15 липня 2016

Юні важкоатлети Баранівського району успішно виступили на всеукраїнських змаганнях


Уже стало традицією проведення у липні-серпні кожного року Всеукраїнських змагань ВФСТ «Колос» АПК України під девізом «Хто ти, майбутній Олімпієць?». В їх програму входять сім видів спорту.

З 1 по 9 липня у Скадовську Херсонської області відбулися змагання з важкої атлетики та вільної боротьби. В останній дисципліні досить успішно виступила команда Житомирщини, яка посіла шосте загальнокомандне місце.

Значних успіхів було досягнено в особистих змаганнях. Чемпіонкою змагань стала вихованка тренера-викладача Козенка Р.В. Радомишльської дитячо-юнацької спортивної школи Вікторія Коляденко у ваговій категорії до 34 кг. А Марія Сокирко (52 кг) і Валентина Шевцова (62 кг) здобули бронзові нагороди. Срібну нагороду виборола Валерія Дмитренко з Ушомирської дитячо-юнацької спортивної школи (вага 40 кг). Друга вихованка тренера-викладача Гулакова Б.А. Ірина Дорошенко (48 кг) завершила змагання на третьому місці.

Більш напруженою проходила боротьба серед юних важкоатлетів. Житомирщину на цих змаганнях представляли вихованці тренера-викладача Гвіздон Л.В. та Мельника В.А. Першотравенської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Баранівського району.

У ваговій категорії до 40 кг Людмила Саковська (тренер Мельник В.А.) виборола другу сходинку на п’єдесталі пошани. У цій же ваговій категорії вихованки Мельника В.А. Валерія Лесик та Юліана Кухарська посіли відповідно 4 та 8 місце.

Серед юнаків найкраще виступили Михайло Карплюк (56 кг) та Василь Конончук (85 кг), які стали срібними призерами. Владислав Клімашевський був шостим. Збірна команда Житомирської області посіла одинадцяте загальнокомандне місце серед 24 областей.

Немає коментарів:

Дописати коментар