27 червня 2016

Баранівський район подав пропозицію щодо утворення 2 територіальних громад


24 червня на засіданні регіональної робочої групи з питань об’єднання територіальних громад 13 районів Житомирської області запропонували утворення 22 об’єднаних територіальних громад.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

«На засідання робочої групи було винесено пропозиції від 13 районів області щодо формування 22 об’єднаних територіальних громад: Баранівського - 2, Брусилівського – 1, Хорошівського – 1, Ємільчинського – 1, Житомирського – 1, Коростенського – 1, Коростишівського – 1, Лугинського – 1, Новоград-Волинського – 6, Олевського – 2, Попільнянського – 2, Романівського – 1, Ружинського – 1», - йдеться ц аовідомленні.

Провів засідання голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський, були присутні голова обласної ради Анжеліка Лабунська, заступник голови ОДА Ігор Гундич, керівники структурних підрозділів ОДА, районів і міст області та голови райрад.

Заступник голови ОДА Ігор Гундич представив запропоновані районами пропозиції щодо кожної громади. Він звернувся до представників районів та наголосив, що вони ще можуть подати пропозиції щодо об’єднання та внесення змін до Перспективного плану до 12 липня.

«У вас є 2 тижні, щоб прийняти відповідні рішення щодо об’єднання на сесіях місцевих рад та подати на розгляд сесії обласної ради»,  -зазначив Ігор Гундич.

Місцеві ради, які ще не визначилися або не мають відповідних рішень місцевих рад, повинні до 12 липня подати до обласної ради всі необхідні документи, аби депутати розглянули питання щодо об’єднання громад на черговій сесії облради 21 липня.

6 коментарів:

  1. Колобок27.06.16, 17:07

    Ось він - сепаратизм під егідою парашенка.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім28.06.16, 06:25

      Це неминучий процес і судячи по цифрах виграшний, то що тобі не так?

      Видалити
    2. Анонім28.06.16, 08:49

      Дивлячись для кого виграшний. Комусь прийдеться з Жарів, Суємець чи Смолдирева добиратися в Баранівку, щоб приватизувати землю чи взяти довідку на субсидію. А хтось просто буде дерибанити вчетверо більший бюджет обєднаної громади. Але збільшиться бюджет тільки вчетверо, тоді як з цього бюджету треба буде фінансувати всі села, селища й місто, а також медицину і школи. Села зубожіють ще більше.

      Видалити
    3. Колобок29.06.16, 03:01

      Неменучим є тільки твоя смерть (Анонім28.06.16, 06:25)
      У се решта - дуже навіть минуче і змінне.

      Видалити
  2. Свирид Чуб28.06.16, 13:37

    Все залежить хто буде вибраний командиром і депутатами ...... А далі нарікайте самі на себе шановні громадяни громади ...... Цікава закономірність мишлення людей - вибирають злодія і хапугу і хочуть від нього кращого ..... Мазги включайте тавагищи трудящие.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім29.06.16, 10:00

      все вірно написано. в нас люди за 50 гривень матдопомоги проголосують, як за мера, наприклад, а потім будуть скаржитись...

      Видалити