11 квітня 2016

Міський голова Анатолій Душко "пропіарив" баранівський сайт


Міський голова Баранівки Анатолій Душко звернувся зі сцени міського Будинку культури до жителів міста з проханням не читати сайт "блогпост", бо він "злочинний" і там "правди немає".

Про це міський голова сказав під час благодійного концерту, який відбувся 10 квітня у міському Будинку культури.

"Не читайте і не будьте дописувачами блогпоста. Це такий злочинний сайт у нас є. Там правди немає. І ми змінимо з вами країну", - сказав зі сцени Анатолій Душко.

72 коментарі:

  1. як концер пройшов?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім11.04.16, 21:53

      на ура!

      Видалити
    2. Анонім11.04.16, 22:53

      Всім сподобалось. Було все класно( краще чим на репетиціях)

      Видалити
    3. Глядач12.04.16, 10:56

      Концерт просто чудовий!Кожен номер був на вищому рівні! Дуже приємно, що в нашому місті проводять такі гарні свята. Велика подяка керівництву, організаторам і вчителям Будинку Дитячої Творчості за їхню плідну працю, за той гарний настрій, який отримали глядачі від наших Юних Талантів завдяки всьому колективу! А колектив в Баранівському БДТ - це справжні професіонали, це Люди, які дійсно вкладають душу в своїх вихованців, віддаються роботі на всі 100%, що в наш час дуже велика рідкість!!! Честь Вам, шановні, і хвала!!! Так тримати!

      Видалити
    4. Анонім12.04.16, 12:39

      Діти виступили непогано, але все це рівень аматорський. Саме на такому рівні виступають учні загальноосвітніх шкіл району. Як на мене, то БДТ мав би тримати трохи вищу марку, ніж художня самодіяльність. Та й до репертуару треба ставитися більш відповідально й професійно. А то Роману Кукошу, який має чудові вокальні здібності й професійно навчається в музичній школі, підібрали пісню не в його тональності. Ще й "підтанцьовку" запустили в стилі "дискотека в сільському клубі". І вийшов номер розмитий і ніякий. Це ж саме можна сказати і про інших наших зірок. З цими дітьми можна показати найвищий клас, а тут їх опустили до рівня аматорів. Шкода...
      Але педагогам хочу сказати спасибі за те, що займаються з нашими дітьми, і побажати всім: і дітям, і педагогам професійного росту і нових здобутків. Артист має постійно йти вперед, удосконалюватися, інакше він перестане бути артистом!

      Видалити
    5. читач12.04.16, 13:09

      Глядачко, ви б якось трохи скромніше про себе, бо аж нудить.

      Видалити
    6. Анонім12.04.16, 13:51

      Нудить, то іди вирви. Так, це не Палац спорту у Києві і діти не професіонали з якоїсь приватної столичної школи, але кк на мене - чудовий концерт.

      Видалити
    7. Ну а як цi дiтки можуть виступати на ВИСОКОМУ рiвнi, коли педагоги не професiонали. Але й те добре, на безриб"ї i рак - риба

      Видалити
    8. Анонім12.04.16, 17:16

      Шановний Анонім 12.04.16, 12:39, мені прикро читати ваш відгук і думати, що саме такий педагог навчає наших дітей. Як ваша совість вам дозволила в свої чвари вмішувати дитину. Після цього ви недостойні носити звання вчитель. Я особисто був присутнім на концерті і номер Романа Кукоша разом із, як за вашими словами "подтанцьовкою" в стилі "дискотека в сільському клубі", дуже сподобався, як і інші номери концерту. Я не настільки сильний в музиці як ви, але як глядачу мені все сподобалося. Я отримав масу задоволення і не ожалкував, що відвідав цей концерт.
      Вже не один рік я переконуюсь, що в Будинку творчості найкращі діти, які весь час радують нас своєю майстерністю.
      А вам, Анонім, можу сказати одне: свою жабу, яка вас душить, залишайте при собі!
      Р.С.
      Як я зрозумів, ви "великий" педагог-вокаліст, або щось типу цього, повідомте мене коли буде концерт з виступами ваших дітей, я з задоволення прийду подивлюся та порівняю!!!

      Видалити
    9. Анонім12.04.16, 17:23

      Особисто мені концерт сподобався, всі дітки молодці. Я з радістю буду відвідувати і інші їхні концерти!

      Видалити
    10. Анонім12.04.16, 18:28

      Я пишаюся своїм племінником, Романом Кукошем, що з 2 років такий керівник як Ірина Миколаївна навчала його. Завдяки її заслугам Роман неодноразово ставав переможцем в обласних вокальних конкурсах, а також зайняв 3 місце на Всеукраїнському вокольному конкурсі в місті Донецьк.А цього аноніма, який писав гадості перед цим взагалі вашко назвати людиною,а всі ці слова викликані заздрістю. Я пишаюся, що в мого плимінника є такий керівник як Ірина Миколаївна Ільчук і я впернена що завдякі їй Роман досягне ще більших вершин. Люба тітка Колішенко Діна Іванівна.

      Видалити
    11. Анонім12.04.16, 18:36

      Шановновний аноніме 12.04.16, 12:39 хоч ми чудово знаємо хто це написав, але небудемо опускатися до вашого рівня вихованості, але ці «аматорські» виконавці, як ви говорите, неодноразово займали найвищі відзнаки на обласних і всеукраїнських конкурсах. До вашого відома в БДТ навчаються діти без музичної освіти але творчо відносяться до навчання.
      Ми сподіваємося ви покажете вищий клас з професійно підготовленими номерами – з танцями, піснями, багатоголоссям, а головне в живу а не під «фанеру»… Успіхів вам. Навчіться радіти один за одного і підтримувати.

      Видалити
    12. Анонім12.04.16, 18:44

      Саша я так зрозуміла ви великий професіонал, то зробіть краще, а не паплюжте викладачів які всю душу віддають дітям і дітей які віддали свою любов, тепло, вміння глядачу. Станьте більш людянішими і навчіться радіти один за одного. І я впевнена , що ви на тому концерті навіть не були. УСПІХІВ ВАМ САША.................

      Видалити
    13. Анонім12.04.16, 19:03

      Шановний анонім, я ота дитина " аматорська " як ви мене назвали, яка неоднаразово займала перші і абсолютні місця на вокальних конкурсах завдяки Будинку Дитячої Творчості та свого викладача. Скажіть, як мені та іншим дітям виходити на сцену займатися улюбленою справою, ні якої поваги до дитини, я так зрозуміла, що це писав викладач - вам повинно бути соромно за те що ви свою злість і заздрість виплескуєте на нас дітей! Досягніть чогось кращого з своїми дітьми, вихованцями не мова красить людину а її досягнення. Шановний знавець Дитячої Творчості!

      Видалити
    14. Анонім12.04.16, 19:03

      Мені дуже сподобався концерт особливо пісня про Батьків !

      Видалити
    15. Анонім12.04.16, 19:04

      На концерті я не був, але бачу він визвав великий фурор коли про нього так багато балакають комусь він став поперек горла! Діти я за вас і за ваших викладачів! Ображати дитину щей талановиту це є найнищим для людини .

      Видалити
    16. слухач12.04.16, 22:41

      Накінець з`явився сюжет і про сам концерт (угорі), а не його куций фрагмент з найгіршим номером - виступом мера. Але негативні коменти про саме дійство за участю дітей тут спровокували самі працівники БДТ своїми недолугими одами самим собі, починаючи з "Глядача". Ну, справді, хіба можна так тупо хвалити себе кохану? Чи писати комент від імені дитини? Діти, як і цього разу, завжди молодці, вже навіть за своє бажання щось робити. А от обговорювати їх старання тут зовсім неприпустимо. Демонструвати свої пізнання в музиці, говорячи "...підібрали пісню не в його тональності" це дилетанство, бо ту ж саму пісню він міг виконати в іншій, можливо, зручнішій для його діапазону тональності. То до чого тут "підібрали пісню"? І що означає "опустили до рівня аматорів"? А де є діти-професіонали? Суцільна маячня. Але чому коментаторам з БДТ так допікає оте аматорство? Адже це цілком доречне слово для таких заходів - виступають не професіонали. То ж чим ображать і чого ображатись? Тому виходить, що з такими дорослими наші діти тричі молодці.

      Видалити
    17. Анонім13.04.16, 00:07

      А хто ображає дитину? Здається навпаки тут дитину похвалили.

      Видалити
    18. в Шоці!13.04.16, 08:53

      Світ зійшов з глузду!!! Так одне одного брудом поливати?! Яка різниця хто кого хвалить? Головне, що Дітки нас порадували своїми талантами! Головне, що знайшлись люди, які допомогли їм в цьому! Будьте доброзичливішими один до одного! Радійте за успіхи, а не паплюжте відразу. Соромно таку нісенітницю нести, краще б ділом зайнялись! Який приклад подаєте підростаючому поколінню? Діточки, пробачте нас, дорослих за всю цю маячню! Ви в нас - найкращі!

      Видалити
  2. Анонім11.04.16, 22:17

    Звичайно) Якщо пишуть, шо він кака - то злочинний, а коли його дуполизи пишуть , що він цяця - то добрий сайт) Країна зміниться, коли люди накінець знімуть це забрало з очей і обиратимуть гідний і мудрих людей, а не клоунів!

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім11.04.16, 22:25

    А в чому злочинність сайту? Радактор ніколи не грає "під чиюсь дудку". Всі матеріали висвітлюються "без прикрас і мішури". І вже те, що за 2 роки така величезна кількість переглядів говорить, що він популярний. І думки люди висловлюють різні, хоч би навіть і анонімно.Розумні люди до них дослухаються і роблять висновки, а боягузи всіляко паплюжать.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім12.04.16, 00:55

      Редактор, я так розумію, ще не все оприлюднює, приміром деякі безневинні визначення з моїх коментів щодо голови, ну, щось типу брехливий балабол, нацюцюрник, чи убогий блазень - нагло вилучались, то я навіть якийсь час і на сайт не заходив з досади…

      Видалити
    2. Олександр12.04.16, 10:55

      І правильно робить. Я сам іноді щось як напишу "в сердцах" про мера, потім дивлюся - немає мого коментаря. Спочатку ображався, а тепер думаю, що все ж таки це правильно. Я до чого веду, мер би мав ще радіти і пишатися, що у місті є нормальний незалежний сайт. Це навіть свого роду йому плюс як меру. А він, я так бачу, цього навіть не розуміє. Городячи зі сцени таку ахінєю, він тільки показує свою совковість, якщо не сказати похлеще.

      Видалити
  4. Колобок11.04.16, 22:44

    Коли влада сварить пресу - це вже визнання. Так тримати!

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім11.04.16, 22:44

    Читайте краще сайт міськради...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Юра М.11.04.16, 23:32

      Я б може і читав, якщо було б там що читати. А меру дуже хочу побажати здорового глузду. Бо з такими темпами його скоро навіть старостою Таборів не виберуть.

      Видалити
    2. Анонім12.04.16, 08:42

      Видно, нашому Космосу правда очі коле, тому й такий сердитий на цей демократичний сайт. А на сайті мерії можна прочитати тільки про те, у яких тренінгах брав участь мер і його команда. Часом, правда, сповіщають, що в місті не буде світла чи води, але контактного телефону водоканалу, на який можна було б подзвонити у випадку аварії на водогоні, там не знайдеш. Зате сайт кишить фотками мера у всіх ракурсах! Сайт мерії - це власне портфоліо мера, а не інформаційний ресурс! Хочете дізнатися правду - заходьте на НЕЗАЛЕЖНИЙ інформаційний сайт Баранівки!

      Видалити
    3. Анонім12.04.16, 08:45

      Правда очі ріже.Це єдиний сайт де можна почути думки громади про рішення ради та дії влади.

      Видалити
  6. Анонім12.04.16, 07:37

    правду сказав матеріали друкують вибірково

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім12.04.16, 08:50

    сайт міської ради це тілки назва, на справді це сайт душка та ше за гроші громади

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім12.04.16, 15:05

      Справді, за громадські гроші мер робить власні фотосесії і не тільки... За ним давно плаче тюрма, бо транжирить міську казну направо й наліво. З одного боку каже, що в бюджеті немає грошей, а з другого роздає своїм прихвостням матеріальні допомоги, дає 200 і більше процентів премії,купив на 10000грн. рибу і спустив її в приватний ставок, щоб мати собі на обід коропів. У дитячому садку - найвища в районі плата за харчування, бо треба ж мясо і на мерську кухню. А за це платять нещасні батьки! Уже 5 років обіцяє міст на Заріччя, але замість моста зробив фонтан у центрі. Бо фонтан побачать усі, а міст оцінить тільки частина людей! Мільйони зарив у землю на каналізацію у Царському селі, але користуються нею - одиниці! Продав памятник Леніну майже за 100тисяч, обіцяв поставити погруддя Шевченка. Але немає ні погруддя, ні грошей! Ніби й контужений, але про свій карман не забуває!!!

      Видалити
    2. Анонім12.04.16, 15:21

      Все, що ви тут перерахували - давно всім відомо. Але скажіть мені будь ласка, як ви вважаєте, чи зміниться на краще хоч щось із того, що ви перерахували, якщо нічого не робити, а тільки просто писати про це в коментарях?

      Видалити
    3. Анонім12.04.16, 15:33

      Навіть ці звичайні коментарі дратують мера. Значить, треба писати правду про його недолугу й злочинну діяльність. А кара все одно прийде! Навіть якщо його не покарають правоохоронці, то покарає Господь...

      Видалити
    4. Анонім12.04.16, 15:33

      А вся ж надія на те, що мер почитає невдоволені коментарі на "злочинному" сайті та зробить висновки, що ще треба зробити чи доробити, щоб людям краще було!

      Видалити
  8. От тому i радив не читати, бо сидить один чи 2 нацицюрника ,самi мiж собою спiлкуються , брудом людей обливаючи.A на справдi важливi теми - жодного коментаря. Тiльки срач розводите. Тай публiкуєте вибiрково. Напевно залежно вiд того, хто проплатив.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Павло12.04.16, 11:24

      А можна, будь ласка, детальніше стосовно вибірковості. Публікують вибірково з чого? Невже у Баранівці десь є стрічка новин, з якої можна вибирати? Я читаю не тільки цей сайт і мені справді дуже цікаво, може я щось пропустив?

      Видалити
    2. Анонім12.04.16, 12:00

      Вибірково з того, що приходить від дописувачів, зручна інформація - пускаємо, якась критика не тих кого треба ігнор. Раджу не спиймати всерйоз такий сайт, дійсно декілька контужаних один одного штурмують.

      Видалити
    3. Анонім12.04.16, 12:23

      Контужений тут один - мер, який ніс на цьому концерті повну ахінею. Шкода, що тут розмістили тільки уривок з його концертної "промови". Якщо послухати її всю, то напрошується один висновок - шизофренія.

      Видалити
    4. Павло12.04.16, 12:29

      Брехня. Я тут у коментарях вже читав про всіх кого завгодно. І не просто критику, а звинувачення, образи і т.д. Навіть про таких, яких вже думав давно всі забули. Висновок: ви видаєте бажане за дійсне. Можливо навіть навіть спеціально вводите тут всіх в оману про існування якоїсь фільтрації критики та осіб.

      Видалити
    5. Анонім12.04.16, 12:52

      Павло ти правильно своє ім'я пиши, бо ти не Павло насправді.

      Видалити
    6. Анонім12.04.16, 14:19

      Аноніму 12:23. Мер - контужений. Голова РДА - придурок. Депутати, які школи закривають - взагалі сволочі. А що ж ви такі розумники їх з року в рік все обираєте і обираєте, обираєте і поливаєте, поливаєте і знову обираєте?

      Видалити
    7. Анонім12.04.16, 14:43

      А тому, що народу подобаються клоуни! Байдуже, що цей клоун спочатку навішає купу компліментів, пригостить чаєм, а щойно відвідувачка вийде за двері - як назве її "конченою". А розумні не йдуть на вибори, бо вони просто виїжджають з Баранівки, щоб не бачити ні мера контуженого, ні його звихнутої молодої команди, де головне досягнення - одягнути платтячко якомога коротше та погладити мера по лисині!

      Видалити
    8. Анонім12.04.16, 15:36

      Шановний мере!Оце то редактор разбагатів від Вас! Хоч гривню дали за те що про вашу діяльність кожна третя стаття?

      Видалити
  9. Преображенский: Если вы заботитесь о своем пищеварении, мой добрый совет — не говорите за обедом о большевизме и о медицине. И — боже вас сохрани — не читайте до обеда советских газет.
    Борменталь: Гм… Да ведь других нет.
    Преображенский: Вот никаких и не читайте

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім12.04.16, 12:44

      Перефразовуючи відомий античний вислів, скажу так: НЕшановний мер, ти сердишся? Значить, ти неправий!

      Видалити
  10. Анонім12.04.16, 13:14

    сайт заказной и не душка потому что коментарии печатают не все

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім12.04.16, 14:12

      А кем заказной не подскажете? А то мы тут эту песню про заказной сайт уже сто раз слышали, а кем заказной так и не понятно.

      Видалити
    2. Анонім12.04.16, 14:35

      Аноніму 13:14. Мадестовна и вся семейка! Пишу по-русски, потому что вы принципиально не хотите общаться на нашем государственном языке, хотя и на русском пишите совершенно безграмотно. Действительно, этот сайт - не Душка, поэтому мэр считает его "преступным". Для него вообще преступным есть все, что он не может купить за общественные средства! Но пишут на этом сайте все и про всех, включая государственные и местные органы власти,так как сайт независимый ни от кого! Если ваш глава семейства считает всех и вся преступниками, то ему, наверное, надо просто посмотреть в зеркало и сказать одно: "Мир вокруг прекрасен, а Толя - преступник!"

      Видалити
  11. Анонім12.04.16, 14:21

    Не чіпайте того горе-мера. Це хвора людина. Говорять, що на останньому концерті мер знову говорив про злочинну владу. Мер полюбляє судитися, а от якщо із ним так само поступлять. Перш чим говорити - потрібні факти, а не набір слів.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім12.04.16, 14:52

      Як це не чіпати? Розумію, що на хворих не ображаються, але він - посадова особа! І має відповідати за свої слова! Якщо мер говорить, що влада злочинна, а він сам є її представником, то його також треба гнати в три шиї! Як можна довірити місто людині з хворою психікою???

      Видалити
    2. Анонім12.04.16, 15:09

      А ви певно лікар, щоб ставити меру діагноз. То може решті можновладців теж поставите діагноз?

      Видалити
    3. Анонім12.04.16, 15:29

      Тут діагноз видно відразу. Не треба бути й лікарем. Якщо меру вже ввижається Кучма, про що він сказав на цьому концерті, то це вже явна ознака шизофренії. Як і уривчасті фрази, позбавлені здорового глузду, нервове перескакування з думки на думку, злісні гримаси й після них - посмішки на всі 32! А мера я не відношу до можновладців. Його влада закінчується на його ж імпровізованому троні, де король, як виявляється, - голий і хворий!

      Видалити
    4. Анонім12.04.16, 16:19

      Так, щодо безглуздості, згадала, як пан мер на останьому дзвонику ІІ школи про бродячих собак говорив! Був самий той час і місце це обговорювати!

      Видалити
  12. Анонім12.04.16, 14:45

    буквально недавно была публикация что должносные лица гослесхозов украли милионы публикаций люди написали больше 500 напечатали 5

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім12.04.16, 15:30

      Попытка троллинга не защитана. Толсто. Садитесь - двойка.

      Видалити
    2. Анонім12.04.16, 15:46

      Ця публікація, москалику, була на продажному сайті {censored}, який створений на замовлення "Еко-Нової", тобто дорогої подружки нашого мера. І коментарів там дійсно небагато, бо цей сайт - замовний, і після офіційного коментаря представника обласного управління лісового господарства всі коментатори захлинулися у власній жовчі. Хочу сказати, що як би там не було, але Баранівський лісгосп на сьогодні - єдине підприємство в Баранівці, яке всі зекономлені на ЄСВ кошти (як відомо, з 1 січня удвічі зменшено розмір ЄСВ для всіх підприємств!)направило на підвищення зарплат для своїх працівників. Крім того, лісгосп оздоровив у минулому році дітей своїх працівників, надавав величезну допомогу солдатам в АТО та демобілізованим. У той же час у фірмах АВІС, "Арсентранс" та в інших "любих друзів мера" зарплати найнижчі не тільки в місті, а й у районі. А наш мер не спромігся навіть виділити з бюджету міста 4000грн. та купити путівку в "Дениші" для оздоровлення дитини сімї загиблого в АТО!

      Видалити
  13. Анонім12.04.16, 20:50

    Вперід чим говорити мерові про злочинну владу, то дійсно нехай подивиться уважно на себе в люстерко. Мер забув, як йому вертають кошти із зарплат. Це не є таємницею. Мер сам про це озвучував на сесіях. Хотів переконати депутатів, що відповідні кошти ідуть на добрі справи.

    ВідповістиВидалити
  14. Анонім12.04.16, 21:17

    Космосе, з днем космонавтики! сьогодні твоє свято, не день місцевого самоврядування, а саме день космонавтики))))
    Горе нам усі з такою владою... і це воно ще об'єднаною громадою керувати хоче...
    і про сімейку все так... принципово ігнорують українську мову, хоча може розуму бракує вивчити? так і бекають... не українська і вже не російська "господствует еще смешанье языков..."

    ВідповістиВидалити
  15. Анонім12.04.16, 21:21

    Не дай Бог такого "міняйла" змінювати країну...

    ВідповістиВидалити
  16. Анонім12.04.16, 21:30

    Ще згадаймо випікання лікувальних оладків від яких можуть завагітніти навіть столітні бабусі з хронічними хворобами) Смішно,якби не так сумно.
    Всі прекрасно знають, ху із ху наш мер, але вже другий термін вручають йому управління громадою. А тепер, повіривши в свій "гарний рейтинг" він мріє стати головою об*єднаної громади))) Анатолію Олександровичу, Ви ще вибори не виграли.Повірте протистояти Вам знайдеться не один ініціативний,перспективний,вихований,духовно сильний кандидат. Тому хочеться Вам заперечити в Вашому ж тоні: "Не слухайте мера Баранівки, в нас є такий злочинний мер. В його словах правди немає.І тоді ми змінимо з вами країну".

    ВідповістиВидалити
  17. Анонім12.04.16, 21:30

    Дебіл дебілом... скільки це ще триватиме??? відправте його, вже нарешті, на довготривалі гастролі, бажано за решітку!
    А відео з промовами горе-мера може варто у відповідні органи відправити? бо ще яку БНР утворить цей потворень

    ВідповістиВидалити
  18. Анонім12.04.16, 22:33

    Гнати того мера потрібно у три шиї...Пародія на людину . Ну нехай ще трохи порадується , більше виборча афера не пройде .

    ВідповістиВидалити
  19. Анонім12.04.16, 23:05

    Це вже не популярність і не піар.Це діагноз.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім13.04.16, 06:21

      а правда , сайт цей дешевеньке проплачене ,а може і цензуроване видання, редакція якого плазує перед керівництвом району, коли пишуться коментарі про вільчинського, мялківського ,поліцію доблесну ,то вони не пропускаються, а про Душка так, зелена дорога баранам у чанах,так що сайт запроданицький з його редакторами , ну от і зараз не надрукують...

      Видалити
    2. Анонім13.04.16, 11:11

      Ще один троль намалювався. Всі знають, що коменти до міліції, пожарніків і т.д. заблочені автоматом бо таке правило. А про Вельчинських, Мялківських і прочіх тут кругом пишуть всі кому не лень. Так що іди плазуй перед своїм Душком і не бухти.

      Видалити
    3. Анонім13.04.16, 13:14

      У мене взагалі склалося враження, що коментарі тут не модерують. Лише матюки та ссилки на другі сайти. З одного боку це добре, можна вільно говорити все, що захочеш. З іншого, як на мене, то виходить багато зайвого бруду, який не завжди по темі і більше схожий на якесь зведення особистих стосунків.

      Видалити
    4. Анонім13.04.16, 13:56

      Це добре що э такий сайт, де кожен може висловити свою думку, і що вона буде почута всією громадою.
      Тут дехто плачеться, що тут занадто багато матюків та бруду, особливо на адресу керівництва, але чого вони хотіли, коли ми рухаємося в сторону занепаду, коли збагачуються лише одиниці, а решта лише з року в рік все тугіше "затягує паски", коли все лише зупиняється та закривається, добрались навіть шкіл, коли скоро навіть в річці не можна буде покупатись бо вода там стає ядовита, перераховувати далі не буд,у бо можна списати три стонінки.
      То що, їх за це хвалити, і в дупку цілувати ?
      Так шо керівництву такому нема чого плакатись, бо скоро терпець в простого народу може увірватись, і народ вийде не на проплачений майдан, а на справжню ідейну революцію

      Видалити
  20. Анонім13.04.16, 08:16

    Шановні дописувачі! Незабаром Великодні свята. Очистимо і душу свою, і тіло від скверни. Позбудьмося заздрощів, злості і ненависті. Прощаймо один одному все, бо й Бог прощав. Будьмо милосердними один до одного і тоді життя стане кращим, думки наші будуть яснішими, а всі наші помисли підуть на добрі починання. Окреме дякую діткам за чудовий концерт і благородну місію, яку вони виконали під час цього дійства, зібравши кошти на лікування своїх однолітків. так тримати і надалі! Ваша Надія

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім13.04.16, 12:39

      Душу треба очистити спершу тому, хто всіх тут назвав злочинцями. Шкода тільки, що ця посадова особа втягнула у свої чорні плани дітей. Вас, Надія, ця ОСОБА також не раз посилала на три веселих букви... Зло потрібно викорінювати вчасно, інакше воно стане всесильним!

      Видалити
    2. Світлана13.04.16, 13:32

      Ваша Надія правильно все сказала. Нам всім треба стати хоч трохи чистішими. Бо ми ж самі пишемо весь цей бруд тут і самі ж кричимо чого тут стільки бруду. Починаємо шукати винних. Звинувачуємо у цьому і сайт, і владу, і всіх підряд окрім себе.

      Видалити
  21. Анонім16.04.16, 09:14

    СЬОГОДНІ ПРИХОДИТЬ ПРОЗРІННЯ У НАШИХ ЛЮДЕЙ ХТО НАМИ УПРАВЛЯЕ,ЧЕРГОВИЙ РАЗ РАЗ НАС ПОІМЕЛІ ПЕТІ СЕНІ БЕНІ,ТЕПЕР ЖИДИ НАС БУДУТЬ СТАВИТИ В РАМКИ,З ІСТОРІІ КОЛИ ПІСЛЯ ВІЙНИ 41-45рр народ відбудовував державу а тепер державу будуть відновлювати бідні.Скільки на нас заробили америка росія жиди бандити димократи радикали свобода та інші.А такі перевертні як душко переходив по партіях віджав бюджет містечка що у нього святе думаю що немае нічого.Вибрали депутатів міськоі ради нових-старих а деребан далі іде.Тепер до Баранівки риеднаеться бкгато сіл і під шумок ТОЛЯ щось потягне бо його природа саме сформована на цьому.Він настоящий хижак полюбляе і мертвечину дитя нашоі незалежності.Такі першими ішли в поліцаі і розстрілювали наших полонених.На даному сайті даемо відгуки про кожного мерзотника хто був при владі

    ВідповістиВидалити
  22. Анонім16.04.16, 20:42

    Дивлюся на бігучу стрічку й виникає думка, скільки мер заплатив за свій піар на радіохвилі для редактора цього сайту?

    ВідповістиВидалити