07 жовтня 2016

Підприємству "Еко Нова" відмовили у видачі дозволу на викиди забруднюючих речовин


Управління екології та природних ресурсів Житомирської ОДА відмовило TOB «Еко Нова» у видачі дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами.

У розпорядженні місто Баранівка є копія листа Управління екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації.

"Відповідно до п.5 ст.4-1 Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», управлінням прийнято рішення від 14.09.2016 року за №2471/2-4/7-4-2394 про відмову у видачі дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами TOB «ЕКО НОВА», - йдеться в листі.

Своє рішення в Управлінні аргументують невідповідністю поданих підприємством на розгляд документів та відсутністю протягом останніх 30 днів в місцевих друкованих ЗМІ повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин.

"Встановлено, що надані на розгляд документи не відповідають вимогам Інструкції про загальні вимоги до оформлення документів, у яких обґрунтовуються обсяги викидів, для отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами для підприємств, установ, організацій та громадян - підприємців.

Крім того, Баранівська райдержадміністрація листом від 08.09.2016 року за №02-35/2341 повідомила управління про те, що ТОВ «ЕКО НОВА» протягом останніх 30 календарних днів не публікувала в місцевих друкованих засобах масової інформації, що розповсюджуються на території району, повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами і, тому, жителі міста Баранівки та довколишніх населених пунктів не мали можливості надати свої зауваження та пропозиції з цього приводу до райдержадміністрації, що, в свою чергу, не дало можливості райдержадміністрації організувати публічне обговорення"
, - йдеться в листі.


Нагадаємо, підприємство “Еко Нова”, що здійснює свою господарську діяльність у сфері поводження з небезпечними відходами, попри кримінальне провадження, обурення активістів та перевірки ековідомства, досі має необмежену ліцензію.

7 коментарів:

  1. Анонім07.10.16, 20:19

    гарна новина!

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім07.10.16, 21:55

    Ось реальна робота активістів і районноі влади!

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім10.10.16, 15:19

    Так що ? Вони перестали працювати ?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім10.10.16, 20:38

      Скоро перестануть. А якби їх таємно не підтримувала мерія, то вже б перестали.

      Видалити
  4. Анонім12.10.16, 14:05

    Бідна "ЕКОНОВА",якщо б не постянні вибори, робила б вона собі спокійно, а так нашим "дорогим" керівникам тільки одна забота задурити голову перед виборами!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Я там робив і там не мед. Начали коси вилазити.

    ВідповістиВидалити