13 квітня 2016

Річку Хомора отруїло підприємство з сусідньої Хмельниччини, - екологи


Річка Хомора, яка впадає в річку Случ отруїло підприємство з сусідньої Хмельницької області. Про це заявляють екологи, посилаючись на результати проб води, відібраних  минулого тижня.

Про це йдеться у сюжеті ТСН від 12 квітня.

Тоді у річці вимерла уся риба, а дно вкрилося шаром клейкої драглистої речовини. На підприємстві ці звинувачення, а також скарги на забруднене повітря відкидають.

відео з сайту ТСН

14 коментарів:

  1. Анонім13.04.16, 13:36

    Душка бачимо. А де голова райадміністрації, райради Баранівки? Це одному Душку треба? Чому вони сьогодні не там? Сидять в своїх кабінетах? Роботу б краще робили.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім13.04.16, 15:26

      При чому тут Душко? Наскільки мені відомо селищні голови поскаржились в РДА. РДА запросила екологів. Екологи взяли проби, дослідили і винесли рішення, що винна фабрика. Фабрика це рішення не визнає. Тепер справа за прокуратурою. А те, що навколо всього цього Душко з укропом крутиться, то що з того?

      Видалити
    2. Анонім13.04.16, 23:30

      Дійсно, причому тут Душко? У сюжеті ТСН ясно сказано, що все це ідея понінківських активістів. А наш мер як завжди хотів пропіаритися, але не вийшло. Те, що журналісти не пустили його в ефір, говорить про одне: він там був "непришийкобиліхвіст".

      Видалити
    3. Анонім14.04.16, 09:04

      Душко ініціатор цього дійства...і звернення ативістів було саме до Душка....

      Видалити
    4. Анонім14.04.16, 10:23

      Ви абсолютно праві. Організатор дійства, саме ДІЙСТВА, а точніше укропського перфоменсу навколо цієї проблеми. Ви не задумувались над тим, чого активісти звернулись не до мера Полонного або Новограда, а саме до Душка?

      Видалити
    5. Анонім14.04.16, 11:06

      Замість того, щоб організовувати ДІЙСТВА, хай би краще серйозно поговорив з "будівничими" ГЕС на Случі, а то скоро Случ стане болотом через такого мера. Він сам обіцяв перед виборами, що до травня цього року ГЕС запуститься, і вода піде через шлюз. Але вибори пройшли, і про цю проблему знову всі забули.

      Видалити
  2. Анонім13.04.16, 17:52

    Толку, що вони туди їздять-пики свої показують, грязне діло вже зроблене, тепер потрібно його виправляти, а що ці комахи зроблять???

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім13.04.16, 19:10

    Я так зрозумів, що очисні вже скоро мають запрацювати і все має стабілізуватися, але хто виправить те що сталося? Хто прибере всю оту гидоту, що в річку потрапила?

    ВідповістиВидалити
  4. Давайте віддамо належне меру м.Баранівка Душку А.О. Його особистий вклад великий в розрулювання питання екологічної катастрофи р.Случ. Громада дякує потенційному кандидату на голову громади, що буде створена незабаром. Він коли буде так працювати може надіятись на підтримку жителів громади. Дякуємо Толя!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Колобок15.04.16, 16:57

      Оце так - засос!

      Видалити
    2. Анонім15.04.16, 18:58

      Цікава характеристика дій і повноважень міського голови - "великий вклад в розрулювання питання екологічної катастрофи р.Случ". Певно треба грамоту дати або нобелівку))))Люди добрі, та що він зробив? Як сказано було на слуханнях, ще в лютому РДА викликала екологів для взяття проб води. А він як-то кажуть вклинився в течію. Та Денисюка, Вітюка і Бабінець більше по ТБ показували, от він і сказився. Щей невдача спіткала - по ТСН показали лише долю секунди.

      Видалити
    3. Анонім16.04.16, 10:47

      Душко може і не зробив нічого конкретно, але не залишився осторонь і підняв шуміху. В той час як Полонне з Понінкою мовчать і продовжуть зливати нечистоти. Мабуть місцева влада куплена тим підприємством.

      Видалити
  5. Володя15.04.16, 16:32

    Вже дохне риба і раки на Случі біля Старої Гути

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім19.06.16, 12:46

    Народ. А що, вже проблема з р. Слуя вирішена? Питання заглохло зовсім. Понінка БУм фабрика далі скидає отруту, Случ загроблено, і нуль реакції прокуратути. Вони думають як люстрацію обійти.П....ли.

    ВідповістиВидалити