23 листопада 2016

Юні баранівські спортсмени здобули 5 медалей на обласному турнірі з тхеквондо


12 листопада у Житомирі відбувся відкритий кубок області з тхеквондо, у якому взяли участь 14 юних спортсменів з Баранівського району. Результатом їх виступу стали 2 золоті, 1 срібна та 2 бронзові медалі.

Золото привезли Вікторія Цимбалюк та Роман Райковський, срібло - Денис Райковський, бронзу - Максим Процун та Владислав Сукманюк.

Мистецтву боротьби тхеквондо дітей навчають тренери Дмитро Качура і Максим Присяжнюк на базі Баранівської загальноосвітньої школи № 2 ім. Ольги Сябрук.

Переможців та їх тренерів з успішним виступом на турнірі привітав голова Баранівської райдержадміністрації Микола Вельчинський. Він вручив їм дипломи та медалі від імені Житомирсбкої міської ради і управління у справаї сім'ї, молоді та спорту ОДА. Голова РДА також пообіцяв підготувати дітям новорічний подарунок - подорож-екскурсію до Києва.

За словами Миколи Вельчинського, разом з юними тхеквондистами до Києва мають поїхати також юні баранівські каратисти, які 19 листопада показали гарний результат за підсумками відкритого чемпіонату Баранівки з кіокушинкай карате «Перше татамі».





Немає коментарів:

Дописати коментар