21 серпня 2016

Баранівський міськвиконком має затвердити заходи щодо проведення Дня міста


22 серпня о 14.00 відбудеться десяте засідання виконавчого комітету Баранівської міської ради сьомого скликання. На порядку денному чергового засідання міськвиконкому шість питань.

Про це повідомляється на сайті Баранівської міської ради.

На засіданні міськвиконкому збираються затвердити перелік заходів до Дня міста Баранівка та розглянути питання про стан дотримання земельного та природоохоронного законодавства на території міської ради. Крім того, члени виконкому мають внести зміни до свого ж рішення від 24 травня щодо порядку конкурсного відбору в члени Молодіжної ради та складу комісії щодо визначення переможців конкурсного відбору на право бути її членом.

Порядок денний засідання виконавчого комітету Баранівської міської ради:
  1. Про затвердження заходів до Дня міста Баранівка.
  2. Про стан здійснення делегованих повноважень.
  3. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 24 травня 2016 року №101 «Про затвердження Положення про порядок конкурсного відбору в члени Молодіжної ради та затвердження складу комісії щодо визначення переможців конкурсного відбору на право бути членом Молодіжної ради».
  4. Про стан дотримання земельного та природоохоронного законодавства на території міської ради.
  5. Розгляд заяв, звернень громадян, клопотань підприємств, установ, організацій з інших питань, що входять до компетенції виконавчого комітету (щодо зміни поштових адрес, номерних знаків будівель; щодо надання пільг по батьківській платі за харчування дітей ДНЗ; про надання матеріальної допомоги жителям м Баранівка; звернення з інших питань).
  6. Різне

2 коментарі:

  1. Анонім24.08.16, 11:58

    Знову викинуть 100 тисяч на безплатну кашу та частування закордонних делегацій! А толку з того?

    ВідповістиВидалити