16 листопада 2016

Баранівська "Спарта" стала переможцем обласного турніру з регбі на візках


15 листопада у міському фізкультурно-оздоровчому комплексі відбувся відкритий турнір Житомирської області з регбі на візках, взяти участь у якому до Баранівки приїхали команди з трьох областей України.

За кубок боролися команди Житомирської, Київської та Рівненської областей. У результаті напруженої боротьби перемогу здобула команда баранівських регбістів "Спарта", яка на турнірі представляла Житомирську область. II місце виборола команда Київської області, а III місце посіла команда Рівненської області.

До складу баранівської команди-переможниці "Спарта" входять 4 спортсмени: Ігор Радзивіл (11), Володимир Кушко (10), Дмитро Присяжнюк (14) та Андрій Щербацький (7).

Кращим гравцем турніру став регбіст команди Київської області Олексій Чабанов.

Всі три команди були нагороджені кубками та грамотами, а також отримали подарунки, сувеніри та грошові винагороди від організаторів і спонсорів турніру.

Окрім кубка та грамоти за I місце команда Житомирської області була нагороджена кубками Житомирського регіонального центру «Інваспорт», Баранівської райдержадміністрації та грамотами і грошовою винагородою у розмірі 1 тис. грн від Баранівської міської ради.

Турнір проводився за підтримки: депутата Житомирської обласної ради Наталії Кокітко, голови Баранівської РДА Миколи Вельчинського, голови райради Сергія М’ялківського, міського голови Анатолія Душка, голови Житомирського регіонального центру «Інваспорт» Юрія Панасюка та директора меблевої фабрики «Гермес» Івана Дем’яненко.

Окрему подяку за допомогу в організації та проведенні турніру команда-переможець вислювлює директору Баранівської районної дитячо-юнацької спортивної школи Володимиру Присяжнюку, директору міського фізкультурно-оздоровчого комплексу Олександру Драгану, голові Молодіжної ради Баранівки Юлії Дем'яненко та начальнику сектору сім’ї, молоді та спорту Баранівської райдержадміністраці Надії Ошатюк.

Варто зазначити, що організатором проведення турніру виступило ГО «Життя без бар'єрів», а сам турнір - це частина соціального проекту «Сила слова. Допоможи іншому».








фоторепортаж дивіться тут

5 коментарів:

  1. Молодці! Не зважаючи на інвалідність - люди мають велику силу волі та жагу до життя. Так тримати)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім17.11.16, 16:32

      Підтримую на всі 100! Молодці!!! Доречі в інтернеті є багато інформації про Ігора Радзивіла. Доволі мужній і цілеспрямований хлопець. Інструктор табору на базі Національного центру параолімпійської та дефлімпійської підготовки та реабілітації інвалідів, а також є членом Комітету доступності у Баранівці. Це Комітет забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об'єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури. Професійно займається регбі. Хоча після того, як отримав травму і його прооперували, лікарі сказали, що він проживе щонайбільше 10 днів...

      Видалити
  2. Я був майже до самого кінця в спортзалі. Отримав бурю позитивеих емоцій. Чесно кажучи я в захваті від цієй гри і навіть самому хтілось спробувати сісти пограти. Пропоную на наступний раз зробити в кінці змагань ще одну гру: чотири сильних гравця зі всіх команд проти чотирьох глядачів. Серед нас глядачів були таких четверо сміливців))

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім20.11.16, 19:25

    Вони не інваліди, а ЛЮДИ з особливими потребами

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім20.11.16, 19:41

    Люди творіть добро, допомагайте один одному і ви будете щасливі, помічайте життя і тих, хто живе поряд. Хлопцям перемог, нехай здійсняться всі ваші мрії, ви ЛЮДИ з великої букви...

    ВідповістиВидалити