05 вересня 2016

У Баранівці поліцейські вилучили 12 бочок із самогонною закваскою


4 вересня у Баранівці під час відпрацювання поліцейські вилучили з підсобного приміщення приватного домогосподарства самогонний апарат, 22 літра самогонки та 12 бочок із самогонною закваскою.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському відділенні поліції.

"4 вересня під час відпрацювання у приміщенні одного з домогосподарств Баранівки правоохоронці нарахували 12 пластикових бочок з 1000 л самогонноі закваски. Усе це, а також самогонний апарат та 22 л вже готової оковитої, поліцейські вилучили. Цього ж дня сировину і горілку у присутності понятих та з відеофіксацією було вилито, а 60-річного господаря притягнено до відповідальності за ст.176 КУпАП", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, у шафі в одній з кімнат будинку поліцейські виявили паперовий згорток з рослинною масою зеленого кольору. За попередніми висновками експертів, це канабіс. Також з’ясовано, що наркотичну сировину зберігав 24-річний син господаря.

Виявлене вилучено і направлено на експертне дослідження. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.309 ч.1 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 23 лютого у селі Смолдирів Баранівського району з підсобного приміщення приватного домогосподарства поліцейські вилучили 16 бідонів із самогонною закваскою.




фото та відео Баранівського відділення поліції

Немає коментарів:

Дописати коментар