24 червня 2016

37-річному мешканцю Баранівки загрожує до 5-ти років позбавлення волі


37-річному мешканцю Баранівки, який побив на початку весни двох інвалідів та пенсіонера, загрожує до 5-ти років позбавлення волі. Наразі триває судовий розгляд і проводиться допит свідків злочинів.

Про це місто Баранівка повідомив прокурор Новоград-Волинської місцевої прокуратури Ілля Тівоненко.

"Мешканцю Баранівки 1979 року народження пред’явлено обвинувачення щодо вчинення хуліганства, тобто грубого порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю, особою, раніше судимою за хуліганство, яке виразилося у побитті трьох жителів міста Баранівка, двоє з яких є інвалідам ІІІ та ІІ груп, один - особа похилого віку", - йдеться у повідомленні.

31 березня 2016 року даному громадянину було обрано запобіжних захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів, який 25 травня 2016 року було продовжено.

Новоград-Волинської місцевою прокуратурою підтримується державне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно мешканця Баранівки 1979 року народження по факту вчинення останнім злочинів передбачених ч.3 ст.296 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Немає коментарів:

Дописати коментар