14 вересня 2016

Баранівські пожежники врятували від вогню житлові будинки та лісопосадку


13 вересня поблизу села Кашперівка Баранівського району рятувальники не допустили розповсюдження вогню на приватні житлові будинки та лісопосадку. Загиблих і травмованих не має.

Про це повідомляє Управління ДСНС України у Житомирській області.

«13 вересня об 11:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання сухої трави поблизу с. Кашперівка Баранівського району. Рятувальникам зателефонували місцеві жителі, які побачили, що вогонь поступово наближається до їхніх осель. До місця події виїхав черговий караул бійців 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

З’ясувалось, що на землях запасу Кашперівської сільської ради горить суха рослинність та чагарники на площі біля 5 га. Вогонь поступово наблизився до приватних осель і горіння відбувалося вже у межах села. До того ж загоряння підійшло на відстань біля 50 м до лісового насадження. Спільними діями рятувальників та місцевого населення пожежу о 12:03 локалізували та о 12:40 – ліквідували. Вогнем знищено 4,5 га сухого трав’яного покриву та чагарників. Вогнеборці не допустили розповсюдження вогню на приватні житлові будинки та лісопосадку. Загиблих і травмованих не має», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 12 вересня у селі Мирославль рятувальники за 10 хвилин ліквідували вогонь, який охопив 4 гектари сухої трави та чагарників і ледь не перекинувся на місцеве кладовище.

фото з сайту У ДСНС України у Житомирській області

Немає коментарів:

Дописати коментар