16 травня 2016

Екологічну ситуацію у Баранівському районі обговорили у прямому ефірі обласного каналу


13 травня у програмі «Відкрита студія» житомирського телеканалу «СК1» обговорили екологічну ситуацію у Житомирській області, зокрема, забруднення річок Случ та Хомора у Баранівському районі.

Серед гостей програми - начальник управління екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації Вадим Войцешук, заступник начальника Державної екологічної інспекції у Житомирській області Сергій Зибалов, генеральний директор Понінківської картонно-паперової фабрики Сергій Коренєв та заступник головного енергетика ТОВ «ПКПФ» Олексій Жуков.

відео з YouTube користувача Телеканал СК1

Нагадаємо, 12 травня Баранівська райдержадміністрація відзвітувала про свою діяльність щодо ліквідації наслідків забруднення річок Хомора та Случ.

4 коментарі:

  1. Анонім17.05.16, 13:12

    Коренєв, ти що самий хитро склепаний...Риба почала гинути коли???...а коли ти допустив скот комісію на підприємство...за ухвалою суду... за три місяці маючи такий капітал ви могли побудувати нові очисні споруди, а ви як шкідлива непотріб лише спромоглися заховати "кінці в воду"...скоти...щоб вам дихати не дало... а інженер твій взагалі на дауна тягне...

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім18.05.16, 00:24

    Дядько "гречкосій," "какає" три роки в річку Хомора тому, що їсть клей який "краде" на Понінківській КБФ тому все здохло в річці. Я думаю всім зрозуміло. Результат його "каки"!!!!: РІЗНІ ВИДИ ЗАХВОРЮВАННЬ В ДОРОСЛИХ, ДІТЕЙ і це все буде відхаркуватись не одне десятиліття. Як не згадати: "неначе люди подуріли сліпі (самі) на панщину ідуть та діточок своїх ведуть" ВЛАДА ДЕ ТИ???? Без війни, як після Чорнобиля вимре не одна сотня людей,а вони дискусії ведуть. СОРОМНО що все ПО СТАРОМУ. Господи вразуми люд України.

    ВідповістиВидалити
  3. Саша М.21.05.16, 08:55

    В одному отей чувак з ОДА правий - директор фабрики аж ніяк не очікував, що влада може протидіяти, а не тупо брати на лапу як він звик її бачити.

    ВідповістиВидалити