13 жовтня 2016

Мешканців Баранівки та району просять допомогти райлікарні з овочами


Міська рада жінок просить усіх небайдужих жителів міста та району долучитися до збору продуктів городництва для потреб їдальні Баранівської комунальної центральної районної лікарні.

Про це місто Баранівка повідомили у міській раді жінок.

"Усіх небайдужих жителів міста та району просимо долучитися до доброї справи: збору продуктів городництва (картоплі, цибулі, моркви тощо) для потреб їдальні Баранівської КЦРЛ. Звертайтеся за тел. 3-12-99", - йдеться у повідомленні.

8 коментарів:

  1. Анонім14.10.16, 17:32

    За кошти,які прогуляли на день міста,можна було б забезпечити лікарню не тільки овачами,,,

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім14.10.16, 23:51

      Доречі я так і не зрозумів на що витратили 200 тисяч на День міста? І чому міська рада ніколи не звітує перед громадою про витрачені кошти? Звідки ж буде та довіра, коли ніколи не звітують після всіляких свят, що мовляв ось по факту витратили на те-то і туди-то. Прикро, виходить точно крадуть як можуть і скільки можуть.

      Видалити
  2. Анонім15.10.16, 07:32

    я людина не з міськоі влади але хочу тебе запитати як вони тобі повинні прозвітувати . аж смердить заказною публікаціею. зберіться підіть і якщо не відчитаються за кожну копійку пиши. а скільки в киеві вінниці прогуляли да і в кожному місці. ви нікчеми наняті- вас же всі знають і не стидно вам ходити по місту

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім15.10.16, 11:48

      Послухайте, "людина не з міської влади", люди вас найняли на роботу для того, щоб ви звітували відкрито всім, а не лише тому, хто до вас прийде. Крім того, на відміну від вас, я весь тиждень працюю і мені немає часу до вас на прийоми ходити. Для звітів є газета "Слово Полісся" і АЖ ЦІЛИЙ САЙТ міської ради, за який ми доречі платимо!! і який схожий на персональну сторінку мера - я приїхав, я лист написав, я зі святом вас вітаю. А не звітуєте ви того, що для цього треба буде придумати і кудись розписати прикарманені гроші зі свят. А це ж небезпечно, правда? Адже раптом відповідні органи перевірять... Так що не намагайтесь переводити стрілки на якихось найнятих заказних коментаторів. Я звичайна людина, якій вже просто набридло, що містом керують брехуни і казнокради.

      Видалити
    2. Анонім15.10.16, 12:51

      На офіційних сайтах багатьох міських рад наявні розпорядження мерів про ті чи інші витрати, там так само публікуються й рішення про затвердження видаткової частини бюджету. На сайті мерії - тільки замовні статті. Хіба меру важко прозвітувати про день міста і розмістити це на сайті???

      Видалити
  3. Анонім15.10.16, 16:02

    всеж було написано вгазеті що ще треба як відчитатись підкажіть

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім17.10.16, 14:36

      Що було написано? Було написано, що було свято. А от звіту ніякого ніде не було, і схоже ніколи не буде. Що заважає створити рубрику "міська рада звітує" і писати там про те, що і куди потратили по факту. Наприклад, з виділених 200 тисяч потратили 195, а саме: ... Чи попередній коментатор справді був правий і вам є що приховувати?

      Видалити
  4. Анонім19.10.16, 17:40

    Введіть коментар...Так.обов'язково потрібно здати до лікарні овочі та картоплю,а то як годуватимуть лікарів анестезіологів,вони ж так смакують наш український борщ.своїх анестезіологів з'їли тепер чужих годують кожен день,і не тільки борщем.хворі того не їдять,особисто їм готуюють.питається за що.тож здавайте буряки та картоплю в лікарню щоб ніхто не голодував.ще щось і начальству перепаде.

    ВідповістиВидалити