31 травня 2016

У Баранівці поховають медсестру, яка виносила людей з пожежі під Києвом


У місті Баранівка 31 травня ховатимуть медичну сестру, яка отруїлася чадним газом, виносячи з пожежі постояльців будинку престарілих у селі Літочки Броварського району Київської області.

Про це повідомляється на сайті Житомир.info

«Медсестрі було 49 років. Вона родом з Баранівки, жила в Коростишеві чи Коростишівському районі, на роботу їздила у селище Літочки Броварського району, де розташований будинок престарілих. Коли почалася пожежа, вона виносила з кімнат людей, які там перебували. Надихалася диму і вчаділа. Ховатимуть 31 травня. У жінки немає батьків та дітей, чоловік помер раніше. Ховатиме загиблу племінник», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла прес-служба ДСНС України, уночі 29 травня виникла пожежа «на території приватного домоволодіння в двоповерховій будівлі, в якій було організовано тимчасове проживання осіб похилого віку» в селі Літочки Броварського району.

«В будинку перебувало 35 осіб. На місці пожежі знайдено тіла 17 осіб, врятовано 18 осіб, 5 з яких з опіками різних ступенів важкості були госпіталізовані до лікарні. До гасіння було залучено 28 одиниць техніки та понад 150 осіб», - інформувала прес-служба.

За інформацією Громадського радіо, в селі Літочки був розташований дім-пансіонат родинного типу для людей похилого віку «Рідне вогнище» (Родной очаг).

відео з сайту ТСН

фото прес-служби ДСНС

пансіонат "Рідний дім" до пожежі, фото Громадського радіо

1 коментар:

  1. Анонім03.06.16, 16:42

    Загинула, рятуючи інших людей! Ось справжня героїня сучасності! Вічна їй пам'ять!

    ВідповістиВидалити