19 травня 2016

У Баранівській гімназії відкрили перший у районі сучасний лінгафонний кабінет


У Баранівській гімназії відкрили сучасний лінгафонний кабінет, який придбали за кошти районного бюджету. Також у планах навчального закладу - замінити в кабінеті дошку та придбати на вікна жалюзі.

Про це повідомляється на сайті Баранівської райдержадміністрації.

"Новопридбане обладнання дозволяє аудіовізуальним методом створювати оптимальні умови для самостійної роботи учнів, спрямоване на оптимізацію процесу викладання іноземних мов. Учитель може організувати і контролювати самостійну роботу кожного учня з індивідуальним учбовим матеріалом, включати одночасно декілька навчальних програм для певних груп учнів, сполучати дітей попарно для діалогів, записувати і відтворювати мову учнів, коментувати звукозаписи тощо", - йдеться у повідомленні.

Директор гімназії Віктор Присяжнюк упевнений, що створення сучасних умов для навчання дітей дасть гарні результати у вивченні іноземних мов. Також у планах навчального закладу - замінити в кабінеті іноземних мов дошку та придбати на вікна жалюзі.

"Це перший у Баранівському районі та третій у Житомирській області навчальний заклад, який отримав сучасне лінгафонне обладнання", - зазначає прес-служба.

фото з сайту Баранівської РДА

Немає коментарів:

Дописати коментар