25 квітня 2016

У Баранівці підпишуть угоду про створення Поліського екологічного кластеру


27 квітня у Баранівці представники вищих навчальних закладів, наукових установ та підприємств екологічного спрямування підпишуть угоду про створення Поліського екологічного кластеру.

Про це повідомляє Сайт Житомира.

Усвідомлюючи необхідність об’єднання зусиль заради вирішення екологічних проблем, які існують в державі, ряд вищих навчальних закладів, наукових установ та підприємств екологічного спрямування Полісся України (Житомирська, Рівненська, Волинська та Чернігівська області) досягли згоди щодо створення Поліського екологічного кластеру.

"Метою створення Кластеру є координація співробітництва у сферах забезпечення якісної підготовки фахівців для сталого розвитку Полісся України, формування спільних екологічних освітніх програм, проведення наукових досліджень, реалізація інноваційних екологічних проектів і програм на основі інтеграції кадрового, наукового, освітнього та виробничого потенціалу учасників", - йдеться у повідомленні.

Підписання угоди про створення Поліського екологічного кластеру відбудеться 27 квітня об 11.00 год на базі ТОВ «Органік-Мілк», яке є найбільшим в Україні та одним із найбільших у Європі підприємством з виробництва органічної сертифікованої молочної продукції.

4 коментарі:

  1. Анонім26.04.16, 13:13

    Ну, зрушилось...знищимо Понінку трикляту...і Полонне заєдно з Мирополем....

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім26.04.16, 20:40

    І сміх і гріх

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім26.04.16, 22:30

    Понінка травить Случ зверху по течії, а доблесний ОргаЗмік скидає свій органічний непотріб мимо очистних споруд нижче по течії.... борці за екологію

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім29.04.16, 11:14

      Найбільше травить всіх ЕКО-НОВА, хоч теж має в назві "ЕКО". Але про це не говорять на міжгалактичних конференціях.

      Видалити