12 жовтня 2016

Заступника мера Баранівки запросили взяти участь у Міжнародному форумі


Заступника мера Баранівки Оксану Загорську запросили взяти участь у Міжнародному форумі «Демократія і рівність - чи важлива освіта», який відбудеться на початку листопада у французькому місті Страсбург.

Про це повідомляється на сайті Баранівської міської ради.

"За результатами конкурсного відбору та підсумками регіонального семінару, організованого Конгресом місцевих і регіональних влад Ради Європи, заступник міського голови Оксана Загорська запрошена взяти участь у Міжнародному форумі «Демократія і рівність - чи важлива освіта», який відбудеться з 7 по 9 листопада в м.Страсбург. В Україні відібрано лише 20 учасників, які отримають можливість зустрітися з представниками Ради Європи та з місцевими обраними представниками з Німеччини. Планується обмін досвідом щодо передових практик в області місцевої і регіональної демократії та муніципального і прикордонного співробітництва", - йдеться у повідомленні.

19 коментарів:

  1. Анонім12.10.16, 12:52

    Дедлайн заявок на цей форум ще триває до 21 жовтня, так що у "двадцятці" є вакантні місця. Про це зазначено на офіційному сайті форуму: www.world-forum-democracy.org. Тому бажаючі мають право подавати свої заявки до цієї дати. АЛЕ: незважаючи на те, що участь у форумі є безкоштовною, його учасники повинні самостійно і за свої кошти оформити візу, оплатити подорож (в обидві сторони) та проживання в готелі.
    Ось витримка з офіційного сайту (з авторським перекладом):
    "World Forum for Democracy 2016 in Strasbourg, France"
    Deadline: 21 October 2016
    Open to: participants between the ages of 16 and 30 years old
    Venue: 7-9 November 2016 in Strasbourg, France

    "Costs (Витрати, кошти)

    1.Participation in the Forum is free of charge and open to the public. (Участь у форумі є безкоштовна й відкрита для громадськості)
    2.Please take note that all visa requests, travel and hotel accommodation are entirely under your own responsibility and at your own cost. (Зверніть увагу: оформлення візи, витрати на подорож та проживання в готелі здійснюються особисто та за власні кошти)."
    У мене виникло 2 питання:
    1)Хто оплатить цю поїздку заступника: вона сама чи мерія за громадські кошти?
    2)Чи доцільно нести такі витрати, відряджаючи на форум людину, яка не володіє вільно англійською мовою та взагалі не має жодного стосунку до сфери освіти?
    Адже на офіційному сайті форуму зазначено, що його учасник повинен:
    - бути готовим спілкуватися й працювати англійською мовою;
    - бути активно залученим до роботи з громадськими демократичними ініціативами;
    - бути готовим поділитися власними проблемами, наявними у сфері освіти та викладання;
    - бути готовим розвивати освіту...

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім12.10.16, 15:04

    Цей форум їй так треба, як зайцю стоп-сигнал. Це просто привід відкрити візу, щоб зїздити до Франції і відпочити хоч трохи від Баранівки. Не здивуюся, якщо вона на тому форумі навіть і не буде присутня, а проведе цей час десь на виставках чи показах мод. І, можливо, правильно зробить. Таким гарним дівчатам не місце на всяких занудних форумах :)

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім12.10.16, 15:55

    Не заздріть. А жаба - це страшний звір, часом може й даванути.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім12.10.16, 19:37

      Тож мова не про заздрість, а про доцільність і корисність таких відряджень. Тим паче працівників міської ради, яких фактично утримує за свої гроші громада.

      Видалити
    2. Анонім12.10.16, 19:42

      Я думаю у Вас буде "величезне здивування", що Ви "помилилися", насправді поїздка у Страсбург Загорської О. фінансується Радою Європи.
      Крім того Ви перепутали сайт та форум. Будьте уважніші будь-ласка!

      Видалити
    3. Анонім12.10.16, 19:51

      На Ваше "величезне здивування" поїздка у Страсбург Загорської О. буде фінансуватися за кошти Ради Європи. Ви як завжди випадково "помилилися" стосовно форуму та сайту. Відбір учасників фактично вже завершився ще 15 вересня. Ну ця Загорська як кістка у горлі:))

      Видалити
    4. Анонім13.10.16, 12:35

      Побачимо, у яку суму відрядних виллється ця "необхідна" поїздка. А тут справді вказано офіційний сайт форуму, просто треба відкривати сайт-2016. І Загорська тут взагалі ні до чого. Говориться не про конкретне прізвище, а про доцільність подібних вояжів. З міського бюджету постійно витрачаються великі гроші на відрядження посадових осіб мерії закордон. А толку з цих поїздок - ніякого! Вип*ють, погуляють надурняк, потім за громадські кошти пригощають іноземців у себе. А де обіцяна співпраця між закладами Баранівки та міст-партнерів??? Де обіцяні інвестиції???

      Видалити
  4. Анонім12.10.16, 19:32

    Повністю згідна з п.2
    Чи доцільно нести такі витрати, відряджаючи на форум людину, яка не володіє вільно англійською мовою та взагалі не має жодного стосунку до сфери освіти?
    Адже на офіційному сайті форуму зазначено, що його учасник повинен:
    - бути готовим спілкуватися й працювати англійською мовою;
    - бути активно залученим до роботи з громадськими демократичними ініціативами;
    - бути готовим поділитися власними проблемами, наявними у сфері освіти та викладання;
    - бути готовим розвивати освіту...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім12.10.16, 20:16

      Для того, щоб погуляти Страсбургом і випити кави з круасаном, вільно володіти англійською мовою взагалі не потрібно.

      Видалити
  5. Анонім12.10.16, 20:36

    Молодець! Вітаємо! Їдь, працюй і нікого не слухай.

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім12.10.16, 21:30

    Я взагалі не розумію цей піар. Бабінець виграла конкурс (подавши до конкурсної комісії величезний проект), а в даному випадку потрібно було тільки подати заявку про участь. Різницю відчуваєте.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім12.10.16, 23:06

      а я от не розумію, який зв'язок між новинами про те, що такі-то люди їдуть туди-то по таким-то питанням і словом (поняттям) "піар"?

      Видалити
  7. Анонім12.10.16, 22:58

    Як колишній працівник міської ради, хочу додати, що тоді Бабінець у раді виконувала той об*єм роботи, який зараз роблять Загорська, Свінціцька, Пилипко та юрист разом узяті. Крім того вона два рази їздила в Польщу на форуми, але не на чиєсь запрошення, а після реального конкурсного відбору. Правда тоді це ніхто не піарив, а та ж сама Загорська отримувала в той час набагато більші премії за свої куценькі міні-спіднички та за компліменти меру. Тому не треба тут їх порівнювати!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім13.10.16, 18:41

      Були в районці статті про поїздки Бабінець. Вона їх сама про себе і писала.

      Видалити
    2. Анонім14.10.16, 11:32

      Бо там у мерії крім Бабінець не було й немає грамотних людей. Загорська ніколи не зможе написати навіть про свою поїздку, бо без помилок не напише й речення.

      Видалити
    3. Анонім15.10.16, 17:35

      "Куценькі міні-спіднички" на молодій, привабливій, стрункій жінці можуть не подобатись лише в двох випадках: або ви чоловік нетрадиційної орієнтації, або дуже страшна жінка, яку розпирає заздрість.
      А Загорська молодець!

      Видалити
    4. Анонім15.10.16, 23:01

      А хіба так має одягатися посадова особа, щоб усі бачили колір її стрінгів??? Коли немає нічого в голові, тоді демонструються інші принади. Але цим далеко не заїдеш. Хоч тут уже хтось писав про гарем. Для альфа-самця саме така й треба. Молодець!

      Видалити
    5. Анонім17.10.16, 12:24

      Дуже схоже, що це написала якась ображена жіночка з міської ради, якій перестали приділяти увагу. Не переймайтесь, у природі завжди так - це домінантність. Ну а якщо з гаремом порівнювати, то у господаря просто нова улюблена дружина)))

      Видалити
  8. Анонім15.10.16, 23:05

    Зустрічають за одягом, а проводжають - за розумом.

    ВідповістиВидалити