07 травня 2016

Юні баранівські футболісти - бронзові призери обласного етапу «Шкіряного м’яча»


4 травня у Бердичеві відбулися фінальні змагання обласного етапу дитячого футбольного турніру «Шкіряний м’яч», на якому збірна команда юних баранівських футболістів посіла III місце.

Про це місто Баранівка повідомив директор Баранівської районної дитячо-юнацької спортивної школи Володимир Присяжнюк.

Змагання проходили по трьох вікових групах: 2003 року народження - у Житомирі (U-13); 2004 року народження - у Лугинах (U-12); 2005 року народження - у Бердичеві (U-11).

Група U-11

Переможцем фіналу, який відбувся у Бердичеві 4 травня стала місцева команда «НВК» (навчально-виховний комплекс "Школа - гімназія - ліцей" №10), яка у вирішальній зустрічі перемогла команду «Колегіум» (Коростень) з рахунком 5:1. Бронзовим призером стала команда Баранівки, яка перемогла команду Черняхівського району з рахунком 2:0.

Крім того, юні баранівські футболісти показали гарні результати в особистих заліках: Дмитро Заремба став кращим гравцем фінальних змагань групи U-11, а його партнер по команді Артем Максимчук переміг у номінації «Удар на точніть».

Група U-12

Фінальні змагання відбулися 29 квітня у Лугинах. Участь приймали команди з Бердичева, Лугин, Черняхова, Овруча, Мирополю, Коростеня, Високої Печі (Житомирський район).

Перше місце посіла команда Черняхівської загальноосвітньої школи, яка перемогла команду Миропільської гімназії №1 з рахунком 2:0. У боротьбі за третє місце зустрілись команди «Юність» (Овруч) та Коростенська загальноосвітня школа №9. Бронзовими призерами турніру стала команда «Юність», обігравши коростенців з рахунком 4:2.

Група U-13

Фінали в цій групі відбулися 5 травня у Житомирі. За перемогу тут змагалися команди з Житомира, Черняхова, Ружина, Коростеня, Бердичева, Новоград-Волинського району та Баранівки. Перемогу святкувала команд Житомирської загальноосвітньої школи №14, яка перемогла Коростенську ЗОШ №3 з рахунком 3:1. Бронзовим призером  стала команда з Черняхова, обігравши з рахунком 1:0 команду Новоград-Волинського району.

Переможці всіх вікових груп були нагороджені кубками, медалями, дипломами, грамотами Житомирської обласної федерації футболу та грамотами Федерації футболу України.



фото Володимира Присяжнюка

1 коментар:

  1. Анонім09.05.16, 15:47

    Діти - молодці! Не те, що наш "Керамік! Хлопці, швидше підростайте, щоб наш футбол знову відродився!

    ВідповістиВидалити