08 листопада 2016

У Баранівці відбулося перше засідання Молодіжної ради


2 листопада у Баранівці відбулося перше засідання Молодіжної ради. Обравши голову та секретаря, члени ради вирішили не чекати обіцяного міськрадою голосування за проекти, а розпочати втілювати їх у життя.

Про це повідомляється на сайті Баранівської міської ради.

"Свою роботу Молодіжна рада розпочала з обрання голови. Свої голоси члени ради віддали за Юлію Дем’яненко. Заступником голови обрали Аліну Ковальчук, секретарем – Альону Гриценюк, а заступником секретаря – Сергія Цимбалюка", - йдеться у повідомленні.

Члени Молодіжної ради привітали тих, чиї проекти перемогли у конкурсному відборі та прийняли рішення не чекати результатів обіцяного міською радою голосування за розроблені на конкурсний відбір проекти, а розпочинати втілювати ці проекти в життя.

Також під час першого засідання Молодіжної ради піднімалося питання створення логотипу, фірмового бланку та електронної адреси. Молодь обговорювала Статут, план роботи, періодичність скликання засідань та інші організаційні питання.

На майбутнє, члени Молодіжної ради запланували провести виховні години в школах, буккросинг (книгооберт), акцію «Бережись велосипедиста» та поїздку на Х-фактор.

Нагадаємо, 27 жовтня члени Молодіжної ради представили на конкурс 6 проектів.

фото з сайту міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар