25 листопада 2016

У Баранівці відзначили третю річницю освячення престолу в місцевому храмі


22 листопада близько стоні людей зібралися біля церкви, щоб зустріти архієпископа УПЦ Московського патріархату Никодима, який приїхав у Баранівку, щоб очолити святкову літургію в місцевому храмі.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської єпархії УПЦ МП.

"З нагоди свята у храмі зібралось багато прихожан та гостей, прибули окремі благочинні із сусідніх районів, зібралось духовенство Баранівського благочиння. Свою присутність у храмі засвідчили представники місцевої світської влади.

На святкову Божественну літургію прибув керуючий Житомирською єпархією, Високопреосвященніший архієпископ Никодим. Біля центральної брами території храму Владику зустрічали прихожани, а також міський голова Анатолій Олександрович Душко.

У співслужінні духовенства, що прибуло на свято архієпископ Никодим очолив святкову Божественну літургію святителя Іоанна Златоустого. За богослужінням духовенство та миряни молились за подолання війни на Сході нашої держави.

Наприкінці служби Владика привітав присутніх із святом, закликав любити свій храм, цінувати хвилини проведенні у спільній молитві.

Також архіпастир відзначив єпархіальними медаллями св. преподобномучениці Анастасії Римлянині меценатів храму. Від прихожан церкви архієпископ Никодим отримав у подарунок цінний образ Божої Матері", - йдеться у повідомленні.





фото прес-служби Житомирської єпархії УПЦ МП

68 коментарів:

  1. Анонім25.11.16, 13:41

    Московський, кремлівський патріархат. Ні, ніхто не заперечує ходити до Баранівської церкви. Більш того, скоро буде об"єднана Українська церква. Вельчинському зась, що не встиг за Душком? Встигнеш. Олександрович, не тішся. Хлопці молодці. Ікона дійсно клас, правда не москвічам її дарувати треба, просто в церкву - да! Дітки, прекрасні, маленькі, щасливі, але до Господа бажано звертайтесь на рідній мові, чи ви москалі? Ну не можу цю свиноту російську назвати браттями. Вбивцями да, терористами да...

    ВідповістиВидалити
  2. Иллич25.11.16, 14:03

    Четкий расчет. Видать человек имеет разум. Душков истенный русский с большой буквы. И все русские даже в России и в ДНЛ, ЛНР его на выборах поддержат. Так мы всех поддерживаем и в Сирии и в Крыму и всем террористам мира только протягиваем руку. Душков мы не покинем тебя. Ты на долго будешь защищен русскими молитвами от самого Кирила и Путина.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім25.11.16, 14:30

    Иллич я человек со стороны- проснись ты се-шь

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім25.11.16, 15:31

    Це що коїться, друзі?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім25.11.16, 16:44

      Ти що сліпий? Тож написано, відзначають третю річницю освячення престолу.

      Видалити
    2. Иллич25.11.16, 14:03
      Ти на себе поглянь. Скільки живеш в Україні, а української мови не вивчив

      Видалити
  5. Анонім25.11.16, 16:09

    Ооо, оце воно! Толя ти красава! Увірююча людина. Може дійсно ти Душков. Ці ...ови сплять і їм сниться що з короваєм чекають рашу. Гниди.

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім25.11.16, 16:17

    Кожна людина мае право ходити до церкви а якщо вам місця мало чи саме цей храм вам не до вподоби - БУДУЙТЕ!Так ні вам же крові хочеться мало вам сходу?Холуі та антихристи які так і зостануться безіменними

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім25.11.16, 16:27

    Їй богу Вельчинський розумніший.

    ВідповістиВидалити
  8. читач25.11.16, 16:52

    Дуже гарне свято. Дякуємо, що висвітлюєте ВСІ події в нашому місті. А ви, кляті коментатори, не пхайте сюди свою політику. Ідіть сваріться в інші розділи.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. читач25.11.16, 16:52
      Молодчинка. Підтримую.

      Видалити
  9. Анонім25.11.16, 17:10

    Ну що сказати убогі дописувачі і коментатори............

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім25.11.16, 17:35

      Якщо ти обзиваєш інших убогими, то ти сам нічим не кращий, а навіть гірший.

      Видалити
  10. Анонім25.11.16, 17:26

    Де правда? Лобзателі московських попів. Гидко. Свобода баранівська вписалась в тему по саме годі. Ось хто прославляє кремлівські сатану Кирюшу і Вована . Дякую блогера за Правду- що це є московський патріархат - банда поневолювачів. Не довго вам на нашій землі знущатися. Слава Героям !!!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дід Панас25.11.16, 17:46

      Ну Америку тут ніхто не відкрив. У нас на сьогодні є дві цервки УПЦ. Одна Київського патріархату, а друга Московського. В нашому районі більшість церков Московського патріархату. Кажуть, що скоро буде одна об'єднана УКРАЇНСЬКА ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА. І це є добре, бо не буде розбрату.

      Видалити
  11. Анонім25.11.16, 17:57

    Сашко Мігей???!!! Не вірю!!! Зрадники!!! Чекаєте господаря!!!! Кремлівські члени!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім25.11.16, 18:22

      Їх можна зрозуміти. У обох бізнес тут, а не десь за морями/горами. Душко певно пообіцяв золоті гори, от і бігають за ним хвостиком. Але хлопці, спитайте у тих підприємці, що з ним вже мали справу. Гарантую, що начіплені Душком вам на носа рожеві окури точно спадуть.

      Видалити
    2. читач25.11.16, 18:35

      Ви ще побачите картину, як після перемоги Душка на виборах посеред зими по всьому району у всіх школах і дитсадках будуть нещодавно встановлені батоном вікна міняти на нові. Тільки тепер їх буде снікерс ставити. Навіть скажу чим це пояснять. Скажуть, що вікна не правильні і їх треба міняти. Навіть довідку про це намалюють від якого-небудь житомирського центру стандартизації.

      Видалити
    3. Анонім25.11.16, 22:20

      не лякай батона, Душко пролетить, як щур по конюшні

      Видалити
  12. Анонім25.11.16, 17:59

    Скільки бруду і ненависті аж серце карається чому ми з Вами так зневажаємо один одного

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім25.11.16, 22:13

      Пост був про церковне свято! Як Вам не стидно!!!! Бог один і не важно яка церква

      Видалити
  13. Анонім25.11.16, 18:00

    Цікаво як Толябун буде викручуватись коли буде одна церква а цю наволоч погонять???? Хоча практика сопляндея присутня. То регіонал то патріот . Піде з гаремом в монастир.

    ВідповістиВидалити
  14. Один дописувач а строчить за декількох. Раджу просто не звертати увагу.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім25.11.16, 23:58

      А Космос заставляє своїх підлеглих строчити коментарі за нього, як нібито в мерії більше нічим зайнятись. Ганьба!

      Видалити
  15. Олена25.11.16, 23:48

    Ніби й справа звичайна - зібралося духовенство, радіють земляки-прихожани, нагороди, подарунки, усміхнені лиця, але чомусь це не тішило, ніби поруч десь витав дух лукавого.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. оце точно , на всіх фото ,всі як позиченні ,не має дійсно радості на обличчях,за снікерса не знаю , а про Сашка була інша думка, але все підтвердила одна ситуація, і погляд у нього боязливий, майбуть переживає ,що в останній момент не має куди задню ввімкнути ... це аж страшно які поруч ходять люди , і яка зрада в їхніх головах ... капець повний...

      Видалити
    2. Олено а ти що була присутня на цьому дійстві, що тебе лукавий обчарував

      Видалити
  16. Чому на сайті дозволяється іншим писунам (дописувачам) сіяти розбрат, сепаратистські висловлювання, втручатися у духовне життя віруючих?
    Невже недостатньо негативу, який триває понад десятиріччя в Україні? Так звані патріоти нічого іншого не вміють, як ламати, хизуватися на словах своєю "любов"ю" до Батьківщини, не визнавати думки інших людей, замість аргументів вішати ярлики. Патріотизм не є лиш проголошенням гасла "Слава Україні". Під личиною "дутого патріотизму" ховаться справжні нелюди; особи, які грають на почуттях людей і які в мутній водичці хочуть впіймати собі кайф і посіяти зневагу до громадян, насміятися над їх звичками, вподобаннями, звеличувати себе - ось я втер носа йому. Згадайте, хто перший кричить "лови злодія!". І, як правило, всі писаки ховаються під "Анонімом".
    Я впевнений, що після реєстрації під справжнім НІКом через ФБ у цих "гюльчитай" пропадуть наміри лити помиї. Якщо він справжній патріот, то ховатися під анонімом у патріота нема сенсу.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.11.16, 11:49

      Так, давайте попросимо адміна закрити коментарі. Давайте заборонимо людям висловлювати свою думку. Давайте перетворимо сайт на газету і будемо жити як в радянському союзі. Кому треба ця незалежність, свобода слова, демократія? Баранам_в_чанах це все не потрібно. Адмін, закривай, таможня дает добро.

      Видалити
    2. читач26.11.16, 12:51

      Підтримую коментар 11:49, якщо викинути з нього сарказм.
      От НАПРИКЛАД!!! я працівник міської ради чи адміністрації. Я бачу як щомісяця пиляються гроші, вирішуються шкурні питання, деребаниться земля і так далі. Я не хочу звертатися у відповідні органи, бо я їм не довіряю і знаю, що з цього нічого не вийде. І роботу втратити не хочу, бо зарплата хороша. Але і мовчати я не можу, бо щодня мене це потроху з'їдає. Тому я проти, щоб закривали коментарі. Це єдиний спосіб донести до людей правду. Головне, вміти відрізнити це зерно правди від полови, яку тут також щедро посипають.

      Видалити
    3. Свобода слова- це не навішування ярликів, обливання помияви інших людей.
      А де толерантність, людяність .
      Згадайте слова із Біблії: "Полюби ближнього, як самого себе"

      Видалити
    4. читачу 26.11.16, 12:51
      А якщо ти справжній патріот, то повинен розуміти, що "донесення до народу" за твоїм методом через розміщення в неті своєї "інформації" нічого не змінить. А враховучи твою позицію: не звертатися в правоохоронні органи тому, що не довіряю їм; не хочу втратити роботу, бо зарплата хороша НАГАДУЄ мені доноси 37 року,
      Йди в правоохоронні органи (там, до речі, зарплата набагато більша, ніж у міськраді і адміністрації) і показуй свої якості на ниві боротьби з казнокрадами, хабарниками та їм подібними

      Видалити
    5. Анонім26.11.16, 14:30

      Владоніму 11:03. Розбрат тут сіють тільки герої, які зображені на світлинах цієї новини. Тому саме таких виисловлювань на свою адресу і заслоговують.

      Видалити
    6. 11:03 Гарно сказано!

      Видалити
  17. Апостол Лука26.11.16, 14:37

    Не судите, и не будете судимы; не осуждайте, и не будете осуждены; прощайте, и прощены будете; давайте, и дастся вам: мерою доброю, утрясенною, нагнетенною и переполненною отсыплют вам в лоно ваше; ибо, какою мерою мерите, такою же отмерится и вам.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Підтримую.

      Видалити
    2. апостоле, от якби ти по українському це сказав, то це була би правда , а так щирості не відчувається...

      Видалити
  18. Бісіптол26.11.16, 19:31

    Сьогодні ми свідки, як руська церква підтримує одного із кандидатів в мери. Це все закономірно, тому, що саме даний кандидат зухвало проводив тут антидержавницьку політику. Саме цей мер неодноразово висловлювався проти Української влади, проти патріотів - Яроша. Нам досі не зрозуміло позицію голови РДА Вельчинського, який несе відповідальність за прояв таких дій і нічого не зробив. Обіцяємо, недалеко той час, коли такі кандидати будуть відповідати за свої вчинки. І ви будете свідками, якщо цого захочете.

    ВідповістиВидалити
  19. Бесов26.11.16, 20:14

    Солнечный круг, небо вокруг,
    это ... Господин Душков мы долго за тобой смотрели, ты должен в дальнейшем возглавить мэрию, нашу русскую мэрию. В противном случаи этот индивидум Ковальский нам все карты помешает. А кто хлеб, соль нашим возле лесозавода будет первым вручать? Хотя, ты знаешь, даже если ты и возглавишь мэрию, этот индивидум тебя ... Подумай, может пусть он лучше Вельчинсков там нервы трепает. Уж больно он не удобный нам. Скорее всего ты наверное делай команду шухер...

    ВідповістиВидалити
  20. Віталійович26.11.16, 20:24

    Мегей, а що пацанам на фронт передати, шо ти москвічів ублажаєш? Саня там жодного капелана від них не має, жодного. А наші Київські разом з нами з під завалів виходять. Я там був недовго був, але там все по іншому. Не вір цим москвічам, вибач, що тут спілкуюсь. Ти ж нормальний пацан. Чи може гріхи...Так у них їх завал.

    ВідповістиВидалити
  21. Анонім26.11.16, 21:28

    Владе,ти наівний і нерозумієш що московським св'ященникам Україна не потрібна,вони мріють про "русский мір"на нашій землі,вони вовки в овечих шкурах,які дурять людей і нелюблять Україну.

    ВідповістиВидалити
  22. Анонім26.11.16, 21:57

    Боляче дивитись,Янукович брав благословення у московського Кирила,а Душко у московського владики.Думаю всім ясно хто хоче керувати громадою

    ВідповістиВидалити
  23. Анонім26.11.16, 22:03

    Ото Сторч дає газу " Віталійович", "Бєсов", "Бісіптол" Олег, вгамуйся вже.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А якими фантиками Ковальський себе ще не називав ?

      Видалити
  24. Анонім26.11.16, 22:57

    Хотів голосувати за Душка,але те що побачив...немає слів

    ВідповістиВидалити
  25. Анонім26.11.16, 23:01

    За Мігея й Діму просто не віриться

    ВідповістиВидалити
  26. аналгин26.11.16, 23:10

    Ні стати з боку і москалів лизати. Вірно Олеже ти наш.

    ВідповістиВидалити
  27. Анонім27.11.16, 00:18

    Мабуть Вельчинський прозрів ,молодець!А Душко?...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім27.12.16, 22:13

      Просто Вельчинський дуже пізно взнав про це дійство, а коли дізнався - пізно було бігти до церкви...)))

      Видалити
  28. Анонім27.11.16, 00:45

    Хтось пише яка різниця яка церква,хай поїде в Росію чи Крим,в Москві закрили єдину украінську бібліотеку,в Криму палять украінські церкви,а вам немає різниці!?Схаменітся...

    ВідповістиВидалити
  29. Анонім27.11.16, 00:54

    Хайби Душко допоміг об'єднати церкви,а непідтримував московських сепарів.Хібаж нам такий голова потрібен

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім27.11.16, 13:14

      Зараз багато церков переходять під український патріархат, а наша Баранівка разом із "мером і його друзями роблять все навпаки. а Сашко як-то кажуть "і вашим і нашим". СТИДНО!!!

      Видалити
  30. Анонім27.11.16, 14:19

    Що не кажіть, а вся влада в районі прокремлівська. День памяті жертв голодомору, Президент і вся вища влада вшановують память, несуть лампадки. Філорет з Київським патріархатом проводять молебень. Онуфрія московського там немає. Росія не визнає голодомор на Україні. Душко не буде організовувати аналогічний захід в місті, а що робить тим часом Вельчинський? Жде. Він хитрий лис. Де він сам, і його команда? Чекаєте на Ковальського чи на Ворощука, а потім з під них у владу йти? Цього разу вони вас туди вести не будуть, бо розібралися хто всунувся. А виборці не всі прокремльовські.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім27.11.16, 15:48

      Почитай райміськгазету "Слово Полісся"від 25 листопада 2016 року про вшанування пам*яті жертв голодомору, в т.ч.і керівництвом району.

      Видалити
  31. Анонім27.11.16, 16:12

    Галочка поставлена. Трудодень держиморд.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім28.11.16, 01:08

      А мерія чи ти навіть і цю галочку не поставили. Могли б і самостійно вшанувати жертв голодомору. А то тільки критикувати мастаки, а просто піти до пам*ятного знака і тихою молитвою пом*янути померлих з голоду - у тебе й Космоса немає часу!

      Видалити
  32. Анонім27.11.16, 18:42

    Невже ця лайка ніколи нескінчиться??чому кругом пхати політику....невже ніхто крім Душка,Діми,Саши ніхто не побачив сотні людей???Це що всі СЕПАРКТИСТИ???Давайте всіх їх спалимо як зрадників.....КОЛИ РОЗУМ БУДЕ????

    ВідповістиВидалити
  33. ПТУРС28.11.16, 04:25

    в руках толі, чисто кацапський триколор,(колір квітів підібраний вдало) тож дивіться добре як будете за нього голосувати, УКРАЇНЦІ...підступна зрада в дії, тоді краще вибрати Ковальського, той хоча би буде тою щукою, що карасі в ставку не дріматимуть,цей точно з кацапським триколором в руках не буде прославляти кацапсько-кирилівську церкву ,а буде будувати свою УКРАЇНСЬКУ...

    ВідповістиВидалити
  34. читач28.11.16, 10:37

    Шановні аноніми, протріть очі, це новина не про політику, а про третю річницю освячення престолу в церкві. Будь ласка, йдіть звідси зі своєю політикою в інші публікації (новини).

    ВідповістиВидалити
  35. Анонім29.11.16, 06:42

    Ну так московському владиці можна,лізти в політику але їм тут все можна ,ви для їх здаєте не тільки район ай Україну!А коли одумаєтесь,буде пізно!сліпці...

    ВідповістиВидалити
  36. Люди!Ви до церкви приходити молитися за Душка чи за Вельчинського? Чи приходити до Бога?! Угомониться вже!

    ВідповістиВидалити
  37. Анонім29.11.16, 13:26

    Люди! Ви до церкви приходити молитись за Душка чи за Вельчинськог? Чи приходити до Бога!? Угомониться вже!Рекламу зробили всім непогану.

    ВідповістиВидалити
  38. Анонім29.11.16, 13:44

    Наші люди самі підтримують путіна (хоча самі ,мабуть, не розуміють) а потім мають претензії до Києва. А мер то все розуміє і робить це навмисне.

    ВідповістиВидалити
  39. Анонім30.11.16, 13:06

    Шоб Душко допоміг побудувати Київську Церкву під вікнами Вельчинського, так шоб може йому бемкало кожного ранку то скоріше на виборах було б лише 2 кандидати і зрозуміло хто був би не проти його кандидатури, і це об"єднувало б, а так... Громаду не дамо в руки руським окупантам.

    ВідповістиВидалити
  40. Анонім30.11.16, 20:23

    13:06 Хворий на голову а лічишся на ноги.

    ВідповістиВидалити
  41. Анонім01.12.16, 13:24

    А в цьому щось є. Мені подобається.

    ВідповістиВидалити
  42. Анонім01.12.16, 14:59

    Кстаті да. Чи якись розум побідить?

    ВідповістиВидалити