24 листопада 2016

Члени Молодіжної ради Баранівки побували на зйомках прямого ефіру «Х-Фактора»


19 листопада членам Молодіжної ради Баранівки відвідали місто Гостомель, де побували на зйомках прямого ефіру вокального шоу «Х-Фактор», яке виходить на українському телеканалі СТБ.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівській міській раді.

"За фінансової підтримки Баранівської міської ради та завдяки Благодійному фонду «Допомога дітям Чорнобиля» наші діти змогли побувати на 3 прямому ефірі телепередачі «Х-Фактор», який відбувся 19 листопада року у місті Гостомель. Учасники поїздки отримали такий подарунок саме тому, що мають активну позицію, як громадяни України, прославляють наше місто перемогами на різних конкурсах та змаганнях. Серед тих, хто їздив на зйомки «Х-Фактора» були також і діти з Молодіжної ради, які втілюють у життя проекти, що змінять наше місто на краще", - йдеться у повідомленні.

Довідково. «Х-фактор» - це вокальне шоу на телеканалі СТБ, яке є аналогом британської телепередачі The X Factor. Суддями в 7 сезоні «Х Фактора» стали продюсер Костянтин Меладзе, співачка і учасниця групи The Hardkiss Юлія Саніна, колишній учасник групи Quest Pistols Антон Савлепов, а також композитор і шоумен Андрій Данилко.



фото з соцмереж

Немає коментарів:

Дописати коментар