11 жовтня 2016

Спеціаліст з інвестиційних питань Баранівської міськради поїде на навчання у Запоріжжя


Провідний спеціаліст з інвестиційних питань міської ради Наталія Свінціцька стала фіналістом конкурсу на участь у навчанні в Школі з проектного менеджменту і 17 жовтня поїде на навчання у Запоріжжя.

Про це повідомляється на сайті Баранівської міської ради.

"14 вересня Асоціація міст України, в рамках проекту ISAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)», провела конкурс на участь у навчанні в Школі з проектного менеджменту для представників органів місцевого самоврядування. Фіналістом конкурсу стала провідний спеціаліст з інвестиційних питань Баранівської міської ради Наталія Свінціцька. 17 жовтня вона поїде на навчання у місто Запоріжжя. Проживання та харчування забезпечить Асоціація міст України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначено у повідомленні, головна мета Школи з проектного менеджменту - сформувати у представників громад навички підготовки проектних пропозицій, спрямованих на розвиток громади. Тижнева програма запланована відповідно до проектної заявки і передбачає вивчення питань: визначення та формування проблеми, мети, завдань проекту; розробка бюджету і плану виконання проекту; визначення очікуваних результатів. За підсумками роботи Школи кожен учасник напрацює концепцію для своєї громади.

24 коментарі:

  1. читач12.10.16, 09:37

    А скільки буде коштувати те навчання, по проектному менежменту, і де цього спеца, міськрада має використати, коли постійно не має грошей , ну і потім ,які такі проекти чекають Баранівку і її бараніввчанах.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім12.10.16, 13:05

    Уже з того, що в мерії навіть не знають, як правильно називається грантодавець (потрібно USAID, а не ISAID), можна говорити про ефективність цього навчання. До речі, цей спец працює в мерії не один місяць, але щось не видно, щоб Баранівка потопала в інвестиціях.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім12.10.16, 13:20

      Ну от поїде, навчиться і завалить Баранівку інвесторами. Особисто я в неї вірю і наскільки мені відомо вона хороший і відповідальний працівник.

      Видалити
    2. Анонім12.10.16, 14:26

      Вірити можна було в січні 2016р., коли цей спец зайняв свою посаду. Ми маємо жовтень-місяць. Де результати інвестиційної діяльності? Тим більше, що цей спец уже брав участь в різних тренінгах у Житомирі, Києві і т.д., про що справно повідомлялося на сайті мерії. А що це дало???

      Видалити
    3. Анонім12.10.16, 17:08

      Ще нікому не зашкодило підвищення кваліфікації, а особливо, якщо все оплачує Асоціація міст України, то було б нерозумно не використати цю можливість. Навчиться чогось нового і буде використовувати в роботі. Може щось і зміниться в Баранівці. А щодо неправильної літери, то будь-хто може зробити механічну помилку. Не робіть з мухи слона.

      Видалити
    4. Анонім12.10.16, 21:36

      З Асоціацією хай розбирається Душко,він там вхожий і до речі з таким міським головою спеціалістам вже не потрібно підвищувати своі навики,то все дарма трата грошей громади...

      Видалити
  3. Анонім12.10.16, 14:57

    Якщо є така можливість навчатися то це потрібно робити,можливо щось і навчаться, але виграти конкурс, як це зробила Бабінець в працівників міської ради "кішка тонка". Потрібно бачити різницю.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім12.10.16, 21:28

      Бабінець вже на посаді більше року,а результатів також повний нуль.Краще похваліться досягненнями в роботі,а то вже не лише міста ,а й громади до купи не стягнете...

      Видалити
  4. Анонім12.10.16, 19:56

    Бабінець хватить себе хвалити. Відомо про твій розумний підхід до роботи. Відомо причину твого піару ........

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім12.10.16, 20:34

      Цікаве у вас відношення до новин. Якщо про поїздку Бабінець, то це піар, а якщо про поїздку Свінціцької і Загорської, то це не піар, це хороші і правильні новини. P.S. і не тикай, бо зламаєш.

      Видалити
    2. Анонім12.10.16, 21:32

      Найшли кого посилати на навчання,кращоі і виваженоі кандидатури як Оханський у міській раді не має і до речі..."холостяка" - менші витрати для бюджету...

      Видалити
    3. Анонім12.10.16, 22:29

      А що, я згоден. Чогось всі забули за секретаря ради Оханського. Мені здається дійсно непогана кандидатура на нового мера. Він вже в мерії працює давно, думаю цілковито розібрався з тим, які проблеми є у місті і як їх треба вирішувати. Ну і дійсно виважений, на відміну від Космоса точно з психікою у нього все гаразд.

      Видалити
    4. Анонім12.10.16, 22:38

      А те що говорила бувша дружина по телебаченню до якого воза рубель ,в тихому болоті чорти водяться...Душко,остерігайся ...

      Видалити
    5. Анонім12.10.16, 22:47

      А що вона говорила? По якому телебаченню? Цікаво-цікаво, а ну розказуйте!

      Видалити
  5. Анонім12.10.16, 21:12

    Висновки можна зробити одні -ні Загорська,ні Свінціцька,а тим паче Бабінець не варті даних поіздок,а тим паче за державні та громадські кошти.Можна сказати одне - три сапога "пара".І дивного тут нічого нема- кожна ж....хвалить своє болото..

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім12.10.16, 21:41

    Якщо Ви в один ряд ставите усіх трьох, то зрозуміло, що Ви не розуміє в чому справа. Виграти конкурс (подавши проект конкурсній комісії) і подати заявку про участь в семінарі - це велика різниця. Доречі Бабінець вільно володіє англійською, що не можна сказати про двох інших. Я бажаю удачі всім. Будьте щасливі і здорові.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім12.10.16, 22:41

      Знати англійську у Бараніаці це ще не результат,а показники по роботі - на лице- закриті школи, скорочення працівників соц сфери та інше вже бачимо...

      Видалити
    2. Анонім12.10.16, 23:17

      Рішення про закриття шкіл було прийнято ще при Цицюрі, коли Бабінець ще працювала в мерії. Цього року не закрито жодного навчального закладу. Та й рішення ці приймає районна рада, а не адміністрація. А в останні 2 роки школи району відчули реальну підтримку від керівництва району. Заміна вікон, переведення котелень на альтернативні види палива, ремонти крівель, спортивно-ігрові майданчики, надсучасний кабінет фізики, лінгафонний кабінет, нові стільці, посуд, інвентар і т.д. А щодо соціальної сфери, то скорочення відбулося в процесі децентралізації. Дубрівська громада сама відмовилася від послуг територіального центру. Так само тепер хочуть поступити й Баранівська та Довбиська громади. Ці повноваження тепер будуть їхніми. Тож не треба винити в передачі цих повноважень адміністрацію. Громадяни самі вирішили створити об*єднані громади (і це правильно!), а тому й скорочуються районні служби. Замість них будуть створюватися міські й селищні. Он Космос вже давно ходить по соціальних службах і каже, що їх треба порозганяти...

      Видалити
  7. Анонім12.10.16, 21:57

    Після 18 грудня ці спеціалісти міської ради будуть займатися інвестиційним менеджментом в Авісі, куди їх забере екс-мер Душко.

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім14.10.16, 09:29

    Гарем рабів.

    ВідповістиВидалити
  9. Фрейд14.10.16, 13:39

    Рабині які конкурують. Альфа-самець. Нічого огидного все за біологічними законами. Мер смак має і доказує що може тримати табун під контролем. Іржи тольчик а інші хай облизуються.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім14.10.16, 14:09

      Так він і ірже. Ірже з таких як ти, котрим все байдуже. Байдуже, що гроші тратять з бюджету внікуди. Ну як внікуди, на зарплати собі і добавку до зарплат у вигляді різних "кошторисів" до свят. А ти віслюк далі працюй, плати податки і продовжуй цього "альфа-самця" з його табуном утримувати.

      Видалити