11.16, 12:54

      з вашої дискусії я зрозумів що Заремба робить правильно бо не голосує за зміну цільового призначення бо це ШТОПОР,вирощуєте баранів а не робіть з Баранівки свалку.

      Видалити
    3. Анонім18.11.16, 12:59

      Цікаво знати щож Ваш візит на підприємство дав? Те що там зараз все класно розмальовано ні в кого сумнівів немає, а що було до цього, і що буде після Ви теж бачили чи побачите?
      Для того щоб захистити ліцензію ЕКОНОВА зараз задіє всі зв"язки і засоби, а от якщо якимось чином ім це вдасться, от тоді буде Понінківська фабрика №2, згадаєте.

      Видалити
    4. Анонім18.11.16, 13:49

      мені дало те, що я отримав відповіді на ті питання, які мене цікавили. я можливо не з усім згоден, не все до кінця зрозумів, але те що моє розуміння питання стало ширше - це факт. Я зрозумів, що ті хто більше всіх про це кричать - зовсім в цьому нічого не розуміють (що Душко - технічно неосвідчений,але хоч намагається слухати і робити вигляд; що Вельчинський - особисто ВЗАГАЛІ не розуміє про що говорить, а його команда радників такіж далекі)
      А ще я НЕ ПОБАЧИВ нікого з обох вищезгаданих команд, мабуть обидва побоялися побачити чи почути щось таке, що не відповідає їх звичайній маячні
      А взагалі, після цього я впевнився в своємо розумінні, що все це тільки політика, а люди - це інструмент для досягнення політичних цілей

      Видалити
    5. Анонім18.11.16, 13:57

      Навпаки це ви шановний говорите нісенітниці. Про яку промислову зону йдеться, коли Генплан міста тільки виготовляється й обговорюється??? А може жителі захочуть, щоб там були ділянки під забудову, а не промзона?
      Коли ЕКОНОВА купувала цю будівлю, то ця будівля знаходилася на той момент на землях сільськогосподарського призначення. Вони добре знали, що купували. Але вони добряче "відстьобнули" тоді для мера і тодішнього його зама Гнилориби, щоб поставити утилізатор на землях комунальної власності міста. На щастя, втрутилися депутати (і не тільки Заремба, а й багато інших порядних депутатів!) і не погодили тоді проведення такої оборудки. А тепер ЕКОНОВА вимагає від мера і його екс-зама відпрацювання хабара. От і випливло знову питання землі.
      Якщо мер так дбає про надходження земельного податку до бюджету, тоді чому до цього часу не подав до суду на ЕКОНОВУ у зв'язку з самовільним використанням цим підприємством комунальних земель? Причому використанням не за цільовим призначенням??? А Зарембі та іншим депутатам на сесії треба було не тільки відмовити ЕКОНОВІЙ, а й зобов*язати мера підготувати подання до суду, щоб це підприємство звільнило земельну ділянку та привело її до попереднього стану, як того вимагає Земельний кодекс України. Правда, тут в усіх чомусь забракло духу!!!

      Видалити
    6. Анонім18.11.16, 14:26

      дух не забракло,дякуемо що підказали,тільки в кажіть яка стаття

      Видалити
    7. Анонім18.11.16, 15:58

      В 84 номері газети "Слово полісся" на 5-й сторінці ціла стаття прес-служби райадміністрації про те, що який микола вельчинський захисник баранівського люду, а душко лобіює інтереси еконови. Але майже в кінці статті дивна річ звучить із вус миколи - про те, що еконова не сплачує жодної копійки за користування земельною ділянкою на якій стоїть утилізатор, а душко такий поганий із депутатами не прийняв рішення про надання земельної ділянки. ну микола романович вам би ще це рішення то ви на кожному вуглі міста його б розклеїли і розказували, що душко пролобіював інтереси утилізатора. І прошу вас пан миколо напишіть в наступному номері газети "слово райадміністрації" механізм закриття даного підприємства (яке ви шановний привели до міста в 2006 році) на підставі рішення міської ради.

      Видалити
    8. Анонім19.11.16, 17:17

      Там не сказано про рішення нічого. Є лише констатація факту, що Еконова не сплачує ні копійки. У такому випадку мер мав би подбати, щоб це підприємство забрало свої будівлі геть з комунальних земель і перенесло їх хоча б у Грузію, на батьківщину далакішвілі. Але мер тут прикривається депутатами, які не прийняли рішення. Пане душко, чому ви тоді в Житомирі говорили, що це дуже важливий для міста інвестор замість того, щоб гнати його із земель, які він незаконно захопив???

      Видалити
  7. Анонім18.11.16, 16:10

    Якщо вже бути справедливими, то усі вже забули, що то були землі промисловості. Скандальної башні був господар, один шановний чоловік, якому поміняли цільове призначення із промисловості на с/г, лише з однією метою, щоб платити менший податок за землю. Згодом цю башню купили (знаєте хто), а зелю вернути знову в промислову уже виникла проблема. Хто розуміється у даних речах, то зрозумів де зарита похібка.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім18.11.16, 17:04

      Яка різниця,головне люди проти цього утилізатора а депутати це представники цих людей.Тож люди думайте кого обирати тих які будуть допомогати ЕКОНОВІ чи тих які відверто заявили що не підтримують ЕКОНОВУ.

      Видалити
  8. Анонім18.11.16, 19:31

    один тут нормальний чоловік написав правду. еконову за 10000 уе по плітках які завжди мають під собою основу в2006 породив м.р.вельчинський. всі документи е. потім захотів більше і маем те що маем

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дід Панас18.11.16, 20:28

      Та не Вільчинський захотів більше, а Душко захотів ТЕЖ корову подоїти. А чого ж ні, мером же став, амбіції пруть. І судячи з усього - подоїв. Бо і документи на випас корови погодив і водить її кругом на мотузку. Звісно, тому хто, як ви кажете, породив, не сподобалось що його корову Душко тепер доїть. Тому і маємо тепер класичний сюжет повісті "Тарас Бульба". Отака уйня малята.

      Видалити
  9. Анонім18.11.16, 21:46

    Годі вже ...В 2006 році за каденціі одного діючого кандидата зайшла на терени району так звана фірмочка "екосервіс",а вже після 2010 року за каденціі діючого мера появилася фірмочка "еконова".Так що в обох нині діючих кандидатів рильця у пушку.Одним сполученням -горе захисники....

    ВідповістиВидалити
  10. Анонім18.11.16, 21:49

    Ще такий майже утилізатор планує запустити біля хлібзавода інший магнат району,і тако ж з дозволу Душка...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. читач19.11.16, 05:03

      а от з цього місця, більш детальніше, то хто це ще такий хитро.......Й, та щей магнат районний,сказав А то треба і Я сказати, щоб потім знову не було таких дебатів...

      Видалити
    2. Анонім19.11.16, 17:19

      А хіба ви не читали в газетах, як мерія за безцінь продала будівлі колишнього комунгоспу разом з гектарами землі одному з магнатів? Сам мер і піарився, як він розумно вчинив...

      Видалити
  11. Анонім20.11.16, 08:25

    У Понінці на фабриці також гарно показували виробництво,а після цього як травили річку Случ так і травлять.А Душко як пропихав цей проект так і пропихає,- ВІДРОБЛЯЄ ГРОШИКИ ЯКІ ЙОМУ ЗАПЛАТИЛИ ВЛАСНИКИ "ЕКОНОВА".ЦЕ ПИТАННЯ НЕ ХОЧЕ ВОРУШИТИ ДО ВИБОРІВ БО СЕБЕ ВЖЕ БАЧИТЬ У ЦАРСЬКОМУ КРІСЛІ БАРАНІВКИ.Усі маніпулюють робочими місцями -подумайте у першу чергу про здоров"я населення,Львівський смітник покажеться КВІТОЧКАМИ.Заремба як кістка у горлі для Душка.Володя МОЛОДЕЦЬ !!!! Не давай шансів для Душка затравити Баранівку та округу,Душко поняв що у нього не пройде протягнути "ЕКОНОВА" із цими то депутатами то уже підбирає депутатів на нові вибори,щоб відробити той куш який він отримав. ГАНЬБА ТАКОМУ МЕРУ!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  12. Анонім20.11.16, 16:27

    ти бездар якби в твоіх словах булаб крихта правди ------- а так ти просто чмо сміх і гріх. вас 3 чоловіка і ви це пишете один одному

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дід Панас20.11.16, 17:57

      Я розумію, що коли гірку правду напишуть, то рука так сама і тягнеться до кнопки "Відповісти", але 3 чоловіка більше 60 000 переглядів ніколи не зроблять і більше 6 коментів не напишуть. Якщо по темі, то правда в тому, що Душко як мер себе вже повністю "изжил" і я не бачу жодного приводу за нього голосувати. Вже краще Вельчинський, але той теж "не фонтан", стільки років у владі теж на користь не йдкть. Когось би нового, молодшого та з освітою, але такі навіть кандидатуру не подадуть, бо вже давно втікли з цієї Баранівки світ за очі. Так і живемо.

      Видалити
    2. Анонім21.11.16, 12:11

      А чому Душко іде на вибори як самовисуванець, боїться програти? І де ж хвалена партія "Укроп"?

      Видалити
    3. Анонім21.11.16, 12:13

      А в Баранівці більше кандидатів таких як Душко та Вельчинський і немає.Залишилися одні ба- ра - нів -ча - ни....

      Видалити
    4. Анонім22.11.16, 09:55

      У 2015році за законом мали право тільки партії висувати кандидатів, а цьогоріч закон дозволив йти також і самовисуванцями на голову. Укроп буде висувати кандидатів у депутати.

      Видалити
  13. Анонім21.11.16, 08:06

    можна булоб вельчинського але сьогодні жінка з таборів розповіла як іде за нього агітація то хай він краще взагалі іде з баранівки. памятаєте 4 тонни рису надали району- то його в таборах роздає людям кому треба кому не треба мати бабінець і ще завезли до неі гуманітарку. дає в руки і каже голосуйте за вельчинського.про що говорити це маразм уже і лишне підтвердження яка розумна оксана бабінець.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім21.11.16, 10:51

      Брехня. Дешевий бруд від конкурентів. Не перетворюйтесь на голову обласного УКРОПу Тетяну Пашкевич, яка ОСОБИСТО де тільки могла в інтернеті розповсюджувала про цей рис нісенітниці, що він сумнівної якості і т.д. Це так огидно, що мені тепер УКРОП огидніший за колишніх риганалів.

      Видалити
    2. Анонім21.11.16, 15:56

      У Таборах, як і в інших селах, роздавала рис голова ветеранської організації, яка ні за кого не агітувала. Причому рис давали саме ветеранам і малозабезпеченим, ніхто не дивився, чиї вони родичі і за кого будуть голосувати. А от окуляри в Авісі роздають тільки "своїм", ще й приказують, кого треба підтримати на виборах. А ще в тих же Таборах вже давно кажуть, що Толі до нашої Оксани - як свині до неба: як по розуму, так і по адекватності. Толя, заздрість - страшна річ!

      Видалити
  14. Анонім21.11.16, 11:03

    ні це правда чиста правда

    ВідповістиВидалити
  15. Анонім21.11.16, 11:32

    таборі не далеко можна і проіхати до людей. ото буде хохма

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім21.11.16, 16:00

      Ото хохма. Душко так перепудився через жменьку виборців, яка живе в таборах, причому більшість із них - його ж родичі! Невже окуляри з Авіса та продуктові набори не допомагають???

      Видалити
    2. Анонім21.11.16, 16:45

      Найбільша хохма в Таборах - це новий джип,на якому роз*їжджає по селу брателло Толяна. Баби хрестяться при його виді і кажуть, що то від чорта. А дехто говорить, що ту машину підігнали для братана Толі сєпари, бо нібито власник райагропромтехніки, на якого паше Іван, зареєстрований десь у ДНР. Може хоч хтось щось знає про це?

      Видалити
  16. душко і о.21.11.16, 19:12

    я тебе знайду при любих обставинах аноніме від 16.45

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. о ,то це вже мусарсько- ментярські замашки,і що ваня всіх будеш шукати , а як тебе ваня за твої погрози знайдуть...

      Видалити
  17. душко і.22.11.16, 10:21

    куля а я не ховаюсь просто за брехню треба відповідати

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.11.16, 11:50

      А за які такі шиші куплено цей джип??? Пенсія не така вже й велика, райагропромтехніка по документах - банкрут. Звідки такі доходи??? Може підкажеш, де так добре платять? Ти зі своїм братом звикли жити не по карману, грабуючи простих людей. Просто він поки що обдирає міську казну і на додачу ще бере плату з Еконової. Але це ненадовго. Чуєш, сурми заграли???

      Видалити
    2. ваня якщо ти обізнаний з юриспруденцією ,то ти тій людині що написала за твого джипа, повинен у суді доказувати ,свою правоту а її брехню , а то ти погрожуєш любими обставинами,а це стаття ККУ, знайди в кодексі сам, яка тобі підходить...

      Видалити
  18. Анонім22.11.16, 10:39

    До чого тут Іван з джипом? Новина взагалі про еконову і міську раду. А писав це хтось із Таборів, бо тільки людина з Таборів може знати про всі ці джипи і як там баби хрестяться. Скоріш за все, хтось із Іванових сусідів і писав, бо жаба душить. Іван, живи своїм життям і не звертай уваги на дурнів. Це все через жабу і вибори.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.11.16, 11:57

      Цей джип часто бачать і в Баранівці, і тоже кажуть, що там щось нечисто. Такі машини і такі гроші частенько попахують якщо не криміналом, то якимись махінаціями.
      Наши барановские люди в булочную на такси не ездют!!!

      Видалити
  19. Анонім23.11.16, 13:54

    Ана маетки ВІЛЬЧИНСЬКОГО вам очі повилазили? Ваню бачите в Таборах а "спонсора " за державні кошти та гроші Литвина ніяк не хочете бачити однив словом стадо баранів як каже нардеп Савченко

    ВідповістиВидалити
  20. Анонім23.11.16, 15:40

    Тема з маєтками вже заїжджена. Можна подумати в Душка немає маєтка. Навіть в Польщі є.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім23.11.16, 23:12

      А син Душка теж роз*їжджає на джипі. Видно, Еконова добряче заплатила татові за кришування.

      Видалити
  21. Анонім24.11.16, 09:13

    оце дописувачі в марках машин не розуміються

    ВідповістиВидалити