08 квітня 2016

Баранівська РДА оголосила конкурс на посаду начальника відділу економічного розвитку


Баранівська райдержадміністрація оголосила конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації.

Про це місто Бараніка повідомили в Баранівській райдержадміністрації.

«Вимоги до кандидатів: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за овітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста та стаж роботи за фахом у державній службі на керівних посадах не менше 3-х років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах не менше 5-ти років», - йдеться в оголошенні.

Бажаючих взяти участь у конкурсі просять за більш детальною інформацією звертатися за адресою: м. Баранівка, вул. Соборна, 12 або телефонувати за номером: 4-22-44.

Нагадаємо, на початку лютого Баранівська РДА оголосила конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста-бухгалтера відділу фінансово-господарської діяльності.

5 коментарів:

  1. Анонім09.04.16, 21:18

    На.. я вiн нужен

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім09.04.16, 23:49

      Краще спитай чи цей відділ взагалі "нужен"

      Видалити
  2. Анонім10.04.16, 09:50

    Відповідні функції можливо покласти при головному бухгалтеру РДА в спосіб введення спецалістів з економіки. Зрозуміло, що ці два відділи фінансо-господарської діяльності і економічного розвитку необхідно об'єднати.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім11.04.16, 19:27

    Всі уже знають що на цю посаду іде Савич Юрій Ульянович (колись працював заступником начальника УПСЗН Баранівської РДА). У нас конкурс під людину проводять.

    ВідповістиВидалити
  4. Вельчинський М.Р. не помилиться, якщо візьме професійного фахівця в особі Юрія Уляновича.

    ВідповістиВидалити