12 липня 2016

Юні рятувальники з Баранівського району серед переможців всеукраїнських змагань


Команда юних рятувальників «Посіпаки» Баранівського району взяла участь у XIV Всеукраїнському зборі-змаганні «Школа безпеки», який проходив з 1 по 6 липня в урочищі Фігурівка Харківської області.

Про це повідомляється на сайті Баранівської райдержадміністрації.

Змагання проходили на навчально-тренувальному полігоні Національного університету цивільного захисту України в урочищі Фігурівка Харківської області.

Майже 200 юнаків та дівчат віком від 14 до 18 років з усіх регіонів України змагалися в аварійно-рятувальній роботі у зоні техногенної аварії, зоні пожежі, зоні хімічного або радіаційного забруднення та рятувальній роботі з висотної будівлі.

Перше місце у загальнокомандному заліку посіла команда з Миколаївщини, срібним призером змагань стала команда з Запорізької області, а бронзу виборола збірна Вінничини.

Команда юних рятувальників Баранівського району «Посіпаки», яка виступала у складі збірної Житомирської області зайняла третє загальнокомандне місце в етапі змагань "Рятувальні роботи на водній акваторії" і стала переможцем у польових навчаннях.

Крім того, член команди Юлія Христюк з Кашперівки виборола перше місце у конкурсі патріотичної пісні та перемогла у конкурсі серед учасниць змагань у номінації "Міс-загадковість". А також виконала пісню під час урочистого закриття зборів-змаганнь.

За словами начальника Баранівського РС УДСНС України у Житомирській області Сергія Нікітчина, доправити команду на змагання вдалося завдяки підтримки місцевих підприємців.

и дуже задоволені результатами виступів наших юних рятувальників. Окремо хочу подякувати Діні Колішенко, за те, що вона витрачає стільки сил і приділяє стільки часу своїм вихованцям. Також хочу подякувати Валерію Стрілецькому та Сергію Шкабарі, які надали допомогу в організації поїздки команди на ці змагання", - сказав Сергій Нікітчин.

Нагадаємо, збірна команда учнів загальноосвітніх закладів Баранівського району «Посіпаки» стала переможцем обласного етапу зборів-змагань «Школа безпеки».

фото з сайту Баранівської РДА

1 коментар:

  1. Анонім13.07.16, 11:14

    Діна Іванівна - супер!!! Наші діти - найкращі!!! Юля - ти справжнє диво!!!

    ВідповістиВидалити