17 червня 2016

У Баранівському районі на Святі рушника гостям вручали міні-рушничок зі значком


9 червня у селі Кашперівка Баранівського району відбулося народне Свято рушника, під яас якого всім запрошеним та гостям свята вручали маленький рушничок із значком про Кашперівку.

На Святі рушника свої роботи представили баранівські майстрині: Ольга Богун, Руслана Ткачук, художник Володимир Кравчук та місцеві майстри народної творчості Валентина Муравська, Олена Шевчук та Надія Семенюк.

У рамках свята відбувся концерт за участі місцевих та приїжджих артистів, серед них - Ніла Каленюк, вихованці Кашперівського дитсадка, баранівського міського Будинку дитячої творчості та Смолдирівський народний фольклорний ансамбль «Льонок».

На святі були присутні представники районної та місцевої влади, а також народний депутат України Володимир Литвин, який вручив нагороди місцевим майстрам народної творчості, а сільському голові Володимиру Муравському за чудову організацію свята - цінний приз.





фото з соцмереж, фоторепортаж дивіться тут

16 коментарів:

  1. Сірожа18.06.16, 10:16

    Блюзнірство і годі

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім19.06.16, 13:22

      А в чому саме не підкажете? Чи так ото аби ляпнути?

      Видалити
    2. Сірожа аноніму19.06.16, 16:32

      Шановний анонім даю відповідь - для тих хто дивиться на речі не поверхнево все більш як видно. Дякувати умільцям за красиві роботи. Вибори почалися.

      Видалити
  2. Анонім19.06.16, 20:53

    Кашерота пропіарилась.одне місце підлизали чи як сказати помили особливо голова прогнувся як одна пані при дорозі

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім19.06.16, 23:28

      Навіщо поганити гарне свято такими гівнокоментами? Всі і так все бачать і розуміють і без ваших пояснень.

      Видалити
    2. Анонім20.06.16, 10:06

      Голова в Кашперівці - супер, не то що в нас. І свято вміє організувати, і вулиці впорядкувати. А яку сцену зробили кашперівські майстри буквально за лічені дні!!! Такої немає навіть у Баранівці!!! Кашперівка - справді гарне село, а на його чолі стоїть справжній господар. Там немає космічних фантазій. Там є щоденна праця на благо людей і заради людей.

      Видалити
  3. Василь Цюрка20.06.16, 00:08

    Ще й а-ля патріот прибув з столиці........ Розказати за харківські угоди і Гонґадзе. Символічний віночок поліських патріотів, так дружно всі збіглися прямо кабана закололи.Нехватає в суспільства свідомості й мужності сказати - ДОСИТЬ . А майстри молодці. Взагалі Кашперівка мала глибокі корені мистецтва лозоплетіння й могла б на цьому гарно жити..... Але цим треба займатись заохотити людей . А людей роботяг не чіпайте в цих блогах Вони і так тримають нашу державу на плечах . Кашперівка - гарне село .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім20.06.16, 10:12

      Василю, що по-твоєму ДОСИТЬ? Не приділяти увагу народним майстриням? Не популяризувати українську вишивку? Сільський голова с.Кашперівка разом зі своїми односельцями організував чудове свято, на яке запросив чимало гостей. Організував, щоб показати всім, що в Кашперівці живуть умілі й талановиті люди. Причому організували все своїми силами і без жодної копійки бюджетних коштів. Звичайно, це не день міста Баранівки, куди щороку вкладають до 100000(!) гривень. Але це свято значно краще і більш українське, ніж День Баранівки. У Кашперівці живуть справжні патріоти!!!

      Видалити
    2. Відповідь20.06.16, 14:02

      Шановний аноніму пише Вам пан Цюрка. Читайте уважно , а то складається враження , що маючи хворобливу уяву Ви пишете чисті замовлення прикриваючись патріотичними гаслами. Не демонструйте убогість мишлення .

      Видалити
    3. Анонім21.06.16, 12:47

      Убогість мислення й думки демонструєте саме Ви, Василю. А Кашперівка організовує свята не "для галочки", і там сільський голова вміє заохотити й організувати людей. Просто перед ним були зовсім інші керівники, і тепер у селі майже не залишилося майстрів з лозоплету. Зате є вишивальниці. А ще є Українська Церква, де українською мовою моляться вже більше 15 років. А в нас у Баранівці немає жодного Українського храму. Усі московські. І гроші мирян ідуть прямо в Москву, щоб "освячувати" російські ГРАДи й танки, які вбивають наших хлопців на Сході України. Ось де треба криком кричати, пане Василю!

      Видалити
  4. Відповідь21.06.16, 13:31

    Ви асоціюєте патріотизм з тими обличчями на світлинах? Напевне до них поставте питання про їхню відданість московським попам . Володя у них для прикриття а він такий гнучкий що їм це до наснаги .

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім21.06.16, 15:38

    Мялківський і Вільчинський завжди йшли до влади від патріотичних сил, починаючи з часів незалежності, на відміну від мера, який балотувався на свій перший термін від Партії Регіонів. У часи, коли Партія Регіонів творила свій шабаш, ці двоє були без роботи, бо їх регіонали покарали за патріотизм. Зате мер не вилазив з кабінету Строєва. Так само процвітала й теперішня УКРОПівка, тобто новоспечена патріотка, а на той час затята регіоналка Кокітко, яка затягла насильно в лави регіоналів увесь апарат адміністрації. Звичайно, що теперішні керівники району не святі, але все ж таки патріоти. За Литвина погоджуюся з Вами, але коли він сам зголосився приїхати на свято, хіба ж треба забороняти? Не кожен нардеп проводить стільки зустрічей з виборцями, як він. Тим більше, що майстриням було приємно почути слова вдячності від народного депутата. І ніхто не буде на селі казати "ДОСИТЬ", бо селянам приємно, що про них не забувають, що їх відвідують. Іще одне: чому наші патріотичні, на Вашу думку, сили "забили" на Кашперівку, як і на багато інших сіл? Мало місця для піару? Чомусь за Українську церкву в Мирославлі трублять майже на кожному кроці, але відкрити її через 24 роки після проголошення акта про незалежність було набагато легше, ніж тоді, коли керувала колишня партійна номенклатура. Тоді навіть наша газета відмовилася опублікувати матеріали про це. А кашперівці, як і климентіївці, домоглися в ті важкі кучмівські часи, щоб у них була своя Українська церква. І вже за це вони заслуговують на повагу. Вони просто люблять своє село і раді зустрічати гостей. Але хто приїде туди з поганими намірами, то отримає своє сповна. Там уміють приймати, уміють і наказувати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім21.06.16, 19:07

      100% так і є, але ці дві тисячі баранівських пенсіонерів, які регулярно ходять на вибори як на свято, голосують за клумби і лавочки Душка, бо їм більшого не треба. А решта народу з різних причин на вибори не ходить, от і маємо те, що маємо. А Литвин.., а що Литвин.., він за останній рік стільки допомоги різної надав, що всі наші місцеві мужі разом взяті за три не надавали. Апарати різні, каляски, ходунки, багато матеріальної допомоги і т.д. Тому тут особливо сказати нічого, дав та й добре. Як то кажуть "приїжайте ще". Кашперівці молодці! Свято виглядає дійсно гарним зі сторони. Тепер у мене більше запитань до нашого мера. Куди він сто тисяч на День міста потратив і чому кошторис не оприлюднив? Не тей загальний кошторис, що до свята, а тей, що після проведення свята, де все по факту розписано що і куди. І так, доречі, на всі свята відбувається. Куди щосввята йде то 8 то 10 тисяч?

      Видалити
  6. Анонім23.06.16, 15:31

    Гидко читати за тих патрійотів на чолі з сивим брехуном.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім23.06.16, 18:58

      А чого ж гидко? Правда очі ріже?

      Видалити
    2. Анонім23.06.16, 22:44

      А не гидко слухати ще одного сивого брехуна, радника патрійота з мерії???

      Видалити