25 серпня 2016

У Баранівці відзначили День Прапора та 25-річчя Незалежності України


24 серпня кілька сотень городян разом із керівництвом міста і району, представниками духовенства та військовими прийшли на площу Волі, щоб провести мітинг до Дня Незалежності України.

Зі святом Державного Прапора та Днем Незалежності України городян привітали керівники міста, району та представники духовенства. Також цього дня відбулася урочиста хода з національними прапорами та духовим оркестром.

Після вітальних слів та хвилини мовчання в пам’ять про героїв, які загинули за незалежність нашої держави люди поклали квіти до пам'ятних знаків на площі Волі.

Продовжили свято виступи самодіяльних колективів Баранівського району на відкритій площадці біля міського Будинку культури імені Анатолія Пашкевича.

Протягом усього дня на вулиці Соборній працювали атракціони для дітей, а на міському стадіоні відбувся розіграш Кубка Незалежності з футболу між командами ФК "Керамік" Баранівка та ФК "Легіон" Кашперівка. Володарем кубка стали баранівські футболісти, які перемогли кашперівців з рахунком 4:3 у серії післяматчевих пенальті.

повну версію відео дивіться тут









фоторепортаж дивіться тут

2 коментарі:

  1. Анонім29.08.16, 11:15

    Совдепія. Люди гарні і гарна країна .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Режисере придумай краще ато язиком тріпати мастак

      Видалити