30 червня 2016

У Баранівській школі № 2 побудують сучасний просторий спортзал


У Баранівській школі №2 імені Ольги Сябрук побудують новий корпус, де буде розміщуватися сучасний спортивний зал. Проектувальники вже здійснили обстеження майбутньої забудови та склали план-схему.

Про це повідомляється на сайті Баранівської райдержадмінітсрації.

"Нещодавно районною владою прийнято рішення про добудову корпусу Баранівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 ім. О.Сябрук, де буде розміщуватися сучасний просторий спортивний зал. Голова Баранівської РДА Микола Вельчинський особисто зустрівся з проектувальниками, директором школи Сергієм Сіцінським, з якими узгодив основні деталі щодо подальшої роботи з проектування й будівництва спортзалу. На сьогоднішній день проектувальниками здійснено обстеження та складено план-схему, яку погоджено з відповідними службами, щодо визначення обсягу будівельних робіт", - йдеться у повідомленні.

фото з сайту Баранівської РДА

6 коментарів:

  1. Дуже серйозний і позитивний крок. Треба дякувати Вельчинському, що свій вектор повернув на мою Школу. Прохання довести дану справу до кінця. Багатьом руки не доходили до цього. Дійсно може бути бомбезно. В добрий путь.

    ВідповістиВидалити
  2. Сергій30.06.16, 14:34

    Цікаво за які шиши? Мабуть із розрахунку на майбутні супердоходи новоствореної Баранівської тергромади. Хоча, з іншого боку, яка різниця - справа добра.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім30.06.16, 14:49

    Невже? Добре буде. Чого я школу закінчив так рано?

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім04.07.16, 08:33

    цікаво що біля цього будівництва вельчинський побудує ще й собі

    ВідповістиВидалити
  5. Фрейд05.07.16, 08:50

    Супер коментар останнього аноніма лаконічно і правдиво .Жму руку.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім05.07.16, 09:46

      Сам написав, сам прокоментував, сам собі руку пожав. Універсал!

      Видалити