10 листопада 2016

Баранівські поліцейські по "гарячих слідах" затримали 23-річного крадія


23-річний житель села Смолдирів Баранівського району заліз у підсобне приміщення одного з домогосподарств і викрав звідти 2 бензопили, вулканізатор, 3 бензинові паяльні лампи та господарський інвентар.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

"9 листопада до місцевого відділення поліції звернувся 51-річний чоловік із повідомленням про крадіжку з його домогосподарства. Заявник розповів правоохоронцям, що з підсобного приміщення його домогосподарства викрадено дві бензопили, вулканізатор, три бензинові паяльні лампи та господарський інвентар", - йдеться у повідомленні.

У результаті проведених заходів інспектори підрозділу превентивної діяльності викрили причетність до крадіжки 23-річного жителя с. Смолдирів, в якого викрадені речі вилучили.

"Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються ув’язненням від 3 до 6 років", - інформує поліція.

Нагадаємо, на початку листопада поліцейські затримали 25-річного жителя Баранівського району, який викрав з подвір'я місцевого мешканця задній міст до автомобіля «ГАЗ 2410».

Немає коментарів:

Дописати коментар