18 жовтня 2016

Жителям Баранівського району роздадуть 4,5 тонни благодійної допомоги


13 жовтня у Баранівку привезли 4,5 тонни рису від Міжнародного благодійного фонду "Сприяння розвитку медицини”, який розподілять між найменш захищеними категоріями населення району.

Про це повідомляється на сайті Баранівської райдержадміністрації.

"Уже вкотре за ініціативи голови РДА Миколи Вельчинського до Баранівського району прибула благодійна (гуманітарна) допомога від Міжнародного благодійного фонду "Сприяння розвитку медицини” у вигляді рису вагою 4,5 тонн. Благодійна допомога надана в рамках виконання Всеукраїнської благодійної програми "Добро – Людям". Дана допомога буде розподілена між найменш захищеними категоріями населення: пенсіонерами, людьми з обмеженими фізичними можливостями, багатодітними, малозабезпеченими сім’ями, сім’ями, що перебувають у складних життєвих обставинах", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 15 вересня у Баранівку привезли 4,3 тонни гуманітарної допомоги.

фото з сайту Баранівської РДА

8 коментарів:

  1. Анонім19.10.16, 11:21

    Може у школи цього рису трохи дасте, бо чомусь у шкільних столових перестали годувати дітей пільгових категорій. Кажуть грошей на них нема, годують тільки дітей воїнів АТО.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім19.10.16, 12:48

    А ви уважно прочитайте в законі про освіту, хто має право харчуватися безкоштовно, а тоді вже пишіть коментарі. Держава гарантує безоплатне харчування тільки для учнів 1-4 класів з малозабезпечених сімей, а також для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Незважаючи на це, з бюджету району виділено додаткові кошти на харчування всіх учнів 1-4 класів (а не тільки з малозабезпечених сімей) та дітей учасників АТО.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім19.10.16, 13:37

    Я вам про дітей 1-4 класів і кажу. Причому не просто 1-4 класів, а саме дітей з малозабезпечених сімей, які навчаються саме в 1-4 класах. Їх перестали на днях харчувати зі словами "немає грошей". Тож я і пропоную віддати трохи цього благодійного рису на школи, раз у вас ГАРАНТОВАНІ ДЕРЖАВОЮ гроші закінчилися. У мене навіть нове запитання: як могли закінчитися ГАРАНТОВАНІ ДЕРЖАВОЮ гроші? Чи може поставщики зажерлися? Не підкажете хто постачає продукти харчування в школи? Може варто у них запитати, чому їм раптом перестало вистачати ГАРАНТОВАНИХ ДЕРЖАВОЮ грошей?

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім20.10.16, 10:04

    Грощі закінчилися? То напевне знову поставщики почали торгувати... Бо вже платтячка старенькі, обновити потрібно... Відкати і зїдають дитячі грошики...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім20.10.16, 16:29

      Закупівлі йдуть від різних постачальників, причому в основному від оптовиків або виробників. Закупівлі від 3000грн. проходять через Pro-zorro. А якщо цікавитеся відкатами, то запитайте, через кого закуповує всі товари мерія. Перший номер у цьому списку - Андрєєва, права рука власника фірми "Авіс"і до того ж нова голова міської територіальної комісії.

      Видалити
  5. Анонім20.10.16, 10:34

    Сьогодні голова Вельчинський займається благодійністю?

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім20.10.16, 14:28

    Станом на 20 жовтня всіх дітей 1-4 класів годують безкоштовно.
    5-11 класи дійсно годують безкоштовно лише дітей учасників АТО.

    ВідповістиВидалити
  7. Твій друг20.10.16, 16:03

    Саша зупинись обливати брудом людей, які на відміну від тебе заслуговують на повагу. Чемно виконуй свої посадові обов'язки, бо твоя самооцінка зашкалює. Проаналізуй свою "роботу". На все Божа воля.

    ВідповістиВидалити