13 вересня 2016

У Баранівській школі №2 встановили модульну котельню вартістю понад 1 млн грн


12 вересня у Баранівській школі №2 встановили блочно-модульну котельню з двома опалювальними водогрійними твердопаливними котлами. На її придбання витратили 1 млн 46 тис. 893 грн.

Про це повідомляється на сайті Баранівської райдержадміністрації.

"Відтепер у Баранівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 ім. О.Сябрук функціонуватиме окрема блочно-модульна котельня з двома водогрійними котлами ARS 300 ВМ для опалення на твердому паливі. З державного бюджету за рахунок коштів субвенції на її придбання виділено 1046,893 тис. грн. Вчора котельню встановили на бетонованому майданчику господарського двору школи. Вона має малі габаритні розміри, легко монтується та підключається до системи теплопостачання, знімає залежність від центрального теплопостачання, автоматизована, вимагає мінімум уваги персоналу. Введення її в експлуатацію, дозволить заощадити 60 тис. м3 природного газу на рік та зменшити собівартість теплової енергії з 900 грн. до 310 грн. за 1 гігакалорію. Це ж звісно дасть можливість зекономити кошти, використавши їх на покращення матеріальної бази школи", - йдеться у повідомленні.

За словами голови Баранівської райдержадміністрації Миколи Вельчинського, в районі активно займаються впровадженням енергозберігаючих технологій. Наразі таку ж модульну котельню за рахунок коштів субвенції з державного бюджету буде встановлено в Першотравенській школі. Її загальна вартість становитиме 1 млн 196 тис. 862 грн.


фото з сайту Баранївської РДА

10 коментарів:

  1. Анонім14.09.16, 10:30

    молодці! так тримати!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім14.09.16, 11:44

    разгрузили и установили - это абсолютно разные понятия...
    а Вельчинский уже и тут зарисовался !!! наверное скоро выборы ?!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім14.09.16, 15:17

      Аноніме, ну чому тобі все не йметься. Добре ж діло зроблене. А керівник району, як справжній господарник, приїхав подивитися на придбаний товар. Виходить що йому потрібно закритися в кабінеті і не виходити навіть на вулицю? Це ж добре що ми все більше злазимо із газової залежності...

      Видалити
  3. ARS-300-BM один котел 92800 грн *2 шт + всі обв'язки до них +монтаж = мах 600 000 грн, от і праведний очільник... відмив 400 тис грн... от молодець, справжній благодійник.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім16.09.16, 08:21

      На дані матеріали,обладнання та роботи існує проектно-кошторисна документація яка в відповідних спеціалізованих установах пройшла державну експертизу, так що з цінами там все правильно.

      Видалити
  4. Анонім15.09.16, 23:54

    А чому не рахуєте вартість приміщення та заливку бутовки? Це ж також коштує чимало. І гроші на це йшли через відділ освіти, а не через раду чи адміністрацію. Заслуга Вельчинського, що в район ці гроші прийшли! А решту зробив відділ освіти. Он Дубрівська громада ще й досі чекає гроші на будівництво дитсадка, але обіцяні під децентралізацію кошти так і не прийшли. А ще не так давно мер розпинався, що на обєднані громади впаде золотий дощ. Просто треба вміти професійно співпрацювати з центральними органами, а не чекати манни небесної!

    ВідповістиВидалити
  5. Вельчинський є найнятий суспільством працівник а не месія коронація ще не відбулася . Які люди така і влада. Всі знають про шахери материка але далі кухні це не йде . Директор школи вірний любій владі. Гроші катаються по заізженним схемам з првельно розставленими фігурами посадовцями. Допустіть ще їх у громаду бо вони вміють скривитися а ви пожалійте як же без них ну крах. Пусті голови.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім16.09.16, 09:19

      Вельчинський призначений на посаду Президентом України, і при цьому професійно виконує свої обовязки. Ніхто не каже, що він месія, він - високопрофесійний менеджер. От і все. А декому, особливо "обраним", треба повчитися елементарного - уміння керувати й співпрацювати, а не лаяти всіх і вся.

      Видалити
  6. Топ менеджер але в чому

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім16.09.16, 22:52

    Да ладно, там же цілий комплекс, а не тільки котли. Це мабуть "друзі" аби щось написати, як ото про Душка теж кругом не забувають щось написувати.

    ВідповістиВидалити