17 жовтня 2016

У Баранівському районі «Жигулі» збили чоловіка на інвалідному візку


16 жовтня у Баранівському районі між селами Радулино та Зелений Гай водій автомобіля ВАЗ-2103 не помітив на дорозі інваліда-візочника і наїхав на нього, потерпілий помер у лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

«Фатальна ДТП сталася 16 жовтня близько 19.00 на автодорозі Новоград-Волинський - Шепетівка, між селами Радулино та Зелений Гай у Баранівському районі. За попередніми даними, водій автомобіля ВАЗ-2103, 46-річний житель Хмельницької області, під час роз’їзду із зустрічним автомобілем не помітив чоловіка, який пересувався в інвалідному візку, та здійснив наїзд на нього. Унаслідок ДТП травми отримав 55-річний житель с. Зелений Гай. Чоловіка було госпіталізовано, однак врятувати йому життя не вдалося.

Нині за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України розпочато досудове розслідування. Триває з’ясування причин та обставин події.

Поліцейські закликають пішоходів, велосипедистів, людей з обмеженими можливостями, які користуються спеціальним транспортом, пам’ятати, що у темну пору доби водіям важко помітити їх, тож варто обов’язково використовувати світлоповертаючі елементи та одяг зі спеціальними вставками», - йдеться у повідомленні.

Немає коментарів:

Дописати коментар