07 липня 2016

Баранівська фірма програла рівненчанам тендер на реконструкцію дитсадка у Дубрівці


Реконструкцію та утеплення дошкільного навчального закладу в селі Дубрівка Баранівського району, на яке збиралися витратити 5,8 млн грн, зробить фірма «Фіалка» з села Зоря Рівненської області.

Оголошення про результати відкритих торгів від 30 червня 2016 року опубліковане на сайті Державних закупівель.

Замовник тендеру - Дубрівська сільська рада, предмет закупівлі - «Реконструкція дошкільного навчального закладу в с. Дубрівка, Баранівського району Житомирської області». Фірма «Фіалка» (с. Зоря, Рівненського району Рівненської області, власник - Фіалко Володимир Федорович) зобов’язалася виконати перелік робіт за 4 млн 752 тис. грн, що на 1,1 млн грн дешевше від очікуваної вартості.

Конкурентами рівненчан були фірми «Комунальник» з Житомира та «Урарту» з Баранівки. Пропозиція останньої була відхилена у зв’язку з невідповідністю документації.

У переліку робіт з реконструкції – демонтажні та земляні роботи, встановлення блоків стін та підвалів, улаштування фундаментів, мурування стін та перегородок, покриття даху металочерепицею, заміна вікон та дверей, утеплення фасадів та облаштування системи вентиляції. А ще - благоустрій та озеленення території і влаштування огорожі. У вартість робіт входить також встановлення 4 лавочок та 2 смітниць на території дитсадка.

Результати оцінки пропозицій конкурсних торгів (цінових пропозицій), за якими пропозиція «Фіалки» визнана найбільш економічно вигідною та вважається акцептованою:

10 коментарів:

  1. Анонім07.07.16, 16:47

    Це що, не можна було з району на ці роботи когось взяти, чи це так треба продемонструвати свою любов до району де пуп заритий. А я вам поясню - це не що інше, як можливість зварити кашу зі смаком відкату. Звертаюсь до Козиренка: перестань продовжувати дерибан. Шия в шкуру не влазить. Разом із своєю бізнес сестричкою підете геть. Клани. І тут хоче вірвати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім07.07.16, 19:29

      Дивний коментар... По-перше, Дубрівка свій вибір зробила і проголосувала саме за Козиренка. Значить він їх влаштовує. По-друге, якщо ти з Дубрівки, то іди до нього і йому це все кажи. Для чого тут це все писати?

      Видалити
    2. Анонім08.07.16, 14:01

      Да, ці Козиренки ще довго будуть тут хитрими бути? Що, немає альтернативи? Осідлали громаду - а скажіть не вони цими підкупами і обіцянками вже здавна собі жирують і в вус не дують? Карєри. Скільки район мав податків із тих карєрів? За 100 ешалонів 100 тис. Так один Гріша бух мав 200. Ось вам. Чи ще? Так що Дубрівчани - ми настоящі барани.

      Видалити
    3. Анонім09.07.16, 22:28

      Дубрівсько-П'ятирічанський регіон займає третє місце в світі за покладами каоліну(білої глини з якої виготовляють фарфор). З 1801 року і по 2000 рік Баранівським фарфоровим заводом було використано всього 3% каоліну...А нинішні "господарі" за копійки пруть за кордон цю цінну сировину, і з такими темпами вивозу, скоро скоро успішно закінчать свою чорну справу...

      Видалити
  2. Анонім07.07.16, 22:03

    А як на мою думку логічний коментар,а дійсно що у нас немає кому робити,зроблять удвічі дешевше

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім07.07.16, 22:36

      Треба не дешевше, а надійно і якісно. Це ж не склад, а дитсадок! А взагалі, не розумію суті претензії. Торги були відкриті, хто заважав?

      Видалити
  3. Анонім07.07.16, 23:12

    Ця фірма вже ремонтувала Баранівський дитсадок (той, що був колись заводським). Будівельники ще не встигли поїхати, а стіни вже потріскалися знадвору. Виконати нове будівництво (добудову "з нуля")за 50 днів? При цьому відстрочити платіж більше, ніж на рік при нашій інфляції? Це щось зі сфери фантастики! Щось мені підказує, що баранівська фірма була підставна. Просто треба було, щоб виграла саме Фіалка, і для цього все було зроблено як конкурсною комісією, так і конкурсантами. Цікаво тільки, чи всі ці "умови". на які погодилася Фіалка, будуть прописані в договорі...

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім08.07.16, 08:43

    позорище и надування людей

    ВідповістиВидалити
  5. Віталій10.07.16, 11:51

    Все ж таки цікаво , чому "кинули" Азата ? Він дає найбільші відкати.

    ВідповістиВидалити
  6. Микола Грива10.07.16, 16:08

    Дякуючи цьому сайту просвітлюються голови людей яких керівників вони обрали . Ідея громади в цілому розумна проте при розумних головах чільників . Обібрали цю дубрівську громаду по саме годі і далі все в процесі злодійства. Що хотіли те і майте. Хай живе династія Козиренків !

    ВідповістиВидалити