13 травня 2016

У Баранівській міській раді хочуть створити Молодіжну раду


24 травня о 14:00 відбудеться 7-ме засідання виконавчого комітету Баранівської міськради, під час якого планують затвердити Положення про Молодіжну раду та порядок конкурсного відбору її членів.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівській міській раді.

Також на засіданні міськвиконкому збираються затвердити склад комісії щодо визначення переможців конкурсного відбору на право бути членом Молодіжної ради.

Крім того, члени виконкому мають затвердити план заходів щодо відзначення у місті Дня захисту дітей, внести зміни до складу міжрегіональної ініціативної групи «Патріоти - за чистий Случ!» та розглянути питання стану автомобільних доріг у Баранівці.

Порядок денний 7-го засідання виконавчого комітету Баранівської міської ради:
  1. Про нові тарифи на послуги з вивезення твердих побутових відходів для населення (регуляторний акт).
  2. Про затвердження заходів щодо відзначення в Баранівці 1 червня Дня захисту дітей.
  3. Про затвердження Положення про Молодіжну раду.
  4. Про затвердження Положення про порядок конкурсного відбору членів Молодіжної ради.
  5. Про затвердження складу комісії щодо визначення переможців конкурсного відбору на право бути членом Молодіжної ради.
  6. Про стан автомобільних доріг у Баранівці та шляхи щодо їх поліпшення у 2016 році.
  7. Про затвердження заходів щодо відзначення в місті 100-річчя подій Української революції 1917-1921 років.
  8. Про підсумки виконання місцевих бюджетів у 2015 році та завдання на 2016 рік. 
  9. Про внесення змін до складу міжрегіональної ініціативної групи "Патріоти-за чистий Случ".
  10. Про розгляд Протоколу про адміністративне правопорушення за ч 1 ст 197 КУпАП від 10 травня 2016 року.
  11. Розгляд заяв, звернень громадян, клопотань підприємств, установ, організацій з інших питань, що входять до компетенції виконкому (щодо зміни поштових адрес, номерних знаків будівель; щодо надання пільг по батьківській платі за харчування дітей ДНЗ; про надання матеріальної допомоги жителям Баранівки; звернення з інших питань).
  12. Різне.
Як повідомили у міській раді, проекти рішень можна отримати для ознайомлення у заступника міського голови - керуючого справами виконкому Оксани Загорської.

18 коментарів:

  1. Анонім13.05.16, 10:42

    Чому в молодіжну раду, яка мабуть буде дорадчим органом виконкому, проводиться конкурсний відбір, а членів виконкому підбирав сам Душко без всяких конкурсів і обговорень з громадою? Може хочуть підібрати в дорадчий орган тільки лояльних до мера учнів? У кожній школі вже є свої лідери учнівського самоврядування, яких вибрали школярі. Ці лідери й могли б створити кістяк молодіжної ради, бо їх уже обрала молодь. Але меру наплювати на вибір молоді, от і організовує всякі там конкурси. Як на мене, молодь може створити своє врядування чи навіть громадську організацію й без мерії! І від цього буде більше користі як для школярів, так і для людей міста. Активна молодь не повинна танцювати під дудку мера, а постійно звертатися до мерії із запитами про покращення умов для відпочинку, спортивного і творчого розвитку дозвілля!

    ВідповістиВидалити
  2. Настя13.05.16, 12:14

    О, LADY CLUB вам в помiч.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім13.05.16, 23:49

      Не морочіть голову з тим леді клаб, як таку дурню можна було придумати?взагалі не розумію суть групи.Поки той нещасний скверик покрасили то місяць мішались,ніби всю баранівку красили.

      Видалити
    2. Наталія14.05.16, 00:38

      Ви не праві. Як на мене, то це сама краща група. Все чітко і зрозуміло - для жінок і про жінок. Це решта груп ні про що- одні по другому колу новини переписують, інші розклад автобусів щодня перепитують, треті всякий непотріб продають.

      Видалити
    3. Головне що суть бачимо ми , жительки Баранiвки. Задача проста - в об"єднаннi молодих людей (зокрема дiвчат, жiнок) ми її досягли. Щоб разом робити те, що нам цiкаве, що нам болить, заради нашого майбутнього. У нас дiтки ростуть. Не треба бути математиком щоб це зрозумiти.

      Видалити
    4. Ольга14.05.16, 09:46

      Анонiме, ваш коментар дуже схожий ПО СУТI на фразу "Не читайте блогспот"))) Дякуємо за таку увагу до нашого скромного осередку)

      Видалити
    5. Анонім14.05.16, 11:39

      ха-ха, лучша група. не смішить хоть, набір картінок і статусів ні про що, таких груп в вк 100500 і ше трошки. І про те шо новості переписують остальні - як то цей сайт не переписує, є правда своі новості, це їх заслуга, а остальне як не пресслужба області, то другі сайти, чи служба надзвичайних ситуацій і т.д. впринципі як і всі новостні сайти.
      Вообщом, кожна жаба хвалить своє болото, і шукає для себе те що на її думку краще. Не подобаються новини, чи оголошення - не читайте, подобається читати статуси - читайте, і научіться цінити чужий труд. Самі попробуйте для початку групу з 100 чоловік зібрати і підтриматйте її активність хоть три місяця, тоді поговоримо шо і де публікувати

      Видалити
    6. Анонім14.05.16, 14:30

      При чому тут сайти до груп у ВК? Принцип роботи сайтів і груп ВК схожі між собою як свиня на коня! Але те, що у тебе пукан рве - це добре, Наташі +1 в карму. "Вообщом" тобі би самому для початку не завадило навчитись цінити чужий труд.

      Видалити
  3. Анонім13.05.16, 18:19

    Що толку від цієї молодіжної ради, коли від дорослої ради толку нема.

    ВідповістиВидалити
  4. Вам усе дурня, що приносить результати. Чому ви бачите тiльки скветик? Я слiдкую за iхньою дiяльнiстю i сама стараюсь брати участь.Не завжди виходить, бо робота . Це не просто група а осередок креативноi дiяльностi мiста(незалежний) Коннкурс красунь проводили(онлайн), великодню прогулянку для дiток , благодйний аукцiон влаштовували. А осередок зовсiм свiжий, буквально пару мiсяцiв. Так що тут вам просто нiчого казати.

    ВідповістиВидалити
  5. Що ви тут про леді клуб говорите,про скверік згідна з анонімом!!!Це не группа а сміх,нічого особого в ній немає,в основном одні картинки і статуси так як і в групах підслухано і баранівка.Ахах,походу леді собі піар роблять,дуже хочуть вступити до молодіжної ради)))То вже візміть ці всі групи і буде вам рада)))Рішать вам всі проблеми,так як доросла рада))видно справитись не можуть ось і на дітей спихають,їхню роботу!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Ми дуже вдячнi за кожну вашу оцiнку i думку. Це надає стимулу для вдосконалення. Та й осередок був створений для того , щоб органiзовувати те, чого на нашу думку, не вистачає нашiй молодi, дiтям. Ми не конкуруємо з жодних iз мiсцевих спiльнот, по тiй причин, що напрям роботи абсолютно iнший, не лише iнформацiйний.Якщо хоч одна людина отримала позитивнi емоцii завдяки нашим мiнi проектам, то це вже маленька перемога. Дякуємо тим , хто разом з нами. А хто не може переплюнути, тому лишається лише обплювати. Не гадьте осередок, краше приєднуйтесь. Ми-особливi!По переду багато цiкавого!)

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім14.05.16, 21:58

    Гарні дівчата, гарно пофарбували, почали з малого далі будуть більш масштабні проекти. Залишилось вияснити де ваш офіс і процедуру як вступити в групу.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Починаємо з малого) Поки без офiсу) Так як наша молодь багато часу придiляє онлайн спiлкуванню, тому осоредок вирiшили створити online (для початку).Там i обговорюємо подальшi "плани роботи" iне тiльки.На даний час нам так зручно, адже не вiдриваємось вiд родин та не жертвуємо часом на зiбрання.Посилання на наш осередок ви можете найти у будь-якiй спiльнотi ВК нашого мiста. Або ж введiть в пошуку серед спiльнот ВК LADY CLUB - Баранiвка. Ми такi однi)Не знаю чи дозволено модерацiєю давати посилання, тому пояснюю так((( Там i познайомитесь з проектами та об"ємами нашоi роботи . Радi кожному.

      Видалити
  8. Анонім15.05.16, 22:54

    Ідея молодіжної ради вже віджила своє. Молодь нині незалежна і розумна. Її не потрібно і не можна приручати шляхом утворення таких рад. Бо ж ми всі розуміємо, що це спосіб утримати її біля себе ( ідея входити туди за конкурсом красномовно про це свідчить). Проте молодь,це не бабулі,яких купиш матеріальною або натуральною (у вигляді продуктових наборів ) допомогою. І не жіноча ( чи чоловіча) ради. І не рада ветеранів. Натомість її у владу слід запрошувати у вигляді депутатів,членів виконкому. Думаю,молодіжне крило,якщо захоче, може самостійно , без "надійного душковського крила" йти у місцеву владу. Тай навіщо їм,молодим і активним людям, віддавати свої ідеї,бали,популярність, заплямованій брудними технологіями міській владі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тарас16.05.16, 14:30

      «Молодь нині незалежна і розумна»..? Важко з цим не погодитись, але молодь нинішня і колишня однакова тим, що вона різна в своїй масі. В комсомол теж не всіх заганяли силком, і теж влаштовували своєрідні конкурси - вибирали кращих з кращих, потім кращих з гірших, а вже потім обережно примушували тих хто «ще не усвідомив». Тому якась частина комсомольців їхала з дому «…за туманом и за запахом тайги», а хтось їхав косити бабло і робити кар`єру. Проте їх усіх, хоч і по різному, використовували дорослі дяді-комуністи для свого блага. З одних кували собі заміну з числа підлабузників-активістів (комсоргів, інструкторів, секретарів), а других дурили обіцянками про сонячне завтра і нещадно експлуатували. За молоді душі боролись усі і завжди, від попів до генералів. Наш мер не виняток - з пенсіонерами у нього вже більш-меньш - комусь гречки, комусь лапши, комусь кілька гривень, чи бліна - і все, виборець його, а от з молоддю складніше, їх не порадуєш дорогими воротами до церкви чи обіцянкою хорошого місця на могилках, треба шукати інших шляхів…

      Видалити
  9. Анонім16.05.16, 19:59

    Тарасу - респект!

    ВідповістиВидалити