24 серпня 2016

У Баранівці планують встановити мигаючі світлофори та «лежачих поліцейських»


У Баранівці по вулиці Звягельській на пішохідних переходах у районі школи №2 та відділення Укртелекому планують встановити мигаючі світлофори та пристрої примусового зниження швидкості.

За відповідне рішення проголосували депутати Баранівської міської ради на засіданні позачергової сесії, яка відбулась 10 серпня.

"Надати дозвіл на замовлення проектно-кошторисної документації по облаштуванню пішохідного переходу із встановленням мигаючого світлофора та пристрою примусового зниження швидкості на дорожньому покритті по вулиці Звягельській в районі Бараівської ЗОШ №2 та відділення Укртелекому", - йдеться у рішенні позачергової сесії  від 10 серпня.




Нагадаємо, на ремонт тротуару на початку вулиці Звягельсткої виділили 39 тис. 491 грн.

4 коментарі:

  1. Володимир25.08.16, 13:05

    Благорозумне рішення!!!! А як з приводу світлофору на площі Волі (перехрестя), де неможливо перейти, переїхати, не дивлячись на те, що є і зебра (водії дууууууже рідко зупиняються аби пропустити пішохода)))).

    ВідповістиВидалити
  2. так дуже добра справа,але я давби іще одну пропозицію, зробити зїзд з тротуарів для інвалідів-візочників ,адже вони іздять (мусять) по дорозі, що дуже небезпечно для їхнього життя.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім26.08.16, 21:52

    Цікаво , яка вартість цієї забаганки ? І щож це за таке нагальне питання що необхідно було позачергову сесію збирати , можливо питання бородьби з повінью , чи ліквідацією наслідків якось надзвичайного становища ....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім30.08.16, 09:53

      21:52 Це не забаганка дурню... через відсутність спецрозміток люди гинуть... статистику дивись бовдуре...

      Видалити