15 листопада 2016

Як у Баранівці чистять від снігу дороги і тротуари. Фоторепортаж


15 листопада у Баранівці продовжують розчищати від снігу дороги та тротуари. Однак, крім заледенілих тротуарів, мешканцям міста також загрожуть бурульки та брили снігу, які падають з дахів.

Як повідомили місто Баранівка у міській раді, чистити місто від снігу розпочали з самого ранку у неділю, 13 листопада. Розчищати вулиці виїхали 3 одиниці техніки: трактор, грейдер і КАМАЗ та вийшов 21 працівник відділу ЖКГ.

"У понеділок роботи продовжились. Розчистити вдалося не все. Прискорити роботу комунальникам заважають складні погодні умови: важкий мокрий сніг, що налипає та ожеледиця. У вівторок-середу всі вулиці будуть розчищені", - зазначили в мерії.

Як виглядають дороги та тротуари у центрі міста, як і де саме почистили сніг – дивіться у фоторепортажі. На момент зйомки снігоприбиральна техніка була помічена на вулиці Соборній: ескаватор та трактор, який згортав сніг навпроти скверу.












19 коментарів:

  1. Анонім16.11.16, 08:59

    Дякуємо комунальникам за роботу, але скажіть хто-небудь меру, що сніг треба не прото відкидати, а ВИВОЗИТИ !!! Через пару днів синоптики обіцяють плюсову температуру. На дорогах і тротуарах буде така калапеця, що потонемо тут всі.

    ВідповістиВидалити
  2. Лопата16.11.16, 16:31

    Совдепія. Керує тракторист де хоче там чистить а де хоче капусті робить . Дорогі фахівці мерії закиньте вибори і піар пройдіться по провулкам там люди а не виборче поголів'я. Кастова соціальна система ще вами не введена.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім16.11.16, 17:57

    Дякую всім комунальникам і міській Раді за роботу по розчищенню вулиць від снігу.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім17.11.16, 06:19

    Все добре, але дійсно той тракторист де хоче там і їздить. Своїм товаришам розчистив все і до землі, а на вулицях де перехрестя пройди хоть раз щоб можливо було розвернутися! Або їде по вулиці, вулиця очищена в одну лопату а йому западло опустити ще раз лопату і уширити дорогу!! Дорогий наш мер прийміть до нього міри- у нас трактористів в Баранівці море!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім17.11.16, 08:35

      є відповідальна особа у відділі благоустрія ,а не тракторист

      Видалити
  5. Анонім17.11.16, 08:53

    Не треба ніякого піару,ось видно роботу мерії,а ще краще побачимо як розстане сніг

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім17.11.16, 09:33

    Дуже слушне зауваження стосовно того, що сніг треба вивозити. Тут у новинах часто пишуть "нагадаємо". Так от, я теж скажу, нагадаємо, що зливова каналізація, як показали останні дощі у нас ні к чорту. Тобто не працює вона. Калюжі такі стояли, що просто жах. А між іншим, на неї 300 тисяч було виділено! Звучало здається як "ремонт зливової каналізації вулиць Соборна і Звягельська". Розтане цей сніг буде Венеція, а чого каналізацію не зробили і де 300 тисяч діли хтось може пояснити?

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім18.11.16, 09:14

    бардак кругом в райду на третій день зими закінчилась піскосуміш.де правда це що в районі піску немає. працюють хлопці на карман а пан вельчинський сидить в кабінеті і в вус не дує

    ВідповістиВидалити
  8. Цюрка18.11.16, 10:03

    Дві банди працюють на карман . Одна в одній будівлі друга в іншій. Перевели підлеглих в режим виборів. Яке господарювання? Вибори ! Їж народ дурман вони вам його дадуть сповна . Немає каяття в помилках .

    ВідповістиВидалити
  9. Анонім18.11.16, 21:03

    коментар бездарний баранівка чи не вперше отримала максимальний набір послуг по снігу коли супрунець плаче що нема піску немає кому працювати а техніка не вся відповідно працювала на приватні компаніі де дійсно чистий асфальт і хто сміливий в понеділок туди а там копійки немає ні в касі ні на рахунку за надані послуги. круті ляшківці вам і карти в руки а грошики підуть на вибори за вельчинського отакто

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім19.11.16, 17:24

      Супрунець свої дороги якраз почистив, а от мерія почистила тільки центр та біля будинку мера. А на околицях взагалі кіт не валялвся! Он на Урожайну та інші вулиці ще й зараз ні проїхати, ні пройти. А площа - центр Баранівки - сьогодні як Венеція. Не вистачає тільки гондол і головного гондельєро.

      Видалити
  10. Анонім20.11.16, 07:43

    супрунець почистив кармани підприємців завдячуючи свому жовтому погрузчику який цілі дні шуршав на приватних територіях і правду хтось написав що гроші пішли в його карман а не в кассу райду. як завжди.

    ВідповістиВидалити
  11. Анонім20.11.16, 08:11

    так погано ще супрунець не чистив ніколи. такоі драбини ще не було.переростає помалу. треба ще один фарфоровий там розмах

    ВідповістиВидалити
  12. Анонім20.11.16, 18:18

    Вчора прийшов по коліна все мокре, всю ніч речі сушив. Сьогодні та сама історія. От я не розумію, сто разів Душку кругом писали, і на цьому сайті і прямо на його сторінці у фейсбуці, що СНІГ ТРЕБА ВИВОЗИТИ!!! і що??? Маємо тепер болото по вуха. От скажіть, він сліпоглухонімий чи просто ложив на всі ці прохання (тобто на людей) болт? Я розумію, що він в машину сів з машини вийшов і йому до сраки ці калюжі. Також розумію що, можливо, просто немає чим вивозити той сніг але нафіга такий мер, якщо він людям не може навіть пояснити що до чого? То напиши блін коментар чи на фейсбуці свому повідомлення, що так мовляв і так люди добрі, нема чим вивозити або мав я вас і ваші прохання в одному місці. Так жеж ні, сховався як пацюк і сидить тихенько. Ви мене вибачте, при всій повазі, але це не мер.

    ВідповістиВидалити
  13. Анонім21.11.16, 11:30

    мозги просуши в меріі один камаз і на ньому навішена лопата я це бачу бо живу в баранівці а ти видно таки з космосу

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім21.11.16, 16:38

      Це ти просуши мозги, бо в мерії ще є трактор із сніговим відвалом (чи може мер його кудись сплавив?), а торік купили машинку для очистки тротуарів. Тільки ця машинка мабуть чистить мерові мозги, бо тротуари чистилися лопатами, як у добрі старі часи. А ще десь у гаражі гниє машинка для подрібнення гілок, яку купили невідомо для чого. Краще б придбали одиницю снігоочисної техніки! Але який у місті господар, таке й господарство!

      Видалити
  14. Анонім23.11.16, 14:11

    У мене запитання до міського голови. Чому з вулиць Баранівки вчасно не прибрали сніг та хто відповідатиме за провал роботи комунальників.

    ВідповістиВидалити
  15. Анонім24.11.16, 09:16

    про що мова сніг не вивозиться даже в житомирі добре хоча вулиці почистили і тільки при душку це почало робитись

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.11.16, 00:04

      Не тикай собі пір*я в одне місце. Сніг чистився й до
      Душка, а вулиці цього разу почистили вибірково, тільки ті, де живе Толя і Компанія.

      Видалити