25 травня 2016

21 випускник Баранівської школи мистецтв отримав свідоцтво про позашкільну освіту


22 травня у міському Будинку культури ім. А.Пашкевича відбувся випускний вечір і звітний концерт Баранівської школи мистецтв, під час якого 21 випускник отримав свідоцтво про позашкільну освіту.

Директор Баранівської школи мистецтв Юрій Вовк привітав випускників зі святом та вручив їм свідоцтва про закінчення школи.

До вітань приєдналися заступик голови Баранівської райдержадміністрації Оксана Бабінець, голова райради Сергій М'ялківський, міський голова Анатолій Душко, начальник відділу культури і туризму РДА Віктор Панчук та голова районної ради жінок Вікторія Ількович.

По закінченні промов, за досягнуті успіхи у навчанні та активну участь у культурно-мистецькому житті міста та району, вони нагородили окремих вихованців і викладачів школи грамотами, дипломами, подяками та подарунками. Після чого відбувся святковий, звітний концерт, під час якого учні та викладачі школи мистецтв дивували глядачів майстерною грою на музичних інструментах, вокальними та хореографічними здібностями.

Декілька номерів зі звітного концерту дивіться тут



100 коментарів:

  1. Анонім25.05.16, 15:25

    Ото вже точно, що дивували. Вовк iзмором рiшив всiх взять. 3,5 години витерпiть такого зрелiща було не реально. Але мусiв , бо брат випускник. Берем кiлькiстю а не якiстю

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім25.05.16, 17:09

      Ой, не бухти, нормальний концерт.

      Видалити
    2. Анонім25.05.16, 18:26

      Ну цей номер шо тут показали то да, так нiчо. Ну а все остальне cонна мура. Ви спецом все вилизуєте для статєйьок?!

      Видалити
    3. Анонім26.05.16, 00:08

      Що значить "спецом вилизуєте" і для яких "статейок"? Ти з ким говориш, взагалі, дурачок чи шо? Сиділо у залі, мучило себе, тепер прийшло і тут бухтить. Ну-ну.

      Видалити
    4. Анонім26.05.16, 11:13

      При чому тут дєрiк. Хотя то вообще отдєльна тема отдєльне "горе от ума". Просто не нада чужу роботу за свою видавать. А по поводу вилизуєте, то я мав ввiду шо показуєте тiльки те шо бiльш менш нормальне було. А скiльки там було всякого (ну ви поняли) то цього тут нема. Так розписали шо чуть лi не обласний уровєнь)))

      Видалити
    5. Анонім26.05.16, 12:30

      А мені якраз цей номер був так собі. А сподобалася Оля Вовк з її неперевершеним оперним голосом, Ліля Губерт, яка віртуозно грала на скрипці, а також ансамбль викладачів і звичайно ж гра Савчука на саксофоні. Номери там були на різні смаки. Комусь подобається класика, а комусь - рок. Головне: концерт пройшов на одному диханні, і ті 3,5 години пройшли непомітно. Зал був заповнений ущент, багато людей слухали концерт стоячи, бо просто не було вільних місць!

      Видалити
  2. Анонім25.05.16, 18:30

    Просто над цим номером Свiтлана Володимирiвна работала, бо його на випуск готовим того i нормальний. А все остальне обсуждати навiть не хочеться:(на уровнi деректора:(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.05.16, 00:15

      Зрозуміло... Тобі просто директор школи мистецтв не подобається, то ти і прийшов/ла сюди його брудом поливати. Дурню, ти себе цим в першу чергу принижуєш.

      Видалити
    2. Анонім26.05.16, 10:15

      БДТ - крутiшi! Хоч здавалася б , все мало бути навпаки. Значить в чому причина? Риба гниє з голови.

      Видалити
    3. Той що знає26.05.16, 11:01

      Принизилась школа рокiв 5 чи скiльки там, коли поставили такого директора. А ми лише наблюдаємо результат. Понабирав всiх кого нє лень туда. Собi лєвi години пише. Краще б перевiрку туди прислали. Але не так шоб предупредили заранiє i вам столи накрили. А зненацька. То побачили б який там отмив грошей йде. Чи там тоже все пiдмазано?

      Видалити
    4. Анонім26.05.16, 11:23

      Тебе мабуть свого часу не взяв, то ти тепер і скавчиш тут. Гавкай далі.

      Видалити
    5. Анонім26.05.16, 11:47

      Менi ще рано. Просто в шоцi коли був в реалi сам бачив тей "випуск" а тут читаю то прям цукерку подали. Давайте будем говорить недолiки тоже. Для цього ж цей сайт, чи не так?

      Видалити
    6. Анонім26.05.16, 12:22

      Нормальна школа й нормальний директор. Номери - просто супер! І не треба порівнювати з БДТ, бо тут звучала "наживо" класична музика. Може, для шанувальників Вєрки Сердючки твори Шопена та інших світових класиків і були "сонною мурою", але всі шанувальники високого мистецтва одержали справжню насолоду. Рівень організації - дійсно високий! Сцена - справжній Острів Скарбів! Чудовий сценарій, гарна гра ведучих! А як звучав саксофон!!! То просто "вищий пілотаж"! Так тримати, школо мистецтв! І не звертайте уваги на коменти дилетантів та звичайних приматів! Ви - професіонали, і найперший доказ цьому - республіканські й міжнародні нагороди ваших вихованців!!!

      Видалити
    7. Випускник26.05.16, 13:13

      Давайте не будем замащувати калiй шоколадом.Запах лишається. Так солодко мастите. Краще б , користуючись нагодою розказали все як є . Прочитавши вас чужi люди справдi подумають , що все в школi на рiвнi . Але це далеко не так. Хоча, дивлячись з чим ви порiвнюєте? В порiвняннi з Мокрим, то так, на рiвнi безумовно.I не вам говорити про Сердючку, так як ви також далi "ВАСИЛИНИ" не зайшли. Мiжнароднi перемоги? Можна дiзнатись якi? Для чого цi високi слова?

      Видалити
    8. Анонім26.05.16, 13:47

      Немаю нiчого проти класики. Та не смiшiть мене спiвставляючи прiзвище Вовка з високим мистецтвом) Бо зароджуються сумнiви в вашiй адекватностi(прошу вибачення)

      Видалити
    9. Анонім26.05.16, 14:24

      А сама то адекватна?

      Видалити
    10. Анонім26.05.16, 14:39

      Ну, що i намагалося довести. На жодне питання так i неотримали вiдповiдi окрiм нелогiчного "захисту"

      Видалити
    11. Анонім26.05.16, 19:38

      Номер готувався спеціально для випуску Школи Мистецтв...!

      Видалити
    12. Анонім26.05.16, 20:35

      А пiдтанцовку i початок хто робив?

      Видалити
    13. Анонім27.05.16, 15:46

      А Світлана Володимирівна де працює? Хіба не в комунальній установі району? І чи не вона має опікуватися школою мистецтв як директор районного методичного центру?

      Видалити
    14. Анонім27.05.16, 19:23

      Чого вона має ними опiкуватися? Школа мистецтв це хiба сомодiяльнiсть району?

      Видалити
    15. Анонім27.05.16, 22:13

      Школа мистецтв як і райметодцентр є комунальною власністю району звідки і фінансується

      Видалити
    16. Анонім28.05.16, 10:41

      То платiть їй зарплату або поставте директором) От побачите на випускном куда цей номер готoвився. Просто не приписуйте собi чужу роботу.

      Видалити
  3. Випускник26.05.16, 12:46

    Погоджуюсь з "тим що знає " Якщо є така можливiсть обговорити цю тему анонiмно тодi я можу розказати один з багатьох випадкiв , що засвiдчує неадекват та не вихованiсть самого директора. У мене був урок . Вiн просто вiрвався в кабiнет навiть не вибачившись , що завадив учбовому процессу та ще й почав щось там вияснювати з викладачем. Взагалi те що чую та бачу з середини школи, то авторитетом серед викладачiв та учнiв вiн не користується. Деякi уроки у нас дiйсно тiльки числяться а насправдi таких i не iснує . Просто напевно змирились усi, бо кожен за своє мiсце тримається а учнi нормально закiнчити хочуть. Допоки такi люди будуть керувати не тiльки школами а й Державою вцiлому - не бачити нам нi змiн, нi росту . Не для бруду пишу, просто надiюсь , що хоч хтось це прочитає i задумається. Таке зверхнє ставлення до викладачiв не може бути не замiчене нами,учнями. Не просто ж так моральноправельнi викладачi массово пiшли з школи ? Якщо в колективi тєкучка кадрiв, то це вже про щось говорить (при тому , що зарплати там пристойнi, тому навпаки вигiдно там затриматись .) Але якщо керiвник називає викладачiв обслуговуючим персоналом, то це , певно не кожен витримає . Радий буду якщо вiн сам ознайомиться з цим коментарем.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.05.16, 15:01

      Дякуємо випускнику за пiдтримку. Вiн має рацiю щодо директора. Ми не просимо нам допомагати. Ми просимо нам не заважати працювати. Нам дiйсно спокiй лише тодi , коли вкотре директор опиняється на "лiкувальнiй 40% адаптацiї". Маємо хоч на деякий час спокiй. Тому дякуємо за анонiмнiсть. Самi розумiєте, таке не озвучується. А тут хоч дiзнається правду.

      Видалити
    2. Анонім17.08.16, 10:27

      "Випускник" дуже дякую за сміливість і правду! Я Вас підтримую, не таке керівництво потрібно школі, але у нас все як продавалось так і продається, школа не заслужила такого директора та його замісників

      Видалити
  4. Анонім26.05.16, 13:35

    Концерт вийшов чудовий! Молодці! Постаралися всі! А якщо комусь було нудно, то чого сидів до кінця свята! Мабуть, щоб проявити свої " творчі здібності", інших то немає.Директора обговорюють - хочуть зайняти місце, або самі нереалізовані.Поважайте самі себе!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.05.16, 15:41

      Вам як тiльки правду говориш, то всьо! Або завiдуєте або мiсце занять хочете.

      Видалити
  5. Анонім26.05.16, 14:05

    Я була присутньою на випускному, мені дуже сподобалось. Я навчалася в будинку творчості 8 років,і ніяких претензій до директора чи викладачів в мене немає, мені сподобалось здобувати талант в тій школі,і я дякую викладачам за їхнє терпіння.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.05.16, 14:35

      Так про Будинок творчостi нiхто i не говорить. То небо i земля.

      Видалити
    2. Анонім26.05.16, 14:44

      таланти не здобувають, а розвивають

      Видалити
    3. Анонім26.05.16, 23:06

      це в школі мистецтв талант розвивають, а в БТ його здобувають, мабуть, у цьому їх головна відмінність...

      Видалити
  6. Анонім26.05.16, 15:30

    Там з школи скоро мовзaлей зроблять. Борис Леонтiйович Каплун звiдти точно сам не вийде)))) Я замiтив шо вiд назви корабля нiчого не мiняється. Була музичною, стала мистецтв. А толку? Якщо у руля три мовзалєйнi екземпляри. Да iменно 3 - бо сєрий кардiнал Анна Володимирiвна (неiзвесно як туди попала) тоже в їх числi. Тiй одинаково на кого работать. Короче, молодьож вам на пятки наступає. Серед викладачiв багато достойних. Ну хоча б ця молоденька викладачка в красном платтi. Вже ж не мовзалєй

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.05.16, 16:23

      У Баранівській школі мистецт навчається багато дітей з міста та навколишніх сіл. З ними займаються досвідчені викладачі, які мають велике терпіння та добре сердце. Неабияких зусиль треба зартатити, щоб дитина засвоїла ноти і перші акорди гри на інструменті. Копітка праця викладачів з першокласниками дає результат. У цьому ми переконалися на звітному концерті школи. Як у вас взагалі рука піднімається таке писати про заслужеш викладачів школи мистецт. Борис Леонтієвич це викладач від Бога. Неодне Баранівське свято необходиться без його бездоганного оркестру. Його юний 8 річний першокласник так зіграв на концерні, що у всього залу дух перехопило. Надіяся що з'явиться розширений відео запис і всі зможуть пересвідчитися у гарному концерті.

      Видалити
    2. Анонім26.05.16, 23:58

      Согласєн. Борису давно пора словьянку заграть))

      Видалити
  7. Анонім26.05.16, 15:46

    Цiкаво , як директор святкував випускний? Йому ж пiсля декiлькох останнiх iнцидентiв з "цим дiлом" треба бути максимально обережним.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.05.16, 16:57

      Причом тут дiти? Дiти вєздє одинаково талановитi.Бери та й розвивай. Але з такими умовами якi Вовк создав для вчителiв то не дивно шо рiвень впав. Працюючи на ножах i в стресi який результат може бути?.

      Видалити
  8. Анонім26.05.16, 15:57

    Вражає така невихованість людей. Діти старалися показати щось приємне для Вас, а Ви лиш те й можете, що тільки гадити. Не задумуєтеся над тим, що цей сайт читають діти яких може задіти така кількість нерозсудливої критики.
    Можете показати і зробити щось краще? Тоді прийдіть і покажіть на що Ви здатні.
    Всім учасникам концерту дякую за хороший настрій і приємні емоції.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.05.16, 16:50

      Якраз заради майбутнього дiтей це i пишеться. На дворi 21 столiття а ви законсервувалися в своїх банках. Та ще й усiх переконуєте , що це рiвень. Я не кажу , що всi викладачi поганi. Я про те , що "у кожного продукта є свiй срок годностi". А с приводу директора, то це та сама "iнфекцiя безсмаку" яку треба лiквiдувати, бо вже бачу багатьох позаражував , якщо ви це за рiвень сприймаєте. Та ще й так захищаєте. А дiти, звичайно молодцi . По 5 - 7 рокiв муз.школi присвятити , це не кожен зможе.

      Видалити
  9. Ого. О це то понаписували. Прямо кожен спец в мистецтвi. Не здивована... Можна я трохи стану на захист школи, а то , як на мене, то звинувачення щодо концерту трохи перебiльшенi. Менi б не хотiлося обговорювати директора, так як це iх внутршнi справи, хай самi iх вирiшують. А от по конценрту скажу свою думку (виходячи з того, що бачила на вiдео). Якщо говорити про клас вокалу, то , дякувати Богу i викладачам , вiн завжди був на рiвнi.(адже клас вiдносно молодий) Дiти справдi голосистi, думаю це не можна заперечити. В цьому заслуга якраз викладачiв. Спицифiка школи в тому, що , як не крути, у них е своя вiдповiдна програма , яку вони мають дотримуватися про це не треба забувати. Не можна йти в оперний театр i чекати там кабаре. Ви знали куди ви йшли повиннi були бути готовими до цього. Це , звичайно не говорить про те , що ми маемо дотримуватися лише класичного варiанту, звiсно, треба брати до уваги новi тенденцii. Доприкладу, нещодавно наткнулася на вiдеозапис , де в поеднаннi з народми iнструмантеми звучав бiтбокс. Це нове та цiкаве для молодi. Я до того, що креативу б не завадило. Знову ж таки, важко щось обговорювати, бачивши лише клаптик вiдео. Та можу сказати одне. Поганий рiвень, чи хороший,про це можна сперечатись. Але як би там не було, це iх рiвень, iхнi досягнення, над якими працювалось роками Не знаю якими були режисерськi ходи, та пiратiв я побачила в оформленнi та в пролозi. Якщо вибрана тема, то вона обов"язково мае йти червоною ниткою по всьому сценарiю. I останне, 21 учень це не так то i мало. Дай Бог щоб хоч один з них повернувся до школи в якостi квалiфiкованого викладача.Розвивайтесь. А критика, вона завжди буде. Головне з неi зробити висновки, а не зациклюватися на негативi. Удачi.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.05.16, 18:55

      це ви так говорите тому що плануєте в школу повернутися? Ваше мiсце вже зайняте))

      Видалити
    2. фраза з вашоi ж дискусii , цитую: "вам як правду говориш, то завжи звучить, або ж заздрите, або ж мiсце зайняти хочете".
      Моє мiсце , завжди залишається за мною, а якщо зайняте, то вже логiчно, шо не моє. Так що заспокойтесь i дихайте рiвно.

      Видалити
    3. Анатолій.27.05.16, 00:17

      Оля старайся писати грамотно, трошки перевіряй що пишеш, не ті букви використовуєш...

      Видалити
    4. Грамотнiсть до клавiатури та мови не мае вiдношення. Зрештую, на фонi цих писак не дуже доречно саме менi робити таке зауваження. У мене елементарно нема цих лiтер

      Видалити
    5. Анатолій29.05.16, 07:52

      на клавіатуру треба дивитися, і натискати потрібне ,а щодо фону то у тебе такий же фон як і у всіх тих писак,нічим ти грамотнішим не відрізняєшся...уважно перечитуй те що пишеш...

      Видалити
    6. Хто ви ? Пiдпишiться по прiзвищу, тодi я ще подумаю чи вести з вами дiалог взагалi. А з анонiмами бесiдувати - марна трата часу. Всього доброго.

      Видалити
  10. Анонім26.05.16, 18:12

    Школа мистецтв дуже популярна, якщо все так бурхливо обговорюється. Молодці, гарне свято!

    ВідповістиВидалити
  11. Марія26.05.16, 18:13

    Концерт був чудовий. Вчителі молодці та діти талановиті

    ВідповістиВидалити
  12. Анонім26.05.16, 18:31

    Може варто дочекатися відео всього випускного та концерту, а вже потім робити висновки? Бо складається таке враження, що деяким аби на директора та заклад погнати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.05.16, 19:13

      Не погнати а возможность висказатись. Бо вже напекло. Поставлять всяких пустоголових у руля а потiм моляться на них. Ну не Барани?I це не тiльки з Вовком така ситуацiя. Берiть више. Його ж вишестояще начальство туди всунуло.То хай забирають до себе. Нашо нам таке щастя?

      Видалити
  13. Ми всі догадуємося ХТО ця "писака" і щиро співчуваємо з втрати "такого працівника". Перестань лити грязь на колектив. Заздрість - великий гріх. Звіт школи пройшов на високому рівні. "Зло обозленное тобой, к тебе вернется непременно". Достатньо коментарів. Бажаємо всім гарного настрою.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.05.16, 20:55

      Не смiши людей, не пiдписуйся цим iменем)Тоже знаєм цю писаку. Грязi тут нема. Правда - да. Прохання до вищестоящих все таки заслати туди перевiрку. Хай Вовк потруситься, побiгає подумає як позакривати дири. Може це хоть якось вплине на його отношенiє до викладачiв та учнiв.

      Видалити
    2. Анонім26.05.16, 20:58

      Будинок творчостi вас перепригнув на 2 голови.

      Видалити
    3. Анонім26.05.16, 21:12

      Юля, будь блiже i ти в фаворi:)

      Видалити
    4. Анонім26.05.16, 21:26

      Та догадуйся скiльки тобi влiзе)Це угроза?Головне що не брешу а кажу так як є.

      Видалити
    5. Анонім26.05.16, 22:22

      Вихованцям Будинку творчості до професіоналізму Олі Вовк та інших випускників школи мистецтв - як свині до неба!!! Ще ніхто з вихованців цього вашого будинку так і повернувся працювати в культуру, тоді як Юля Михалюк чи Юля Ейсмонт уже працюють викладачами і виховують нові покоління випускників ШКОЛИ МИСТЕЦТВ! А Богдан Карюк - лауреат міжнародних конкурсів!!!

      Видалити
    6. Анонім26.05.16, 22:37

      О, борци директора вийшли на защiту. Тащи попкорн)))

      Видалити
    7. Анонім26.05.16, 23:12

      Ейсмонт кстатi з БДТ вийшла. Так що ненада тут знову собi присвоювати чужi заслуги.

      Видалити
    8. Анонім27.05.16, 14:53

      Ейсмонт була і в БДТ, і в школі мистецтв. Для її професії було потрібне саме свідоцтво школи мистецтв. Будинок творчості жодних документів про позашкільну освіту своїм вихованцям не дає! Там дійсно тільки здобувають таланти, а не розвивають їх.

      Видалити
  14. Випускниця 201027.05.16, 00:24

    Шо до мене музейних експонатів саме вони зробили вагомий внесок в розвиток музичної культури школи, міста, району та області, за що відзначені грамотами за якісну роботу; а за обласні конкурси – обласним управлінням культури Київської обласної державної адміністрації.
    Кожен викладач Баранівської школи мистецтв має особистий внесок для розвитку школи, виконує особисту тільки йому притаманну функцію. Тому кожен викладач нашої школи по-своєму унікальний та зі своїм особливим творчим підходом до справи .
    Колектив школи постійно підвищує свій професійний рівень, педагогічну майстерність, загальну культуру, наслідує принципи загальнолюдської моралі : доброти, справедливості, патріотизму, гуманізму , виховує повагу до національних культурних цінностей та до культури інших народів.
    Викладачі школи дотримуються педагогічної етики, шанобливо ставляться до своїх колег, учнів та їх батьків. Тому хочеться думати, що та музична, педагогічна справа, що її розпочали корифеї школи, буде мати продовження в наслідуванні традицій, в ставленні до музики та вихованні все нових і нових поколінь учнів; у якісних, прогресивних методиках навчання, в чесному відношенні до праці молодих спеціалістів, що прийдуть на зміну працювати в школу. Саме вони зробили вагомий внесок в розвиток музичної культури школи, міста, району та області, за що відзначені грамотами за якісну роботу; а за обласні конкурси – обласним управлінням культури Київської обласної державної адміністрації. "Музейні експонати" ви хочаб задумувалися про тих учнів в кого викладають Савчук, Каплун, Юровська вже понад 5-6 років. Як дитині важко буде починати працювати з новим викладачем. До теми, покажіть хочаб одного молодого випускника ВНЗ з вищою освітою який зможе їх замінити. Пенсіонерів там зовсім небагато. В даний час переважає молодь. Крім Юлії Ейсмонт та Юлії Михалюк в Баранівській школі мистецтв працюють і інші випускники музичної школи Савчук Максим, Сябрук Олександр. Там половина старших викладачів також випускники школи мистецтв.

    ВідповістиВидалити
  15. Прохожий повз27.05.16, 00:33

    Шановні викладачі є притензії до директор, в перед із піснею в кабінет і там вирішуйте справи школи. Навіщо Баранівському люду ця лита вода. Нехочете там працювати заява і все. Думаю таких ляпалок там тримати небудуть.Давайте припинено ці безглузді тріпання.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Той що знає27.05.16, 09:58

      Не правильний висновок. Задумайтесь над всiм що тут написано.Це думка большенства.

      Видалити
  16. Анонім27.05.16, 10:12

    Ой всьо . А то не стiльки той школи i того концерту скiльки п###ожи навколо них

    ВідповістиВидалити
  17. Батьки27.05.16, 12:14

    Якщо, здатися до порівняння, то я Вам скажу наступне... Найкращі вихованці Будинку Дитячої творчості то є учні Баранівської школи мистецтв,найкращі учасники художньої самодіяльності з м. Баранівки та району - це теж учні тієїж школи, які до речі і формують майбутню мистецьку еліту. Найкраща вокалістка БДТ - мИРОСЛАВА фЕДОРІВ, БУВША УЧЕНИЦЯ ВИКЛАДАЧА О.П.Тимощук.
    Діти, якими по-справжньому гордиться БДТ (Роман Кукош, Діна Козій, Дарина Мартинюк) і понині навчаються у їхній же школі.
    і повірте мені, як людиніякій зі сторони видніше, не велика заслуга того хто дає в руки підготовленої дитини (яка пройшлакурс вокалу та музичну підготовку у справжніх фахівців, мікрофон та підсовує так звану "фанеру"). І ось ми уже "звезди" і у нас уже "зорепад".
    Да "звезди"да "зорепад" завдячуючи саме колективу ШКОЛИ МИСТЕЦТВ.
    А скажіть мені, яке свято районного значення обійшлось без духового оркестру та гурт барабанщиць. І чому саме в період роботи "поганого Вовка" оргінізувався і зазвучав хор, з/явились ансамбль народних інструментів, вокальний ансамбль естрадного співу, той же гурт барабанщиць, дитячий ВІА, ВІА викладачів школи, підготовлені з нуля в Баранівці два хореографічні колективи, прекрасний дует гітаристів. Мені відомо, що до роботи прийшли молоді та елітні викладачі, які у свій час навчалися у цій же школі, а не "куми" і не "свати" з оточення директора.
    І чомусь саме за цей період почали зявлятися справжні надбання і напрацювання колективу та учнів. Той же Карюк Богдан - міжнародний конкурс баяністів - акордеоністів, бронзова медаль лауреата, грамоти, подяки Всеукраїнського рівня.
    Почесні грамоти Міністра культури України за підписом міністра культури (Діна Дударчик). Дві грамоти викладач художнього класу Л.Л.Райковська та її вихованка Анастасія Костриця.
    Не злічити численних відзнак обласного та місцевого значення.
    Мистецтво не має ні меж ні кордонів. А патріот не той, хто уміє кричати "Слава Україні", а той, хто щиро бажає усім нам та молодому поколінню добра, миру, вміє шанувати і цінити ті надбання та напрцювання, які мають талановиті наставники та їх вихованці.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім27.05.16, 13:30

      Якшо порiвнювати, то це не учнi школи найкращi серед БДТ. А iменно з БДТ все починається. А потiм Олена Пилипiвна шидко вiд Миколаївної перехвачує кращих дiтей i за своїх видає.Хотя іменно Iрина Миколаївна їх вiдкриває i розвиває

      Видалити
    2. Анонім27.05.16, 13:40

      По крайней мєрi БДТ не протягує дiтей як ви Карюка(хотя хороший парєнь не спорю ). I не пише мертвих душ якi давним давно школу закiнчили.

      Видалити
    3. Анонім27.05.16, 14:10

      Шановний пане директор! Не годиться прикриватись iменем батькiв! Батьки iншої думки.

      Видалити
    4. Павло27.05.16, 14:36

      Що значить іншої думки? Всі батьки різні і думки у всіх різні. Просто підписуватись треба нормально тоді і діалог нормальний буде, а не теревені.

      Видалити
    5. Анонім27.05.16, 16:48

      Зате БДТ приписує кучу живих душ. Вони скрізь кричать, що в них навчається аж 600 дітей. Але це одні й ті ж самі 30-40 дітей, які просто записані в різні гуртки. Професіоналізмом там і не пахне. Там ніхто не "ставить голос" для дитини, не навчає її нотній грамоті. Вони просто беруть фонограму і дають її для дитини, яка перед цим пройшла курс сольфеджіо у школі мистецтв. А художня творчість? Писати картини і змальовувати їх - це зовсім різні речі. Хіба можна порівняти роботи Влади Луговської і "розмальовки" вихованців БДТ? Чомусь ні один з цих вихованців не став ні художником, ні музикантом, бо просто переспівують чиїсь пісні, перемальовують чиїсь картини, а власної творчості - там повний ноль. Один плагіат - і більше нічого. А подивіться на список вихованців БДТ. Двоє дітей її викладачки і одночасно інвестиційного спеца мерії, за яких виготовляє роботи їх бабуся, синочок коханця цієї "звіздулі", який ні з того, ні з сього став "геніальним" фотографом, племінниця керівника гуртка з вокалу та інші близькі й далекі родичі працівників БДТ і мерії. Якщо такі чесні, то хай вишикують у ряд 600 своїх вихованців, і ми побачимо, чи нарахують хоча б сотню!!!

      Видалити
    6. "Батьки" мали б знати, що молоді викладачі бувають амбітними, а "елітними" бувають племінні самці, від кролів до бугаїв

      Видалити
    7. Анонім29.05.16, 01:09

      Нетреба так всіх учнів вважати дійсно учнями бо не всі офіційно там навчаються. Знаю я одну історію ...як одну з найкращих вокалісток БДТ ДАРІЮ МАРТИНЮК( три роки водили за носа). учениця займалася в славно звісній музичній -відвідуючи вокал сольфеджо та музичну літературу ...
      Здавала академи та нічого не підозрювала , що за всі роки директор так і не хотів офіційно її зараховувати ...
      Після того як відкрилася вся правда що дитина не навчається офіційно,тоді мама пішла до деректора то він навіть неміг дати логічного пояснення і всеодно відмовлявся її зараховувати ... Лише після звернення в районну раду за допомогою людей яким не байдужа доля цієї дитини ... саме це це допомогло вплинути на директора для встановлення справедливості...
      я вважаю що ця людина негідна посади деректора школи мистецтв . коли і сам грав в цю чудову гру що все добре ...
      " я знаю причину відмови - ви боїтеся конкуренції" на слова мами директор відповів "я теж батько і дбаю про свою доньку)
      "
      кожна із цих дівчат по своєму талановита і зрівнювати непотрібно!!!!

      Видалити
  18. Анонім27.05.16, 13:19

    Васильович, нiчку не спали цю доповiдь писали? Не треба перебiльшувати своє значєнiє. Все вище сказане заслуги конкретних вчителiв а не директора. Все до вас давним давно було. Тей же хор тiж барабанщицi та ж вокальна. Да є одне ваше дєтiще ВIА (не коментiрую)так шо радуйтесь лише ним.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім27.05.16, 14:47

      Слухай, іди до цього Васильовича і йому це скажи. Правда, іди і там з ним всі питання вирішуй. Якого біса тут писати оце все?

      Видалити
    2. Анонім27.05.16, 15:28

      Правда очi рiже? Звикайте. Правду замовчувати не будем. Це тiльки початок. У нас свобода слова

      Видалити
    3. Світлана27.05.16, 15:35

      Так, у нас свобода слова. Тільки Ви не вмієте нею користуватись.

      Видалити
    4. Підтримую!!!!!!!!!

      Видалити
  19. Будинок дитячої творчості27.05.16, 15:05

    Шановні батьки! Ми не хочемо вмішуватись в цю полеміку сайтівських інтриг і вмішувати дітей, сперечатися з Школою Мистецтв - бо ми сусіди і робимо одну добру справу: вони навчають дітей, а ми розвиваємо їх творчі здібності. І повинні разом гордитися за наших дітей, а не доказувати хто кращий. Кожен працює як вміє.
    Правду хтось писав, куди піде наша держава, коли у душах лише черствість та заздрість. Наші діти Зірочки, а їхні - Мистецькі скарби. Між іншим діти відвідують Будинок дитячої творчості за власним бажанням і за руку іх сюди ніхто не тягне.
    Давайте жити дружно і радіти за успіхи наших дітей. Ви батьки та ми: викладачі і керівники гуртків.
    Вітаємо із закінченням навчального року!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім27.05.16, 15:51

      Добре. З празнiком вас.

      Видалити
    2. Анонім27.05.16, 15:57

      Вони навiть екран поставили з програмою . Ну нiкакой своєї фантазiї

      Видалити
  20. Анонім27.05.16, 15:15

    2 хореографiчнi колективи? Ви насмiхаєтесь над людьми? Називайте це як максимум гуртками але не бiльше.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім27.05.16, 16:49

      А яка різниця між колективом і гуртком?

      Видалити
    2. Анонім28.05.16, 13:33

      Бо колектив це дуже голосно сказано

      Видалити
  21. Анонім27.05.16, 16:19


    "Великие умы обсуждают идеи. Средние умы обсуждают события. Мелкие умы обсуждают людей"
    Все зрозуміло

    ВідповістиВидалити
  22. Анонім27.05.16, 18:03

    Те, що перейшли на особистості - це погано. А про концерт робити висновки зарано, не бачивши його весь. Адміни, давайте вже весь концерт. Я думаю переглянувши його, багатьох змінять свою думку.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім27.05.16, 18:49

      Там були все бачили. Заберiть собi в школьний архiв та й там собi самi дивiться.

      Видалити
    2. Анонім27.05.16, 19:08

      Був? Бачив? Молодець! Тепер сядь і закрий рота. Бо ВСІ решта - не бачили.

      Видалити
  23. ви тут всi душею убогi. Хто виховує наших дiтей? Менi страшно простo. До чого нашi дiти в ваших перетягуваннях мiж собою? Сором вам, викладачi. Хоч би одне мудрiше було й спинилося. Ганьба. Ось так люди мистецтва говорять мiж собою про високе. Як би могли то позагризали один одного. Щей всю бiлизну особистого життя людей вигорнули . Вам працювати в одному мiстi (мiсцi).Нема тормозiв?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім27.05.16, 21:50

      А де ще поговорити, як не тут? У суперечці народжується істина! Головне - не зациклюватися на образах, а робити для себе правильні висновки.

      Видалити
  24. Уважно прочитавши коментарі у комп'ютері щодо звітного концерту Баранівської школи мистецтв, мені хочеться зробити деякі висновки. У мене склалося враження, що напади на деректора школи та некоректні відгуки про концерт написав хтось із сильно "обозлённых" викладачів БШМ. У мене виникла така думка, що комусь дуже не вгодила дирекція вище згаданої школи. Не гарно писати ці пасквілі, спеціально роблячи помилки, ніби-то це написано неграмотними батьками чи дітьми. відчувається рука та висновки людини, яка працює в цьому колективі і бажає опустити дирекцію школи нижче "плінтуса", щоб, бачся, насолити їм, невгодним. А тим, хто намагається очорнити дирекцію і колектив та звести нанівець старання і творчість колективу, хочу сказати: "Якщо ви робите висновки за декількома уривками концерту, показаними в ефірі, то ви - невігласи". І, взагалі, судити виступ учнівського та викладацького колективів мають право ті люди, які хоч трохи розбираються у мистецтві та люблять серйозну музику. Як незацікавлений внутрішніми справами школи глядач, хочу від щирого серця подякувати дітям та викладачам за такий високомистецький концерт. Я дивилась його з великим непідробним інтересом та затаєним диханням, що 3 години концерту для мене пролетіли, як декілька хвилин. Прошу викладачів та дирекцію школи мистецтв не звертати увагу на той чорний піар. Дерзайте та приносьте радість у наші серця!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Віктор27.05.16, 22:37

      Підтримую 100%, особливо у частині "склалося враження, що напади на деректора школи та некоректні відгуки про концерт написав хтось із сильно "обозлённых" викладачів БШМ". Також 100% підтримую, що викладачам та дирекції школи мистецтв не варто звертати увагу на цих "обозлённих" писак.

      Видалити
    2. Вболiвальник28.05.16, 10:49

      Вже два днi спостерiгаю за усiм цим . Як на мене то 1:1 (спочатку ШМ БДТ потiм навпаки) Пенальтi будуть?

      Видалити
    3. Анонім28.05.16, 10:54

      Там є кому мiтити на мiсце директора. Колектив ще той.

      Видалити
  25. Анонім28.05.16, 13:48

    ти грязная рижа патаскуха как ітвая рижая бєзсовєсная замовеіца всєго етова паскудства .сама бросіла школу і уїхала в расію думала шоти крамавіца і нужна женатому мало тобі срать музикалку тоти і до дома творчєства дотянулась своімі паскудними ручіщями.Залішилась бєз работи сама вінавата!А нас нє трогай ато нє только бєз работи астанєся аі без .......із расії папьорлі папрут і із района как і тваю рижаю бєзстиднаю заступніцу
    tempora mutantur
    прадалженіє слєдуєт

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім28.05.16, 15:05

      Це ж треба так над мовою знущатися. Причому одразу над обома. Очі поламати можна. Ще й "прадалженіє слєдуєт". Я вас прошу, не треба, пожалійте нас.

      Видалити
  26. Анонім28.05.16, 15:33

    Складається таке враження, що директор школи бiльш нiякою роботою не зайнятий. Тiльки сидить та й в словесний пiн-пон грається два днi. Це то вже точно пропiарились.

    ВідповістиВидалити
  27. Директор - це обличчя школи. Якщо вiн не може навести порядок в колективi та припинити це поливання брудом один одного ,то можливо притензiї щодо його перебування на цiй посадi є не такими вже й безгрунтовними?

    ВідповістиВидалити
  28. Анонім28.05.16, 16:22

    Шановні,схаменіться! Досить цього бруду!Краще на ділі показуйте свою майстерність та професіоналізмі! Самі себе принижуєте!

    ВідповістиВидалити
  29. Хотілося б подякувати окремим викладачам, але після такого істеричного шторму кількох неадекватів вже якось навіть боязко називати чиїсь імена, щоб не підставляти сумлінних фахівців. І це важко вважати нормальним станом справ.

    ВідповістиВидалити
  30. Повна версія відео випускного вечора Баранівської школи мистецтв: частина 1, частина 2.

    ВідповістиВидалити