09 липня 2016

У Баранівці вшанували пам'ять військовослужбовців, які загинули в зоні АТО


8 липня у міському Будинку культури ім. А.Пашкевича відбулася зустріч з родинами військових Баранівського і Романівського районів, які загинули в зоні антитерористичної операції на сході України.

Ініціатором заходу виступила Баранівська райдержадміністрація, яку підтримали їхні колеги з Романівського району.

На початку заходу до родин загиблих героїв звернулися: заступник голови Баранівської РДА Оксана Бабінець та заступник голови Романівської РДА Тетяна Кучинська. Після чого всі присутні у залі вшанували пам'ять загиблих військових хвилиною мовчання.

Працівники міського Будинку культури ім. А.Пашкевича: Юлія Ейсмонт, гурт "Козаки-козаченьки" та вихованці школи мистецтв Діна Дударчик і Максим Савчук підготували художні номери. Зі сцени лунали пісні: "Мій тато - герой", "Пісня про маму", "Повертайтесь живими" "Чорнобривці" та інші. Також у заході взяли участь артисти з Романова: Володимир Березовський, тріо "Россава", Інна Іванюк та дитячий гурт "Макро-студіо".

Під час зустрічі всім присутнім презентували документальні фільми про військових Баранівського та Романівського районів, які загинули під час проведення АТО.







4 коментарі:

  1. Анонім09.07.16, 21:41

    Память про загиблих завжди буде жити в наших серцях. Слава героям! Але щоб весь район знав про проведення таких заходів зала була б заповнена.Тож шановні керівники будьте вічливими до населення району повідомте про такі заходи в соцмережі та через нашу районку.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім10.07.16, 14:38

    Захід був дуже хвилюючим і справді пам'ятним. Такі заходи потрібні. Слава Героям!

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім11.07.16, 10:29

    Найбільше всіх схвилювала пісня "Мій тато - герой", яку виконувала Інна Іванюк та дитячий гурт "Макро-студіо" з Романова. Увесь зал не міг стримати сліз. Вічна пам*ять загиблим!

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім15.07.16, 21:51

    Дякуемо від усіх Надії Богданівні за талант за щире слово. Дай Вам Бог здоров'я.

    ВідповістиВидалити